Criteriul National

Top 5 informații esențiale pentru achiziționarea unei plăci de kitesurfing

Top 5 informații esențiale pentru achiziționarea unei plăci de kitesurfing
mai 26
08:01 2017

Kitesurfingul nu este pentru cei slabi de inimă! Acest lucru este clar doar din urmărirea unui simplu clip de Youtube în care putem vedea cum împătimitul valurilor este tras de kite și sfidează gravitația, valurile și condiția umană, până la urmă.

Cei care practică acest sport extrem știu foarte bine care sunt cele mai bune momente din an și cele mai bune locuri în care își pot transforma adrenalina în realitate. Acest articol nu dorește să le ofere sfaturi pe care ei le cunosc deja, precum modalități în care să se dea cu placa de kite sau ce locuri sunt cele mai bune pentru kitesurfing.

Cu siguranță, însă, că un lucru important le poate fi oferit acestor amatori de senzații tari: informații esențiale despre alegerea și achiziționarea unei plăci de kitesurfing.

De unde îți cumperi placa de kitesurfing?

Poate până acum ai închiriat plăcile de kite sau le-ai folosit pe cele ale prietenilor. Ei bine, ești pregătit să ai propria ta placa de kitesurfing?

Dacă da, atunci trebuie să afli că poți apela cu încredere la un magazin online. Nu sunt foarte multe astfel de magazine, evident, pentru că până la urmă vorbim de o nișă sportivă, însă la o căutare pe Google vei găsi câteva exemple decente.

Unul dintre acestea este ShopeXtrem.ro, un magazin online gândit pentru cei care se hrănesc cu adrenalină pe valuri.

De ce să cumperi o placă de kite de la un magazin online precum ShopeXtrem.ro?

Simplu!

  • Nu mai trebuie să străbați orașul în căutarea unui magazin specializat
  • Beneficiezi de prețuri mai ieftine, fiind vorba de un magazin de nișă
  • Nu trebuie să cari placa de kitesurfing până acasă, fiindcă îți este livrată la domiciliu
  • Ai posibilitatea să filtrezi rezultatele căutării tale în funcție de preferințe, fără să scotocești prin tot stocul
  • Ai parte, de foarte multe ori, de reduceri substanțiale în sezon

Acest lucru nu înseamnă că ar trebuie să renunți la colindatul de magazine fizice, însă trăim în epoca online-ului și trebuie să fii conștient de faptul că ai la dispoziție o astfel de opțiune simplă și rapidă.

Cum să îți alegi placa de kitesurfing?

În titlul acestui articol spuneam de top 5 informații esențiale pe care ar trebui să le știi atunci când urmează să îți cumperi o plăcă de kite.

Ei bine, probabil ele sunt mult mai multe, însă ne-am oprit la 5 pentru că multe altele țin foarte mult de preferințele tale personale și de stilul tău.

Hai să vedem care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie să le știi:

 

  • Alege-ți o placă în funcție de nivelul tău (începător, intermediar, expert)

 

Acest sfat merge mână în mână cu stilul și mărimea plăcii. Gândește-te că la început vrei să ai mai multă stabilitate pentru a avea siguranță în mișcări. Pe măsură ce avansezi, poți merge către o placă mai mică sau către un stil mai spectaculos.

 

  • Utilizează mărimea plăcii în avantajul tău

 

Probabil știi că există plăci de kitesurfing de diferite dimensiuni și diferite forme. În funcție de nivelul tău, alege placa potrivită pentru stilul de kite pe care dorești să îl practici. O placă de kite are în general o lungime de 134-138 cm și o lățime de 39-42 cm, diferind ca formă pentru o mai bună adaptabilitate la stilul tău.

 

  • Cunoaște-ți stilul la fel ca pe tine însuți

 

Cu cât îți vei da seama mai repede ce stil sau stiluri ți se potrivesc, cu atât mai bine. În acest mod vei putea alege și placa de kite care să te ajute în a te specializa în stilurile freeride, freestyle, lightwind, race, foil, wakestyle sau waves.

 

  • Nu economisi când vine vorba de echipamentul de kitesurfing

 

Fie că vorbim de plăcile de kitesurfing sau de zmeu (kite), de harness, bară sau de vestă de salvare, gândește-te că practicând kitesurfing-ul practici un sport extrem, până la urmă. Nu căuta echipament ieftin sau la mână a 2-a, fiindcă îți poți pune viața în pericol. Până la urmă, kitesurfing-ul e pasiune și adrenalină, nu pericol fatal.

 

  • Alege un design care te reprezintă

 

În cele din urmă, ajungem și la partea creativă. După ce ai trecut prin toate caracteristicile tehnice specifice unei plăci de kitesurfing potrivite ție, trebuie să te gândești și la design. Alege ceva care te reprezintă, fiindcă placa de kite îți va deveni o prietenă de nedespărțit și merită să fii mândru de ea.

Iată 5 sfaturi care să îți ofere și alte perspective atunci când vrei să alegi o placă de kitesurfing. Gândește-te la ele, dă o un ochi prin magazinele online de specialitate, precum ShopeXtrem.ro, analizează prețurile și personalizarea lor și vânt în zmeu!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo