Criteriul National

TOP + 6 cele mai cautate destinatii de vacante de catre romani in sezonul rece!

TOP + 6 cele mai cautate destinatii de vacante de catre romani in sezonul rece!
ianuarie 21
11:32 2019

Dacă nu te numeri printre persoanele care au dus dorul unei ierni „adevărate” românești, atunci cel mai probabil abia aștepți să vină vara. Până la vară însă mai este destul de mult, așadar, dacă vara nu vine la tine, este cazul să mergi tu la ea. Acum este timpul să plănuiești o vacanță sau o escapadă într-o țară în care nu există calorifere. În timp ce cunoscuții tăi vor încerca să își păstreze echilibrul pe gheață sau să își scoată mașina din parcarea plină cu zăpadă, tu te vei relaxa la plajă în costum de baie. Află care sunt destinațiile turistice în care iarna e ca vara.

6 țări călduroase în care să îți faci vacanța iarna asta

 1. Insulele tailandeze

  vacante thailanda
  Atunci când ninge în România, la TV se spune că este un peisaj de basm. Dar, dacă peisajul tău de basm include nisip alb, nu zăpadă albă, Tailanda este un adevărat tărâm de poveste. Ai tot ce vrei: colibe de plajă rustice, hamace ce se leagănă ușor între doi palmieri, o mare turcoaz cu valuri line. Există multe insule din care poți alege, fiecare oferind ceva diferit, de la centre de SPA incredibile la plaje pe care poți umbla desculț și care se întind pe kilometrii. Alege insula tailandeză care ți se potrivește cel mai bine și stabilește vacanța printr-o agenție de turism care îți va face treaba mult mai ușoară.

 2. Mexic

  vacante mexic
  Peninsula Yucatan din Mexic aflată de Coasta Atlantică, are un amestec deosebit de cultură antică și noi culturi abia ieșite la lumina soarelui. Poți înota în ape verzi, să descoperi temple sau să saluți soarele lângă monumente antice împreună cu super-modele pe plaja din Tulum. Poți umbla desculț pe Insula Holbox sau să te cazezi într-o locație exclusivistă pe Riviera Mayană.

  Pe Coasta Pacifică pe care o poți vizita cel mai bine între decembrie și aprilie, cei cu temperament aventurier și surferi se pot desfăta în orașul piscicol Sayulita, chiar lângă pădurea tropicală.

 3. Vietnam

  vacante vietnam
  Este foarte probabil ca Vietnam să fie una din cele mai fascinante, frumoase și fermecătoare țări pe care le vei vizita vreodată. Saigon este minunat, colonial și surprinzător. Ho Chi Minh este un oraș care deține una din cele mai bogate piețe cu mâncare de stradă. Ca să nu mai vorbim de coasta vietnameză cu plaje extraordinare. Există o mulțime de insule și golfuri dramatice ce abia așteaptă să fie explorate cu barca. Cabane în care te poți caza direct pe nisip sunt peste tot. Chiar dacă este o destinație lejeră și luxul se poate găsi la tot pasul, încă îți poate oferi o alură de mister cu care te vei întoarce acasă.

 4. Insulele Maldive

  vacante maldive
  Nu există perioadă a anului proastă în care să vizitezi Maldivele. Aceste mici insule sunt perfecte, indiferent pe care o vei alege. Nisip de poveste extra-fin, un singur centru de cazare, tu și încă puțini oameni pe o plajă plină de splendoare. Chiar și oamenii care cred că se vor plictisii în această destinație, sfârșesc prin a se îndrăgosti de ea. Este o destinație ideală pentru o vacanță de familie, așa că dacă vrei să le demonstrezi copiilor că se poate la plajă și iarna, aceste plaje îți vor oferi liniște și relaxare.

 5. Insulele Canare

  vacante insulele canare
  Pe aceste insule este vară tot anul. Temperatura medie anuală este de 20 de grade Celsius, deci ai toate șansele să te simți perfect aici. Poți alege una din destinațiile bine cunoscute precum: Gran Canaria, Tenerife sau Lanzarote, dar sunt și alte trei insule mai mici, mai puțin exploatate și mai puțin vizitate în care te vei putea bucura de o vacanță relaxantă cu adevărat. Acestea sunt: La Palma, El Hierro și La Gomera. Dacă ai chef de explorare, aceste insule sunt ideale pentru vacanța ta de iarnă.
 6. Dubai
  vacante dubai
  Dubai este alegerea evidentă pentru soare tot anul și servicii de calitate, toate mult mai aproape decât insulele tropicale. Hotelurile luxuriante, fiecare cu propria plajă, sunt alegerea ideală pentru vacanțele cu familia. Dacă ești amator al cumpărăturilor, aici este locația perfectă să îți cumperi bijuterii și haine exclusiviste. Te poți caza la hoteluri de 7 stele și ai ocazia să te bucurie de un mix cultural deosebit.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu