Criteriul National

Top obiective turistice Statele Unite ale Americii

Top obiective turistice Statele Unite ale Americii
ianuarie 31
11:32 2019

Sigur ati auzit multe cuvinte de lauda despre SUA. Poate credeti sau nu, dar toate cuvintele de lauda sunt bine meritate. Noi am facut un top cu obiective turistice din State. Asadar, daca planuiti cat de curand o excursie, ar trebui sa luati in vedere aceasta optiune. Si, daca luati in vedere aceasta optiune, ar trebui sa stiti pe ce sa stati cu ochii atunci cand ajungeti acolo.

Va putem spune, cu siguranta, ca va fi o zona vizitata anul acesta. Asadar, ar trebui sa va rezervati bilete din timp. Din punctul nostru de vedere nu este o zona care poate fi strabatuta intr-o zi-doua, ceea ce inseamna ca veti avea multe bagaje de carat, din moment ce veti petrece acolo mai multe zile. Sugestia noastra este sa mergeti cu masina personala pana la aeroport. Sau, cel putin, pana aproape de aeroport. In apropiere de aeroport Otopeni este o parcare Otopeni, unde va puteti lasa masina cat timp sunteti plecati. Nu va faceti griji, aveti transport asigurat de la parcare la aeroport si supraveghere 24/7 pentru masina. Parcarea se afla la 3 minute de aeroport.

Acum ca am stabilit aceste prime puncte importante, sa trecem topul nostru cu obiective turistice!

1. Marele Izvor Prismatic – Parcul National Yellowstone, Wyoming

Aceasta frumusete a naturii este cel mai mare izvor pe care-l veti gasi in Statele Unite si cel de-al treilea in lume, dupa lacul Frying Pan din Noua Zeelanda si Lacul Fierbinte, Dominica. Culorile primavaratice ale lacului provin de la bacterii pigmentate care traiesc in apa. Esti curios daca ai voie sa incerci apa? Ei bine, nu. Ai voie, in schimb, sa te plimbi pe marginea apei si sa faci o multime de poze frumoase, pentru ca ai cu ce.

2. Watkins Glen State Park – Finger Lakes State Park, New York

Situat in Finger Lakes State Park din New York, Watkins Glen State Park este o bijuterie ascunsa la prima privire, renumita pentru cheiul de 400 de metri adancime, cu cascade uluitoare si vederi pitoresti. Watkins Glen poate fi vizitat atat ziua cat si noapte, caci asigura facilitati si pentru zi, dar si nocturne. Va puteti organiza un picnic aici, aveti locuri asigurate pentru cort si remorca, o piscina enorma si locuri rezervate pentru pasionatii de pescuit.

3. Lacul Mono – California

In momentul in care veti vedea personal lacul Mono veti considera ca ati parasit planeta noastra si ca va aflati pe o alta planeta – o planeta a frumusetii. Munti plini de zapada inconjoara acest lac sarat, albastru, care are o multime de coloane de calcar in interiorul sau. Coloanele de calcar au fost formate de salinitatea apei.

4. Blue Ridge Parkway – Virginia si Carolina de Nord

Blue Ridge Parkway este cel mai lung lac liniar al Americii si este un loc ideal pentru o plimbare relaxanta, in ritm lent, prin Virginia si Carolina de Nord. Cu o distanta de 369 de mile puteti gasi opt locuri de campare, 360 de kilometri de trasee montane, 13 zone pentru picnic, trasee de ciclism, plimbari cu barca pe lacul Price, festivaluri de muzica si oportunitatea de a va alatura unui ghid al parcului pentru plimbari, drumetii si focuri de tabara.

5. Plaja de sticla – Fort Bragg, California

Haideti sa ne intoarcem in trecut, in anii 90, cand localnicii aruncau peste stanci si pe plaja tot felul de gunoaie si obiecte pentru uz casnic. Imaginati-va actiunea cu pricina petrecandu-se pe parcursul a cateva decenii. Singurul lucru pe care Oceanul Pacific nu l-a putut lua consta in obiectele din sticla si ceramica. Acum aceste obiecte au fost netezite, prin ani de eroziune. Aceasta este plaja de sticla.

Daca am reusit sa va atragem atentia cu aceste obiective turistice si deja va planuiti traseul viitoarei vacante, sugestia noastra este sa faceti si o rezervare parcare aeroport Otopeni. Este important sa va asigurati din timp ca prindeti un loc atat pentru biletul de avion cat si pentru locul de parcare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei