Criteriul National

Top parfumuri pentru femei si barbati in anul 2017

Top parfumuri pentru femei si barbati in anul 2017
ianuarie 26
10:16 2017

Parfumurile au reprezentat dintotdeauna un mod de a evidentia trasaturile unei persoane si de a o pune in evidenta. De asemenea, imbinarea celor mai extravagante sau banale ingrediente in diverse formule inmiresmate a dus totul la rang de arta.

Dior esentaInca de pe vremea regilor si a reginelor, nobilii isi comandau parfumuri personalizate, care sa le puna in evidenta atat statutul, cat si stilul personal. In prezent, aceasta nisa a devenit un domeniu reprezenat de sume foarte mari, iar de data aceasta vorbim despre ordinul multi-bilioanelor de dolari. O industrie ce se dezvolta de la an la an si care domina intreaga piata de servicii.

Un parfum de calitate poate fi un mod de a marturisi trairi, sentimente si impresii. O mireasma aleasa cu grija poate oferi unei persoane un compliment sau chiar o experienta senzoriala aparte. Asa au aparut topurile, care claseaza colectiile de esente ale brandurilor de renume in functie de diferite criterii. Un exemplu il reprezinta topparfumuri.ro care a fost creat pentru a oferi publicului larg cele mai bune titluri pentru femei sau pentru barbati si pentru a promova esente cu adevarat speciale.

Astfel, orice persoana care vrea sa se informeze despre cele mai noi titluri, dar si despre cele mai calitative dintre ele, poate sa consulte lista propusa de un astfel de top parfumuri pentru femei. Acesta include cele mai importante nume dintr-o categorie anume si ofera informatii atat despre compozitia parfumurilor, cat si despre personalitatea pe care o intruchipeaza fiecare.

Asadar, de la Christian Dior Sauvage pentru el si pana la Paco Rabanne Olympea pentru ea, totul este surprins in cele mai evocatoare detalii, oferind fiecarui consumator informatiile de care are nevoie atunci cand vrea sa aleaga un titlu de calitate din multimea de oferte de pe piata. De asemenea, pe aceasta platforma sunt periodic publicate articole de referinta pentru acest domeniu, oferind cititorilor sai acces la diverse tipuri de informatie. Spre exemplu, curiozitatea multora in ceea ce priveste alegerea unui parfum persistent este intampinata cu sfaturi utile chiar in continutul blogului. Pe langa cele mai importante detalii la care o persoana trebuie sa fie atenta atunci cand vrea sa investeasca intr-un elixir longeviv, specialistii vorbesc si despre modul in care un parfum poate sa isi prelungeasca persistenta.

In concluzie, oferta de titluri variaza si este foarte complexa, insa orice consumator, fie ca este vorba despre o doamna sau despre un domn, poate sa consulte sugestiile unui top. Astfel, are acces rapid la cele mai bune oferte si poate sa faca o investitie in baza unor criterii de selectie profesioniste.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei