Criteriul National

Top parfumuri pentru femei si barbati in anul 2017

Top parfumuri pentru femei si barbati in anul 2017
ianuarie 26
10:16 2017

Parfumurile au reprezentat dintotdeauna un mod de a evidentia trasaturile unei persoane si de a o pune in evidenta. De asemenea, imbinarea celor mai extravagante sau banale ingrediente in diverse formule inmiresmate a dus totul la rang de arta.

Dior esentaInca de pe vremea regilor si a reginelor, nobilii isi comandau parfumuri personalizate, care sa le puna in evidenta atat statutul, cat si stilul personal. In prezent, aceasta nisa a devenit un domeniu reprezenat de sume foarte mari, iar de data aceasta vorbim despre ordinul multi-bilioanelor de dolari. O industrie ce se dezvolta de la an la an si care domina intreaga piata de servicii.

Un parfum de calitate poate fi un mod de a marturisi trairi, sentimente si impresii. O mireasma aleasa cu grija poate oferi unei persoane un compliment sau chiar o experienta senzoriala aparte. Asa au aparut topurile, care claseaza colectiile de esente ale brandurilor de renume in functie de diferite criterii. Un exemplu il reprezinta topparfumuri.ro care a fost creat pentru a oferi publicului larg cele mai bune titluri pentru femei sau pentru barbati si pentru a promova esente cu adevarat speciale.

Astfel, orice persoana care vrea sa se informeze despre cele mai noi titluri, dar si despre cele mai calitative dintre ele, poate sa consulte lista propusa de un astfel de top parfumuri pentru femei. Acesta include cele mai importante nume dintr-o categorie anume si ofera informatii atat despre compozitia parfumurilor, cat si despre personalitatea pe care o intruchipeaza fiecare.

Asadar, de la Christian Dior Sauvage pentru el si pana la Paco Rabanne Olympea pentru ea, totul este surprins in cele mai evocatoare detalii, oferind fiecarui consumator informatiile de care are nevoie atunci cand vrea sa aleaga un titlu de calitate din multimea de oferte de pe piata. De asemenea, pe aceasta platforma sunt periodic publicate articole de referinta pentru acest domeniu, oferind cititorilor sai acces la diverse tipuri de informatie. Spre exemplu, curiozitatea multora in ceea ce priveste alegerea unui parfum persistent este intampinata cu sfaturi utile chiar in continutul blogului. Pe langa cele mai importante detalii la care o persoana trebuie sa fie atenta atunci cand vrea sa investeasca intr-un elixir longeviv, specialistii vorbesc si despre modul in care un parfum poate sa isi prelungeasca persistenta.

In concluzie, oferta de titluri variaza si este foarte complexa, insa orice consumator, fie ca este vorba despre o doamna sau despre un domn, poate sa consulte sugestiile unui top. Astfel, are acces rapid la cele mai bune oferte si poate sa faca o investitie in baza unor criterii de selectie profesioniste.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo