Criteriul National

TOP-ul celor mai de succes case de pariuri din 2019

TOP-ul celor mai de succes case de pariuri din 2019
iulie 20
19:37 2019

Daca sunteti pariori sau sunteti la inceput de drum in ceea ce priveste parierea, atunci puteti descoperi secretele castigului incepand sa va valorificati cunostintele pe care le aveti in domeniul sportului. In ziua de azi nisa de jocuri de noroc a devenit una foarte populara deoarece parierea online este disponibila pentru toti.

Secretele succesului caselor de pariuri populare

Casele de pariuri au datoria sa le asigure jucatorilor un mediu cat mai sigur atunci cand acestia isi desfasoara activitatea. Este important sa va asigurati de fiecare data ca agentia este licentiata si va ofera posibilitatea de a va bucura de o experienta completa. Cele mai populare agentii de la noi din tara, in anul 2019 sunt Betano, SuperBet, Fortuna, UniBet si WinMaster.

Cum procedeaza jucatorii castigatori?

Jucatorul va trebui in primul rand sa se dezvolte el insusi. El va depinde asadar de casa de pariuri unde isi va crea contul de membru. Este important ca o astfel de casa sa va ofere mai multe facilitati printre care sa va puna la dispozitie o platforrma stabila care sa vina in inttampinarea voastra cu o protectie cat mai buna a datelor, dar si a transferurilor bancare. In acelasi timp, aceasta casa de pariuri trebuie sa va ofere posibilitatea de a paria pronosticurile si ponturile oferite de cei mai buni specialisti in pariuri.

Nu uitati ca o casa de pariuri ideala va va intampina si cu un Pachet de Bun Venit, iar periodic va va da sansa sa participati la promotii pe care le va pune la dispozitia voastra. Veti avea posibilitatea de a urmari direct meciurile favorrite din cele mai mari campionate sau din cele pentru amatori. Nu va va fi greu astfel sa pariati live pe platformele pentru PC sau laptop. O platforma trebuie sa va mai puna la dispozitie si o gama variata de categorii sportive.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei