Criteriul National

Toppanourisolare.ro vorbeste despre perspectivele de ecologizare a locuintelor

Toppanourisolare.ro vorbeste despre perspectivele de ecologizare a locuintelor
august 08
14:07 2017

La nivelul tarii noastre putem observa cum majoritatea oamenilor duc grija zilei de maine, fapt care ar trebui sa ne determine sa luam anumite atitudini pro-active, mai ales cand vine vorba de cheltuielile facute la nivel lunar sau anual.

Dupa cum bine stim, pe timp de iarna si nu numai, furnizorul de apa potabila aduce in discutie niste costuri ceva mai ridicate, mai ales daca aducem in decor un termen precum ”gigacaloria”, care este responsabil cu incalzirea locuintelor prin factorul termic de la nivelul caloriferelor.

Nu mai lasati toate aceste instalatii vechi sa va incalzeasca apa potabila si apelati la panouri solare, care vor propune o tehnologie unica de functionare, dar si niste costuri aproape nule in comparatie cu cele precedente, afirma specialistii Toppanourisolare.ro.

Stiai ca odata facuta o investitie in panouri solare electrice, recuperarea banilor va incepe treptat?

Dupa cum bine stim, principiul de functionare al unor panouri solare apa menajera se bazeaza pe energia naturii, iar aceasta poate fi obtinuta intr-un mod autentic, fie ca ne raportam la sezonul rece sau la sezonul cald. Stiai ca exista panouri solare ieftine, care au capacitatea sa incalzeasca un volum de apa de pana la 50-100 de litri?

Fie ca locuiti intr-o familie cu putini membrii sau intr-una numeroasa, nevoile tuturor vor fi luate in considerare intr-un mod firesc, iar propria gospodarie va fi igienizata si intretinuta adecvat, deoarece apa calda va fi la discretie ori de cate ori solicitati acest lucru.

Am putea beneficia de preturi scazute la panouri solare in aceasta perioada?

Daca accesam mediul online, putem vedea cataloagele virtuale ale diferitelor site-uri de referinta precum http://toppanourisolare.ro, care promoveaza asemenea produse de un real impact pentru prezent si viitor, destinate oamenilor cu perspectiva si care vor sa isi reduca considerabil costurile utilitatilor.

Stiai ca reducerea acestor costuri te poate pune in pragul unei actiuni cu totul si cu totul unice?

Poate ca de mult v-ati fi dorit un city break intr-un oras occidental de renume, dar datoriile lunare nu va permiteau acest lucru. Faptul ca economisiti o suma considerabila de bani, dar si ca o sa beneficiati ani de-a randul de o instalatie performanta, constituie aspecte care va pot ajuta si sa intocmiti o calatorie, dar si diferite procese de infrumusetare si innoire a echipamentelor din propria casa, astfel incat aceasta sa aibe un element de utilitate si mai mare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo