Criteriul National

Toppanourisolare.ro vorbeste despre perspectivele de ecologizare a locuintelor

Toppanourisolare.ro vorbeste despre perspectivele de ecologizare a locuintelor
august 08
14:07 2017

La nivelul tarii noastre putem observa cum majoritatea oamenilor duc grija zilei de maine, fapt care ar trebui sa ne determine sa luam anumite atitudini pro-active, mai ales cand vine vorba de cheltuielile facute la nivel lunar sau anual.

Dupa cum bine stim, pe timp de iarna si nu numai, furnizorul de apa potabila aduce in discutie niste costuri ceva mai ridicate, mai ales daca aducem in decor un termen precum ”gigacaloria”, care este responsabil cu incalzirea locuintelor prin factorul termic de la nivelul caloriferelor.

Nu mai lasati toate aceste instalatii vechi sa va incalzeasca apa potabila si apelati la panouri solare, care vor propune o tehnologie unica de functionare, dar si niste costuri aproape nule in comparatie cu cele precedente, afirma specialistii Toppanourisolare.ro.

Stiai ca odata facuta o investitie in panouri solare electrice, recuperarea banilor va incepe treptat?

Dupa cum bine stim, principiul de functionare al unor panouri solare apa menajera se bazeaza pe energia naturii, iar aceasta poate fi obtinuta intr-un mod autentic, fie ca ne raportam la sezonul rece sau la sezonul cald. Stiai ca exista panouri solare ieftine, care au capacitatea sa incalzeasca un volum de apa de pana la 50-100 de litri?

Fie ca locuiti intr-o familie cu putini membrii sau intr-una numeroasa, nevoile tuturor vor fi luate in considerare intr-un mod firesc, iar propria gospodarie va fi igienizata si intretinuta adecvat, deoarece apa calda va fi la discretie ori de cate ori solicitati acest lucru.

Am putea beneficia de preturi scazute la panouri solare in aceasta perioada?

Daca accesam mediul online, putem vedea cataloagele virtuale ale diferitelor site-uri de referinta precum http://toppanourisolare.ro, care promoveaza asemenea produse de un real impact pentru prezent si viitor, destinate oamenilor cu perspectiva si care vor sa isi reduca considerabil costurile utilitatilor.

Stiai ca reducerea acestor costuri te poate pune in pragul unei actiuni cu totul si cu totul unice?

Poate ca de mult v-ati fi dorit un city break intr-un oras occidental de renume, dar datoriile lunare nu va permiteau acest lucru. Faptul ca economisiti o suma considerabila de bani, dar si ca o sa beneficiati ani de-a randul de o instalatie performanta, constituie aspecte care va pot ajuta si sa intocmiti o calatorie, dar si diferite procese de infrumusetare si innoire a echipamentelor din propria casa, astfel incat aceasta sa aibe un element de utilitate si mai mare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo