Criteriul National

Topul celor mai bizare servicii pe care le poti contracta online

Topul celor mai bizare servicii pe care le poti contracta online
decembrie 29
14:51 2017

Una dintre cele mai importante reguli referitoare la un business spune ca nu exista o afacere de succes daca pentru produsul sau serviciile pe care le ofera nu exista cerere pe piata.

Va prezentam o lista cu cateva servicii pe care oamenii le pot contracta in mediul online, servicii care aparent par doar niste ciudatenii. Oricat ar fi de greu de crezut, existenta lor demonstreaza insa ca ele sunt cautate de numerosi clienti din lume.

  1. Angajezi pe cineva sa iti stearga lacrimile

Ikemeso Danshi este numele unui serviciu care presupune ca persoane atragatoare sa vina la dumneavoastra pentru a va sterge lacrimile in timp ce sunteti la serviciu sau acasa. Daca sunteti genul care plange mai greu, serviciul ofera si videoclipuri care va ajuta sa lacrimati mai usor. Angajatul Ikemeso iti va sterge lacrimile cu o batista in timpul unei sedinte terapeutice.

Aveti posibilitatea sa alegeti persoana care va va sterge lacrimile pe baza unor fotografii ale barbatilor angajati pentru acest serviciu. De asemenea, puteti  sa alegeti tipul lor de personalitate.

  1. Firma care te ajuta sa dai papucii partenerului

In timp ce unii platesc escorte care sa le umple singuratatea, altii au nevoie de cineva care sa ii ajute sa se desparta de persoana iubita. Pentru asta exista Breakup Shop, adica cineva pe care il platesti sa faca munca „murdara” in locul tau, atunci cand vrei sa dai papucii partenerului. Site-ul va permite sa platiti pentru ca altcineva sa va puna punct relatiei in care va aflati prin intermediul unui email sau unui sms.

Pentru un sms de adio trebuie sa platesti 10 dolari, pentru o scrisoare/mail  20 de dolari , iar pentru un apel telefonic 29 de dolari. Optiunea de apel telefonic dureaza un minut si ti se ofera garantia ca vei fi despartit de partener.

3.O mama de inchiriat

Daca aveti nevoie de o mama, exista o firma care va permite sa inchiriati in mod convenabil mama altcuiva pentru 30-40 de dolari pe ora. Optional, puteti alege sa schimbati scrisori sau sms-uri cu „mama” de imprumut pentru alti 20 de dolari. Firma „Need A Mama” a fost fondata de Nina Keneally, o mama de 30 de ani. Keneally este dispusa sa ofere toate activitatile normale pe care le-ati astepta de la o mama, incluzand repararea hainelor, pregatirea prajiturii preferate si mersul la cumparaturi. De asemenea, aceasta este dispusa sa poarte conversatii materne pentru a va ajuta sa treceti peste situatie mai dificila.

„Need A Mom” ofera servicii in New York, iar fondatoarea a lucrat in trecut, pentru o scurta perioada, ca actrita pe Broadway.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro