Criteriul National

Topul celor mai bizare servicii pe care le poti contracta online

Topul celor mai bizare servicii pe care le poti contracta online
decembrie 29
14:51 2017

Una dintre cele mai importante reguli referitoare la un business spune ca nu exista o afacere de succes daca pentru produsul sau serviciile pe care le ofera nu exista cerere pe piata.

Va prezentam o lista cu cateva servicii pe care oamenii le pot contracta in mediul online, servicii care aparent par doar niste ciudatenii. Oricat ar fi de greu de crezut, existenta lor demonstreaza insa ca ele sunt cautate de numerosi clienti din lume.

  1. Angajezi pe cineva sa iti stearga lacrimile

Ikemeso Danshi este numele unui serviciu care presupune ca persoane atragatoare sa vina la dumneavoastra pentru a va sterge lacrimile in timp ce sunteti la serviciu sau acasa. Daca sunteti genul care plange mai greu, serviciul ofera si videoclipuri care va ajuta sa lacrimati mai usor. Angajatul Ikemeso iti va sterge lacrimile cu o batista in timpul unei sedinte terapeutice.

Aveti posibilitatea sa alegeti persoana care va va sterge lacrimile pe baza unor fotografii ale barbatilor angajati pentru acest serviciu. De asemenea, puteti  sa alegeti tipul lor de personalitate.

  1. Firma care te ajuta sa dai papucii partenerului

In timp ce unii platesc escorte care sa le umple singuratatea, altii au nevoie de cineva care sa ii ajute sa se desparta de persoana iubita. Pentru asta exista Breakup Shop, adica cineva pe care il platesti sa faca munca „murdara” in locul tau, atunci cand vrei sa dai papucii partenerului. Site-ul va permite sa platiti pentru ca altcineva sa va puna punct relatiei in care va aflati prin intermediul unui email sau unui sms.

Pentru un sms de adio trebuie sa platesti 10 dolari, pentru o scrisoare/mail  20 de dolari , iar pentru un apel telefonic 29 de dolari. Optiunea de apel telefonic dureaza un minut si ti se ofera garantia ca vei fi despartit de partener.

3.O mama de inchiriat

Daca aveti nevoie de o mama, exista o firma care va permite sa inchiriati in mod convenabil mama altcuiva pentru 30-40 de dolari pe ora. Optional, puteti alege sa schimbati scrisori sau sms-uri cu „mama” de imprumut pentru alti 20 de dolari. Firma „Need A Mama” a fost fondata de Nina Keneally, o mama de 30 de ani. Keneally este dispusa sa ofere toate activitatile normale pe care le-ati astepta de la o mama, incluzand repararea hainelor, pregatirea prajiturii preferate si mersul la cumparaturi. De asemenea, aceasta este dispusa sa poarte conversatii materne pentru a va ajuta sa treceti peste situatie mai dificila.

„Need A Mom” ofera servicii in New York, iar fondatoarea a lucrat in trecut, pentru o scurta perioada, ca actrita pe Broadway.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu