Criteriul National

Topul celor mai bune magazine online tip fashion din Romania

Topul celor mai bune magazine online tip fashion din Romania
mai 18
17:37 2015

Odată cu apariţia şi dezvoltarea erei digitale au luat amploare şi la noi site-urile de cumpărături online.

Parafrazându-i pe britanici cu celebrul Time is money – „Timpul înseamnă bani”, am aplicat deviza în ceea ce priveşte cumpărăturile online.

Dacă pentru cei din marile oraşe e mai simplu să achiziţioneze orice articol de îmbrăcăminte sau să vâneze renumitele reduceri, iată că şi pentru noi, provincialii, s-au simplificat lucrurile. De ce să consumi benzină, timp, să te enervezi în traficul haotic din Bucureşti, când poţi face cumpărături aşezat comod în fotoliul apartamentului tău din Turnu Măgurele de exemplu?.

Am realizat mai jos un top 10 al site-urilor de cumpărături de modă, verificate de catre echipa noastra avand ca referinta directorul de magazine online http://www.DeUndeCumpar.net

O să enumăram câteva platforme online care vând mai multe branduri, pe majoritatea acestora fiind nevoie de înregistrare.

  1. FASHION DAYS

Este site-ul nr. 1 al cumpărăturilor de modă din România, oferind peste 500.000 de produse, de la mai mult de 1000 de branduri vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi o doză zilnică de inspiraţie. Magazinul online Fashion Days este cea mai mare destinaţie de fashion din Europa Centrală şi de Est, cu o selecţie impresionantă de produse originale de la branduri de top. Astfel, în secţiunea club, vei găsi zilnic colecţii noi şi reduceri de până la 70%.

  1. FASHION UP

Este împărţit în multe categorii, de la femei, bărbaţi, ceasuri, beauty, până la campanii limitate ce oferă o reducere extra şi lichidări de stoc. În această perioadă ce coincide cu reducerile din marile oraşe, se găsesc multe oferte la lichidările de stoc sau Valentine’s femei/ bărbaţi.

  1. STILAGO

Stilago este un club exclusiv de modă care aduce mărci renumite şi originale clienţilor săi, cu cele mai bune reduceri în campanii limitate ca timp. Pe deasupra, secţiunea Brand Shop a site-ului Stilago pune la dispoziţie o gamă variată de articole fără limitări de timp. Sfatul nostru este să vizitaţi categoria club şi outlet pentru reduceri substanţiale.

4. DAILY BRANDS

Daily Brands este un club exclusivist de shopping online, adresat celor pasionaţi de modă, pentru care propria imagine contează cu adevărat.  Oferă în fiecare zi colecţii ale celor mai renumite branduri internaţionale, la preţuri cu până la 70% mai mici decât în magazine.

  1. KURTMANN

Cei de la Kurtmann caută să îşi adapteze constant oferta şi serviciile în funcţie de exigenţele clientelei, făcând din aceasta punctul gravitaţional al dezvoltării lor. Este primul magazine online de îmbrăcăminte care oferă gratuitate la returnarea produselor.

  1. miniPRIX

Cu o gamă mai ieftină de produse, dar fără rabat de la calitate, brandul miniPrix a luat cu asalt viaţa iubitorilor de cumpărături şi a transformat-o într-un vârtej nebunesc.  În fiecare zi există oferte zilnice precum şi  categoria de StockShock cu reduceri de până la 80%.

  1. ZARA

Am fost surprinsi de deschiderea magazinului online a principalei companii de modă internaţională care oferă în această perioadă reduceri substanțiale la colecţia toamnă-iarnă 2014. Livrarea şi returnările sunt gratuite la magazine.

  1. BFASHION

Site de cumpărături ce oferă mărci de top internaţionale, dar şi mărci noi la preţuri interesante, multe reduceri pe categorii.

  1. TINAR

De 20 de ani, este cel mai cunoscut brand românesc de modă, cu magazine în marile oraşe, deschizând acum trei  ani şi magazinul online, unde poţi achiziţiona atât produse din colecţiile Tinar, cât şi din colecţiile altor branduri româneşti şi internaţionale.

10. AMAFASHION

Sub deviza ,,singurul magazine online cu produse fabricate exclusiv în România’’, oferă transport gratuit  şi o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi genţi.

Am încercat să întocmim acest top, fiind împătimiti a cumpărăturilor  şi ofertelor, încercând să împărtăşim cu voi aceste adrese utile din categoria modei. Menţionam că unele site-uri oferă transport gratuit depăşind o anumită sumă, produsele sunt originale, aşa că dacă te cunoşti şi ştii ce îţi vine bine fără să probezi, va invitam la cumpărături!

Cumpărături chibzuite!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro