Criteriul National

Topul celor mai bune magazine online tip fashion din Romania

Topul celor mai bune magazine online tip fashion din Romania
mai 18
17:37 2015

Odată cu apariţia şi dezvoltarea erei digitale au luat amploare şi la noi site-urile de cumpărături online.

Parafrazându-i pe britanici cu celebrul Time is money – „Timpul înseamnă bani”, am aplicat deviza în ceea ce priveşte cumpărăturile online.

Dacă pentru cei din marile oraşe e mai simplu să achiziţioneze orice articol de îmbrăcăminte sau să vâneze renumitele reduceri, iată că şi pentru noi, provincialii, s-au simplificat lucrurile. De ce să consumi benzină, timp, să te enervezi în traficul haotic din Bucureşti, când poţi face cumpărături aşezat comod în fotoliul apartamentului tău din Turnu Măgurele de exemplu?.

Am realizat mai jos un top 10 al site-urilor de cumpărături de modă, verificate de catre echipa noastra avand ca referinta directorul de magazine online http://www.DeUndeCumpar.net

O să enumăram câteva platforme online care vând mai multe branduri, pe majoritatea acestora fiind nevoie de înregistrare.

  1. FASHION DAYS

Este site-ul nr. 1 al cumpărăturilor de modă din România, oferind peste 500.000 de produse, de la mai mult de 1000 de branduri vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi o doză zilnică de inspiraţie. Magazinul online Fashion Days este cea mai mare destinaţie de fashion din Europa Centrală şi de Est, cu o selecţie impresionantă de produse originale de la branduri de top. Astfel, în secţiunea club, vei găsi zilnic colecţii noi şi reduceri de până la 70%.

  1. FASHION UP

Este împărţit în multe categorii, de la femei, bărbaţi, ceasuri, beauty, până la campanii limitate ce oferă o reducere extra şi lichidări de stoc. În această perioadă ce coincide cu reducerile din marile oraşe, se găsesc multe oferte la lichidările de stoc sau Valentine’s femei/ bărbaţi.

  1. STILAGO

Stilago este un club exclusiv de modă care aduce mărci renumite şi originale clienţilor săi, cu cele mai bune reduceri în campanii limitate ca timp. Pe deasupra, secţiunea Brand Shop a site-ului Stilago pune la dispoziţie o gamă variată de articole fără limitări de timp. Sfatul nostru este să vizitaţi categoria club şi outlet pentru reduceri substanţiale.

4. DAILY BRANDS

Daily Brands este un club exclusivist de shopping online, adresat celor pasionaţi de modă, pentru care propria imagine contează cu adevărat.  Oferă în fiecare zi colecţii ale celor mai renumite branduri internaţionale, la preţuri cu până la 70% mai mici decât în magazine.

  1. KURTMANN

Cei de la Kurtmann caută să îşi adapteze constant oferta şi serviciile în funcţie de exigenţele clientelei, făcând din aceasta punctul gravitaţional al dezvoltării lor. Este primul magazine online de îmbrăcăminte care oferă gratuitate la returnarea produselor.

  1. miniPRIX

Cu o gamă mai ieftină de produse, dar fără rabat de la calitate, brandul miniPrix a luat cu asalt viaţa iubitorilor de cumpărături şi a transformat-o într-un vârtej nebunesc.  În fiecare zi există oferte zilnice precum şi  categoria de StockShock cu reduceri de până la 80%.

  1. ZARA

Am fost surprinsi de deschiderea magazinului online a principalei companii de modă internaţională care oferă în această perioadă reduceri substanțiale la colecţia toamnă-iarnă 2014. Livrarea şi returnările sunt gratuite la magazine.

  1. BFASHION

Site de cumpărături ce oferă mărci de top internaţionale, dar şi mărci noi la preţuri interesante, multe reduceri pe categorii.

  1. TINAR

De 20 de ani, este cel mai cunoscut brand românesc de modă, cu magazine în marile oraşe, deschizând acum trei  ani şi magazinul online, unde poţi achiziţiona atât produse din colecţiile Tinar, cât şi din colecţiile altor branduri româneşti şi internaţionale.

10. AMAFASHION

Sub deviza ,,singurul magazine online cu produse fabricate exclusiv în România’’, oferă transport gratuit  şi o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi genţi.

Am încercat să întocmim acest top, fiind împătimiti a cumpărăturilor  şi ofertelor, încercând să împărtăşim cu voi aceste adrese utile din categoria modei. Menţionam că unele site-uri oferă transport gratuit depăşind o anumită sumă, produsele sunt originale, aşa că dacă te cunoşti şi ştii ce îţi vine bine fără să probezi, va invitam la cumpărături!

Cumpărături chibzuite!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo