Criteriul National

Topul celor mai intalnite mituri despre inchirierea unei masini

Topul celor mai intalnite mituri despre inchirierea unei masini
septembrie 07
21:41 2021

Inainte de a inchiria o masina, cel mai probabil ai auzit diferite mituri, precum costurile considerabile pe care acest serviciu le presupune, garantia prea mare sau obligativitatea platii pentru defectiunile produse de alte persoane. De fapt, nu trebuie sa crezi niciunul dintre aceste zvonuri. In continuare, in acest articol, vei descoperi care sunt cele mai intalnite mituri in privinta inchirierii autoturismelor.

  1. Masinile de inchiriat nu sunt intretinute corespunzator

Atunci cand vine vorba de serviciile de inchirieri autoturisme, un alt mit des intalnit se refera la faptul ca masinile nu sunt intretinute si curatate corespunzator. Total neadevarat! Firmele de inchirieri auto care isi prioritizeaza cu adevarat clientii vor acorda intotdeauna atentie acestui aspect. Wlc Rent a Car se asigura ca fiecare experienta creata prin intermediul serviciilor pe care le ofera se ridica la cele mai inalte standarde. Prin urmare, masinile sunt curatate si igienizate regulat, gata de a fi predate in orice moment.

  1. Tarifele pentru inchirierea unui autoturism sunt prea mari

Probabil ca ai auzit de multe ori ca inchirierea unei masini este mult prea costisitoare si ca nu toata lumea isi poate permite acest serviciu. Din contra, este una dintre cele mai accesibile variante din punct de vedere financiar atunci cand nu dispui de un mijloc de transport personal. Trebuie sa stii ca pe langa masina pe care urmeaza sa o inchiriezi si combustibilul cu care aceasta este alimentata, pretul final include si garantia pentru: siguranta, asigurari, confort personal, igienizare si curatenie.

  1. Anul de fabricatie al masinii reflecta functionalitatea acesteia

Bineinteles ca majoritatea persoanelor prefera o masina de inchiriat noua in detrimentul uneia cu un an de fabricatie mai vechi, insa nu intotdeauna aceasta este alegerea potrivita. Tine minte: conteaza cat de eficient este serviciul oferit, nu cat de noua este masina. Printre cele mai importante aspecte la care trebuie sa fii atent se numara modul in care acestea au fost intretinute. Indicat este sa faci un research despre compania cu care urmeaza sa colaborezi si sa te asiguri ca poate satisface nevoile tale.

  1. Pot face ce vreau cu masina inchiritata”

Ca in cazul oricarui tip de imprumut, este esential sa respecti un minimum de bun simt. Imagineaza-ti ca masina pe care tocmai urmeaza s-o inchiriezi iti apartine si trebuie sa o imprumuti unei persoane apropiate. Intrebarea la care tu trebuie sa raspunzi este „Cum mi-ar placea ca masina mea sa fie tratata?”. Inainte sa te urci la volanul autoturismului oferit de compania de rent a car, ia in calcul faptul ca si alti clienti vor conduce masina inchiriata de tine si ca trebuie sa se bucure la fel de mult de confortul de care tu ai beneficiat.

Acum ca am reusit sa demontam cele mai intalnite mituri despre inchirierea masinilor, nu iti ramane decat sa identifici compania de rent a car auto Cluj, din zona in care locuiesti sau urmeaza sa calatoresti.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul