Criteriul National

Topul firmelor de servicii funerare din Romania

Topul firmelor de servicii funerare din Romania
aprilie 25
10:55 2018

Clipa trecerii în neființă a unei persoane dragi este și va fi mereu un moment dureros pentru cei ce rămân în urmă, un moment în care vor trebui să dea dovadă de tărie de caracter și vor avea cea mai mare nevoie de sprijin și suport moral din partea apropiaților.

Cu toții avem parte de astfel de momente dificile în viața noastră, iar modul și ușurința cu care trecem peste depind foarte mult atât de caracterul nostru și de persoanele pe care le avem în jur, cât și de calitatea serviciilor funerare pentru care optăm. Am adunat în acest articol cele mai cunoscute firme de servicii funerare din România, din câteva județe importante.

  1. Funerare Alexandru – București

Funerare Alexandru firma pompe funebre din Bucuresti

Când vorbim de București, automat trebuie să vorbim despre calitate, seriozitate și devotament. Pe scurt, servicii impecabile, care să se ridice la înălțimea așteptărilor tuturor clienților din capitală.

Firma Funerare Alexandru pune la dispoziția familiei îndoliate pachete funerare complete bazate pe ajutorul de înmormântare. Ultimul lucru la care ne mai stă mintea atunci când pierdem o persoană dragă este organizarea. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să alegem Funerare Alexandru dacă locuim în capitală!

  1. Trifu – Cluj Napoca

firma servicii funerare Cluj - TrifuCompania Funerară Trifu își desfășoară activitatea încă din anul 1992 și principalul obiectiv a fost și va rămâne oferirea de servicii complete de pompe funebre.

Printre serviciile prompte și de calitate oferite de Compania Trifu se disting: florăria care oferă o gamă largă de coroane, jerbe și aranjamente florare și restaurantul care pune la dispoziție atât produse de patiserie pentru pomene, cât și meniuri complete pentru mesele comemorative de după înmormântare. Locația este de asemenea un plus pentru firma Trifu, deoarece sediul este foarte aproape de Cimitirul Central.

  1. Servicii Funerare Eterna – Timișoara

Eterna - firma pompe funebre din timisoara

Eterna Funerare au ca motto: Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes. Albert Einstein, citat care definește calitatea serviciilor oferite.

Încă din anul 1995 serviciile funerare Eterna își desfășoară activitatea cu profesionalism și seriozitate oferind o gamă completă de servicii funerare de cea mai bună calitate. De la sicrie, aranjamente florale, transport și până la chestiunile de ordin formal, documentele și formalitățile necesare, toate sunt asigurate de Serviciile Funerare Eterna, pentru care valoarea contează!

  1. Servicii Funerare Arhangheli – Brașov

Servicii funerare Brasov

Experiența de peste 14 ani își spune cuvântul și în ceea ce privește firma de Servicii Funerare Arhangheli din Brașov. Aceștia oferă 6 pachete funerare, în funcție de necesitățile și posibilitățile fiecărei persoane.

Principalele servicii pe care le oferă Funerare Arhangheli sunt: informarea ( în cazul în care avem vreo nelămurire și dorim să știm informații în plus), pregătirea persoanei decedate ( tot ce ține de toaletarea decedatului), îmbălsămarea ( efectuată de persoane special pregătite), transportul oriunde este necesar și incinerarea împreună cu toate actele necesare.

  1. Daniel și Anca – Iași

Daniel si Anca firma pompe funebre Iasi

Firma de servicii funerare Daniel si Anca din Iași pune la dispoziție o gamă completă de servicii funerare printre care putem aminti și: consiliere funerară, medic constatare deces, întocmirea actelor, organizare ceremonii, aranjamente florale, transport funerar, organizarea mese de pomenire, asistență funerară mobilă pentru zonele rurale, articole funerare, îmbălsămare, cosmetizare și tanatopraxie.

De asemenea, în cazul în care dorim doar anumite servicii, firma ne pune la dispoziție și posibilitatea de a ne crea o ofertă personalizată pentru a fi pe deplin mulțumiți.

 

Articol preluat cu acordul sursei: https://www.intopuri.com/topul-firmelor-de-servicii-funerare-din-romania/

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul