Criteriul National

Tot ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem audio

Tot ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem audio
august 29
01:37 2017

Cu totii suntem interesati de un sunet cat mai bun si de o calitate cat mai mare, in special cand ne permitem asta, vecinii nostri fiind de multe ori chiar deranjati de pasiunea noastra. Totusi, intr-un fel acestia au dreptate, sunetele pot fi chiar neplacute uneori, daca alegerea pe care am facut-o nu este una foarte inspirata. Din acest motiv, trebuie sa ai mare grija la ce sistem audio iti alegi si pe ce criterii faci aceasta selectie.

Nu este greu, ba din contra este mai simplu decat ai putea crede insa totusi trebuie sa stii cateva informatii despre criteriile de selectie si care iti pot oferi o relaxare mult mai mare. Din acets motiv, articolul pe care il citesti face referire la acest lucru, deoarece am observat faptul ca multe persoane nu cunosc aceste lucruri si vreau sa vin in ajutorul lor cu un mic ghid care consta in modul de alegere a sistemelor audio.

Ghid pentru a alege un sistem audio de calitate

Amplificatorul se poate traduce ca fiind receptorul de sunet, acesta stand la baza calitatii acestor produse la moda. In mod clar, in fisa referitoare la caracteristicile sale iti va oferi informatii exacte cu privire la puterea sa, pana la urma acesta este criteriul cel mai important de selectie al unui sistem audio 5.1 de calitate. De aceea, asigura-te ca amplificatorul este exact pe masura nevoilor pe care le ai vizzvi de sunetul pe care ti-l doresti si care este cel mai important.

Trecem la difuzoarele sale, la care conteaza cel mai mult materialul din care sunt construite. Avand in vedere faptul ca orice sistem are o configuratie compusa din 6 elemente dintre care 5 sateliti si un singur subwoofer, trebuie sa fii foarte atent la asta. Ca urmare, pentru partea exterioara este perfect lemnul, aceasta carcasa de multe ori fiind construita de pasionati, iar orice alt element va ingreuna oferirea unui sunet cat mai placut. Si daca aici avem o restrictie in ceea ce priveste materialul, pentru partea interioara, alegerea iti apartine, nefiind foarte importanta.

Brandul reprezinta un aspect important mereu, indiferent despre ce tip de produs discutam. Aici, cea mai buna alegere consta in produsele de la Logitech, deoarece acest brand este cunoscut pentru garantia pe care o ofera si pe calitatea produselor sale. Intradevar, uneori produsele sale sunt putin mai scumpe decat celelalte de pe piata, insa vei putea stii ca ti-ai achizitionat ceva de calitate superioara si care sa iti fie pe masura nevoilor si asteptarilor tale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo