Criteriul National

Tot ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem audio

Tot ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem audio
august 29
01:37 2017

Cu totii suntem interesati de un sunet cat mai bun si de o calitate cat mai mare, in special cand ne permitem asta, vecinii nostri fiind de multe ori chiar deranjati de pasiunea noastra. Totusi, intr-un fel acestia au dreptate, sunetele pot fi chiar neplacute uneori, daca alegerea pe care am facut-o nu este una foarte inspirata. Din acest motiv, trebuie sa ai mare grija la ce sistem audio iti alegi si pe ce criterii faci aceasta selectie.

Nu este greu, ba din contra este mai simplu decat ai putea crede insa totusi trebuie sa stii cateva informatii despre criteriile de selectie si care iti pot oferi o relaxare mult mai mare. Din acets motiv, articolul pe care il citesti face referire la acest lucru, deoarece am observat faptul ca multe persoane nu cunosc aceste lucruri si vreau sa vin in ajutorul lor cu un mic ghid care consta in modul de alegere a sistemelor audio.

Ghid pentru a alege un sistem audio de calitate

Amplificatorul se poate traduce ca fiind receptorul de sunet, acesta stand la baza calitatii acestor produse la moda. In mod clar, in fisa referitoare la caracteristicile sale iti va oferi informatii exacte cu privire la puterea sa, pana la urma acesta este criteriul cel mai important de selectie al unui sistem audio 5.1 de calitate. De aceea, asigura-te ca amplificatorul este exact pe masura nevoilor pe care le ai vizzvi de sunetul pe care ti-l doresti si care este cel mai important.

Trecem la difuzoarele sale, la care conteaza cel mai mult materialul din care sunt construite. Avand in vedere faptul ca orice sistem are o configuratie compusa din 6 elemente dintre care 5 sateliti si un singur subwoofer, trebuie sa fii foarte atent la asta. Ca urmare, pentru partea exterioara este perfect lemnul, aceasta carcasa de multe ori fiind construita de pasionati, iar orice alt element va ingreuna oferirea unui sunet cat mai placut. Si daca aici avem o restrictie in ceea ce priveste materialul, pentru partea interioara, alegerea iti apartine, nefiind foarte importanta.

Brandul reprezinta un aspect important mereu, indiferent despre ce tip de produs discutam. Aici, cea mai buna alegere consta in produsele de la Logitech, deoarece acest brand este cunoscut pentru garantia pe care o ofera si pe calitatea produselor sale. Intradevar, uneori produsele sale sunt putin mai scumpe decat celelalte de pe piata, insa vei putea stii ca ti-ai achizitionat ceva de calitate superioara si care sa iti fie pe masura nevoilor si asteptarilor tale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo