Criteriul National

Tot ce trebuie sa stii despre aranjarea unei mansarde

Tot ce trebuie sa stii despre aranjarea unei mansarde
februarie 01
22:16 2019

Din pacate, mansarda este locul unde toti tindem sa adunam lucruri in exces. Ne aruncam decoratiunile, hainele si lucrurile vechi. Deci, daca intr-adevar nu doriti sa va despartiti de lucrurile vechi, trebuie sa invatati cum sa utilizati spatiul si sa organizati mansarda corect.

Totodata, un lucru extrem de important este si protectia sa. Este vital ca mansardele sa fie ignifugate. Procesul de ignifugare este important pentru a mentine siguranta voastra si a familiei in cazul unui incendiu, mai ales ca, de regula, mansardele sunt primele care iau foc.

Ignifugarea este un tip de tratament aplicat materialelor cu rezistenta slaba la incendii, de regula prin aplicarea anumitor substante, si care transforma materialele sporindu-le rezistenta impotriva flacarilor.

Iata cativa pasi simpli pentru a va organiza mansarda:

  1. Curata si goleste incaperea: primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa luati absolut toate lucrurile din masanrda. Daca nu aveti nevoie de anumite lucruri, aruncati-le afara! Daca nu au o valoare sentimentala reala, aruncati acel lucru! Nu aveti nevoie de aglomeratie, aveti nevoie de spatiu suplimentar pe care sa il organizati asa cum va doriti, fie ca spatiu de depozitare sau de locuit. Curatati bine locul si scapati de orice urma de praf, apoi asigurati-va ca totul este in stare perfecta de functionare. Cereti ajutorul prietenilor sau familiei pentru curatenie!
  2. Separati lucrurile si incercati sa formati categorii: odata ce totul este curatat cu strictete, separati totul in gramezi sau zone desemnate. Asigurati-va ca faceti aceste lucruri, in caz contrar va veti trezi intr-o harababura totala. Punerea lucrurilor pe categorii va va face sortarea lucrurilor mult mai usoara si va veti multumi voua mai tarziu.
  3. Reparati lucrurile stricate si ocupati-va de iluminat: inainte de a incepe sa organizat mansarda cu mobila, asigurati-va ca spatiul este pregatit in totalitate. Efectuati orice reparatie care necesita facuta, indiferent daca este vorba de pardoseala, pereti sau izolatie. Apoi asigurati-va ca dispuneti de o iluminare adecvata.
  4. Cutii de depozitare si etichete: o alta metoda de a face ordine este aceea de a lua cutii si etichete, bineinteles, pe care le veti folosi pentru a strange lucrurile pe categorii. Acum este momentul sa cumparati niste cutii de depozitare, fie ele din carton sau plastic, plasticul este recomandat. Asigurati-va ca aveti suficiente cutii pentru fiecare gramada de lucruri si ca etichetati acea cutie. Prin etichetarea cutiilor veti vedea ca veti gasi mult mai repede ceea ce cautati.
  5. Adaugati niste rafturi: daca aveti spatiul si tipul potrivit de pereti, adaugati rafturi. Rafturile sunt minunate pentru decoratiuni de tot soiul, in plus, daca aveti o inclinatie catre DIY puteti face o multitudine de colturi shabby chic prin mansarda.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei