Criteriul National

Tot ce trebuie sa stii despre pardoselile poliuretanice: unde se pot implementa si ce durata de viata au

Tot ce trebuie sa stii despre pardoselile poliuretanice: unde se pot implementa si ce durata de viata au
iunie 07
13:14 2021

Din gama pardoselilor industriale, cele obtinute din amestecul dintre cimenturile speciale si rasinile poliuretanice sunt in vizorul specialistilor. Acestea se disting prin rezistenta lor exceptionala, stabilitate, durata de viata, dar si proprietati mecanice, avand un spectru de utilizare foarte larg.

Esti interesat de pardoseli poliuretanice? Afla totul despre aceste suprafete care se pot aplica aproape oriunde, de la parcari, garaje, trotuare stradale si rampe auto, pana la spatii comerciale, spatii de birouri, cabine de dus.

 

Aceste pardoseli se aplica sub forma lichida

Pardoselile poliuretanice fac parte din categoria celor care se aplica sub forma lichida. Ele se obtin prin turnarea unui amestec de cimenturi speciale si raini poliuretanice, avand o densitate care poate sa varieze. Au proprietati elastice sau rigide, in functie de nevoile spatiului unde au fost aplicate. Desi dovedesc o mai mare sensibilitate la umiditate si trebuie extins timpul dedicat intaririi lor, pardoselile poliuretanice au o durata de viata extinsa si o rezistenta demna de luat in considerare. Rezistenta determina faptul ca le intalnim si in mediul exterior: in parcari, garaje de masini, rampe auto sau chiar trotuare stradale.

 

Au o durata de viata care ajunge si pana la 50 de ani

Durata de intrebuintare este un aspect esential de care trebuie sa tii cont atunci cand optezi pentru un anumit tip de pardoseala. Din acest punct de vedere, pardoselile poliuretanice sunt o alegere excelenta, motiv pentru care exista si o importanta versatilitate a utilizarii lor. Ele pot fi implementate chiar si in camerele de congelare, unde se ating temperaturi de minus 30 de grade Celsius. In acelasi timp, le vei intalni si in parcarile supraetajate, tocmai datorita proprietatilor de impermeabilitate ale stratului lor elastic. Cert este ca, oriunde sunt implementate, au o durata extinsa de utilizare, ce ajunge si la 50 de ani.

 

Reparatiile se pot opera doar in zonele afectate ale pardoselii

Un alt avantaj extraordinar al pardoselilor poliuretanice este acesta: faptul ca se pot repara doar zonele afectate, fara a fi necesara inlocuirea intregii suprafete. Acest lucru vine la pachet cu beneficii de ordin economic, pentru ca vrei reusi sa iti restrangi cheltuielile. Suprafata lina, lipsita de rosturi si imbinari, este usor de intretinut si de curatat. Cele mai stricte cerinte de calitate si siguranta sunt usor de obtinut prin sistemul MasterTop 1325 sau MasterTop WS 300 PU, care se remarca in domeniul pardoselilor de acest tip. Spatiile de productie, de depozitare si zonele cu ultitaje grele au nevoie de astfel de suprafete.

 

Igiena corespunzatoare cu un minim efort de intretinere

Suprafetele obtinute prin sistemul de pardoseli MasterTop WS 300 PU sunt deosebit de rezistente la apa si previn aparitia mucegaiului. Sunt usor de curatat printr-un efort minim de intretinere, intrucat nu prezinta rosturi sau imbinari, ca alte tipuri de pardoseli. Optional, poti solicita specialistilor ca suprafata sa detina proprietati antibacteriene sporite, pentru o igienizare si mai buna a spatiilor unde se impune.

Parodseliindustriale.ro, expertii in pardoseli epoxidice, poliuretanice, decorative, industriale s.a.

Vrei sa colaborezi cu experti in materie de pardoseli epoxidice, poliuretanice, decorative si industriale? Alege-i pe cei de la PardoseliIndustriale.ro si te vei putea bucura de calitate fara compromis. Aceasta firma are o vasta experienta pe piata si vine in intampinarea ta cu solutii moderne, de ultima generatie.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Florin F

Florin F

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul