Criteriul National

Tot ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi un costum de ski de dama

Tot ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi un costum de ski de dama
noiembrie 15
14:45 2018

Iarna aproape ca ne bate la usa, iar temperaturile deja au inceput sa scada de la zi la zi. Desigur, pentru multi dintre noi este un adevarat motiv de bucurie. Am visat atat de mult timp la superbele vacante petrecute la munte, iar acum putem spune in sfarsit ca a inceput numaratoarea inversa pana la o noua escapada la inaltime. Inarmeaza-te inca de acum cu un costum de ski de dama spectaculos si asigura-ti o aparitie cool chiar si in cele mai friguroase zile ale iernii. Iata care sunt cele mai importante aspecte de care sa tii cont atunci cand faci o asemenea achizitie.

1. Orice femeie poate purta un costum de ski de dama

Exista foarte multe femei care pleaca de la premisa ca nu pot purta costume de ski pentru ca nu au o silueta “perfecta”. Excepand faptul ca nu exista marimea ideala, trebuie sa stii ca o asemenea piesa vestimentara arata bine atat pe femeile voluptoase, cat si pe cele cu un trup atletic. Esential este sa alegi un model care sa puna in evidenta punctele forte ale corpului tau si, desigur, care sa-ti defineasca personalitatea. Daca in viata de zi cu zi ai o vestimentatie clasica, alege un costum de ski de dama simplu, negru sau alb. In schimb, daca nu te temi sa experimentezi, incearca o culoare puternica sau un print nebunesc. Indiferent de alegere, sigur vei atrage intreaga atentie.

Costum ski dama

2. Cateodata marimea conteaza

Daca in cazul unei bluze poti achizitiona o marime mai mare si sa spui ca este supradimensionata, un costum de ski trebuie sa vina perfect pe tine. Tine cont de faptul ca fasul este in sine un material care ofera extra volum, asa ca trebuie sa fii atenta la fiecare detaliu in parte. Umerii vin unde trebuie? Talia este marcata? Lungimea manecilor si a pantalonilor este cea potrivita? Daca raspunsul este afirmativ la toate aceste intrebari, atunci ai facut alegerea potrivita. Gandeste-te doar cate poze vei face la munte, asa ca trebuie sa ai o aparitie senzationala care sa stranga o multime de mail-uri.

3. Un costum de ski nu se va demoda niciodata

Un lucru este cert: un costum de ski de dama nu este o achizitie de moment. Mai ales daca iti cumperi un model negru, alb sau rosu, poti sa fii sigura ca il poti purta cu incredere si peste cativa ani. Plus ca, daca faci cumparaturile intr-un magazin cu preturi accesibile, poti sa cumperi cu bani putini un model deosebit. Spre exemplu, in magazinul online de haine de dama Bogas te asteapta o varietate larga de costume de ski la moda, in care vei arata superb indiferent ca esti o adepta a sporturilor extreme sau mergi la munte pentru deja popularele petreceri exclusiviste.

Achizitioneaza din timp un costum de ski de dama care sa-ti puna silueta in valoare si bucura-te din plin de o vacanta la munte pe cinste.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei