Criteriul National

Tot mai multi romani apeleaza la panouri solare

Tot mai multi romani apeleaza la panouri solare
iunie 27
19:36 2018

Energia termica solara castiga din ce in ce mai multi sustinatori si in tara noastra. Si nici nu este de mirare avand in vedere toate avantajele pe care le aduce cu sine. Daca si tie ti-a trecut prin minte macar o data ca ai putea apela la varianta acestor panouri solare pentru a scapa de facturile la agentul tau termic, aceste randuri sunt pentru tine. Bineinteles, si pentru toti cei care nu stiu inca de ce este atat de avantajos acest sistem termic oferit de cei de la Termice.ro! Haideti sa aflam mai multe detalii despre panourile solare si despre energia termica solara!

panouri solare

Termice.ro – panouri solare si sisteme de incalzire in pardoseala

In primul rand, trebuie sa stii ca prin intermediul acestor panouri solare vei avea acces in mod gratuit atat la apa calda, cat si la caldura. Vei putea beneficia de toate acestea chiar si in acele luni cu temperaturi mai scazute! In cazul in care locuiesti intr-o zona in care este cunoscut faptul ca iarna isi face mai mult timp de cap, este recomandat sa apelezi si la un sistem alternativ de preparare a apei calde menajere si a agentul termic. Spre exemplu, te poti gandi la un boiler electric sau la o centrala pe gaze.

In cazul in care te-ai hotarat sa treci de la sistemul clasic la aceste panouri solare, cel mai bine este sa apelezi la specialistii de la Termice.ro. Intr-o prima etapa, acestia vor trebui informati cu privire la dimensiunile casei si la numarul de oameni care locuiesc sub acoperisul ei. Mai apoi, specialistii lor vor face o estimare a necesarului de apa calda menajera de care are nevoie locuinta voastra, dupa care va va informa cu privire la numarul de panouri solare de care aveti nevoie. Bineinteles, si forma lor este la fel de importanta!

termice ro

Pentru ca acest sistem sa se dovedeasca cat mai eficient, este nevoie tot de niste specialisti care se ocupe de montarea si amplasarea acestor panouri solare. Angajatii Termice.ro beneficiaza de o experienta ridicata in acest sens, asa ca puteti apela la serviciilor lor cu cea mai mare incredere. Tot pentru a creste eficienta panourilor solare este nevoie ca locuinta voastra sa fie cat mai bine izolata termic. In caz ca aceasta izolare nu este facuta asa cum trebuie, energia se va pierde prin podea sau prin pereti.

incalzire in pardoseala

De asemenea, daca vreti sa va asigurati ca nu va va fi frig la iarna, puteti apela si la un sistem de incalzire in pardoseala. Puteti merge fie pe mana unui sistem clasic de incalzire electrica in pardoseala, fie pe mana unui sistem conectat la centrale termice pe gaze. Randamentul unui astfel de sistem este foarte ridicat, toti clientii fiind foarte multumiti de eficienta lui.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu