Criteriul National

Total Industry Consult prezintă o gamă impresionantă de cuple

Total Industry Consult prezintă o gamă impresionantă de cuple
iunie 30
16:40 2021

Evoluția omenirii constă tocmai în puterea sa de a își face viața mai ușoară, iar pentru a realiza acest lucru s-au creat numeroase mașinării, utilaje și sisteme în toate sectoarele industriale. Buna funcționare a acestor produse constă în mentenanță – schimbarea pieselor care au fost supuse uzurii.

Fiecare mașinărie, utilaj și sistem are nevoie de acele mici piese acare asigură performanțe crescute, mai puțină muncă și o investiție redusă. Cele mai mari domenii își au rădăcini în hidraulică și pneumatică, iar Total Industry este aici cu soluții fiabile pentru aceste domenii.

„Misiunea Total Industry Consult este de a lega relații de lungă durată cu clienții, iar pentru a realiza acest lucru ne-am clădit pe profesionalism: seriozitate, respect față de client, punctualitate, produse de înaltă calitate și operatori experți în produsele comercializate. Astfel, oferim clienților atât soluții tehnice cât și echipamente de calitate care se pliază perfect pe nevoile acestora.” – declară un reprezentant Total Industry.

Printre produsele de top comercializate de către echipa Total Industry se numără și cele din sectorul hidraulică și pneumatică și anume cuple.

„Principalele cuple din portofoliul nostru sunt cuple rapide și multi-cuple. Acestea sunt dedicate unui sector vast industrial și sunt absolut necesare pentru buna funcționare a diferitelor tipuri de piese, mașinării, utilaje și chiar sisteme.” – declară un reprezentant Total Industry Consult.

Cu ajutorul modelelor de cuple racire matrite de la Total Industry se realizează o conexiune și deconectare rapidă și sigură a fluidelor sau a liniilor electrice fără utilizarea suplimentară a sculelor, ceea ce înseamnă automat o investiție mult mai redusă.

„În plus față de varietatea standard largă de cuple rapide în toate tipurile de materiale și calități de etanșare pe care le avem în propriul portofoliu, oferim și soluții individuale specifice pentru clienții noștri.” – declară un reprezentant Total Industry Consult.

Multi cuplele sunt sisteme de cuplare rapidă pentru conectarea și deconectarea simultană și repetată a mai multor linii de fluid sau electrice. Această conexiune și deconectare poate fi: manuală cu sau fără ajutor, sau automată cu pneumatică, hidraulică, electrică etc. sau prin încorporarea unei mișcări automate a unei mașini.

Datorită aranjării elementelor individuale, fixate pe placa de susținere, se elimină complet confuzia posibilă în legătura elementelor.

Portofoliul Total Industry Consult deține nenumărate: cuple matrițe / cuple răcire matrițe, cuple TST și cuple rapide pentru matrițe de injecție și circuite de apă.

Matrița reprezintă un bloc gol care este umplut cu un material lichid sau modelabil – precum plastic, sticlă, metal, materie primă ceramică, etc., astfel încât lichidul sau materialul modelabil să ia forma matriței. Practic, matrițele sunt forme / șabloane și sunt folosite în nenumărate industrii. Deoarece de foarte multe ori materialele turnate în matrițe sunt foarte fierbinți este nevoie de aceste cuple răcire matrițe denumite și cuple matrițe pentru a le putea răci corespunzător, astfel încât să nu fie afectate de temperaturile ridicate.

Total Industry este un furnizor complet de cuple rapide, multi cuple și sisteme pentru toate industriile și sectoarele de activitate care vă poate ajuta să găsiți cele mai bune cuple pentru nevoia dumneavoastră și la cel mai bun preț.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul