Criteriul National

Totul despre modelarea corpului purtand pantaloni de slabit

Totul despre modelarea corpului purtand pantaloni de slabit
octombrie 26
04:15 2016

Cu siguranta ai auzit de pantalonii de slabit si cu sigurata ai auzit diverse pareri. Multe voci spun ca reprezinta o solutie miraculoasa, prin care poti da jos imediat kg in plus, in timp ce alte voci spun canu sunt altceva decat simpli pantaloni, care mai degraba te ingrasa decat te slabesc.

Adevarul este ca pantalonii de slabit te ajuta sa slabesti, insa nu intr-un mod miraculos. Acestia iti modeleaza corpul, insa numai daca sunt insotiti de alte elemente, cum ar fi sportul sau regimul alimentar echilibrat.

Poti alege intre doua tipuri de pantaloni de slabit

Pe piata vei putea descoperi doua tipuri de pantaloni de slabit. In primul rand, exita pantalonii termali sau pantalonii de tip sauna. Eficienta lor este data de cele doua straturi, care creaza, asa cum le spune si numele, efectul de sauna. La interior, pantalonii au un strat care absoarbe transpiratie in timp ce la exterior este un alt strat, care are grija sa nu se piarda temperatura si sa fie mentinuta in mod uniform in interior.

Constructia acestora poate sa difere de la o marca la alta fiecare venind cu rezultate diferite in functie de calitatea realizarii dar si in special in functie de calitatea materialelor utilizate. Spre exemplu, acum pe piata din Romania cei mai eficienti sunt pantalonii din neopren ce au un pret ceva mai mare spre deosebire de restul, dar sunt cea mai buna alegere in raport calitate-pret.

Asa cum este lesne de inteles, pantalonii de slabit de tip sauna functioneaza cu o singura conditie: sa faci sport. Atunci cand faci sport, acestia reusesc sa iti modeleze atat picioarele, cat si abdomenul intr-un mod cat se poate de placut. Sportul trebuie sa fie insotit de un regim alimentar strict si sanatos, care sa elimine zaharul procesat si alte elemente precum alcoolul, prajelile si alimentele procesate gasite in magazin.

Cel de-al doilea tip de pantaloni de slabit este reprezentat de pantalonii electrici. Desi suna destul de infricosator, acestia sunt cat se poate de siguri. In materialul lor sunt introduse niste elemente precum cupru sau zinc, care genereaza un curent foarte slab. Acesta are rolul de a spori circulatia sangelui si de a topi grasimile si celulita. Pantalonii electrici produc masaj asupra picioarelor si favorizeaza eliminarea toxinelor, ceea ce ii face extrem de eficienti.

Cand se vad rezultatele pantalonilor de slabit

Rezultatele se vad in timp. Daca porti 8 ore pe zi, timp de 2 luni acesti pantaloni si in tot acest timp faci sport si tii regim, fara doar si poate, rezultatele vor fi uimitoare. Daca tot ceea ce faci este sa porti pantalonii de slabit, exista posibiltiatea sa nu descoperi nimic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo