Criteriul National

Totul despre modelarea corpului purtand pantaloni de slabit

Totul despre modelarea corpului purtand pantaloni de slabit
octombrie 26
04:15 2016

Cu siguranta ai auzit de pantalonii de slabit si cu sigurata ai auzit diverse pareri. Multe voci spun ca reprezinta o solutie miraculoasa, prin care poti da jos imediat kg in plus, in timp ce alte voci spun canu sunt altceva decat simpli pantaloni, care mai degraba te ingrasa decat te slabesc.

Adevarul este ca pantalonii de slabit te ajuta sa slabesti, insa nu intr-un mod miraculos. Acestia iti modeleaza corpul, insa numai daca sunt insotiti de alte elemente, cum ar fi sportul sau regimul alimentar echilibrat.

Poti alege intre doua tipuri de pantaloni de slabit

Pe piata vei putea descoperi doua tipuri de pantaloni de slabit. In primul rand, exita pantalonii termali sau pantalonii de tip sauna. Eficienta lor este data de cele doua straturi, care creaza, asa cum le spune si numele, efectul de sauna. La interior, pantalonii au un strat care absoarbe transpiratie in timp ce la exterior este un alt strat, care are grija sa nu se piarda temperatura si sa fie mentinuta in mod uniform in interior.

Constructia acestora poate sa difere de la o marca la alta fiecare venind cu rezultate diferite in functie de calitatea realizarii dar si in special in functie de calitatea materialelor utilizate. Spre exemplu, acum pe piata din Romania cei mai eficienti sunt pantalonii din neopren ce au un pret ceva mai mare spre deosebire de restul, dar sunt cea mai buna alegere in raport calitate-pret.

Asa cum este lesne de inteles, pantalonii de slabit de tip sauna functioneaza cu o singura conditie: sa faci sport. Atunci cand faci sport, acestia reusesc sa iti modeleze atat picioarele, cat si abdomenul intr-un mod cat se poate de placut. Sportul trebuie sa fie insotit de un regim alimentar strict si sanatos, care sa elimine zaharul procesat si alte elemente precum alcoolul, prajelile si alimentele procesate gasite in magazin.

Cel de-al doilea tip de pantaloni de slabit este reprezentat de pantalonii electrici. Desi suna destul de infricosator, acestia sunt cat se poate de siguri. In materialul lor sunt introduse niste elemente precum cupru sau zinc, care genereaza un curent foarte slab. Acesta are rolul de a spori circulatia sangelui si de a topi grasimile si celulita. Pantalonii electrici produc masaj asupra picioarelor si favorizeaza eliminarea toxinelor, ceea ce ii face extrem de eficienti.

Cand se vad rezultatele pantalonilor de slabit

Rezultatele se vad in timp. Daca porti 8 ore pe zi, timp de 2 luni acesti pantaloni si in tot acest timp faci sport si tii regim, fara doar si poate, rezultatele vor fi uimitoare. Daca tot ceea ce faci este sa porti pantalonii de slabit, exista posibiltiatea sa nu descoperi nimic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo