Criteriul National

Tractari auto in Brasov

Tractari auto in Brasov
mai 29
06:01 2017

Atunci cand ai o masina, pe langa beneficiile izvorate din folosirea ei vom avea parte si de lucruri mai putin placute: plata asigurarilor, cheltuieli cu piesele de schimb, sau plata unor servicii de tractari auto in cazuri urgente.

Una dintre cele mai neplacute situatii este atunci cand ramai cu masina in pana, mai ales in zonele din afara orasului de resedinta.

Orasul Brasov este renumit atat datorita peisajelor spectaculoase cat si pentru pantele catre statiunea Poiana Brasov, ce pot insa pune probleme mai masinilor mai vechi.

In cazul in care se intampla o defectiune sau suferim un accident si masina nu mai poate fi transportata singura varianta este sa apelam la o firma de tractari auto Brasov. Aceste companii trebuie sa devina partenerul de drum lung al soferilor, iar numerele lor de telefon trebuie sa fie nelipsite din orice agenda.

Firmele de asistenta rutiera Brasov vor raspunde intotdeauna cu promptitudine la solicitarile soferilor cu probleme, indiferent de anotimp sau de ora la care sunt apelate.

Echipa ce vine in sprijinul nostru va incerca in prima faza sa elimine problema la fata locului, iar daca autoatelierul special echipat, impreuna cu echipa de mecanici nu va reusi acest lucru masina va fi tractata pana la cel mai apropiat service.

Serviciile oferite de o firma de tractari auto Brasov acopera o gama variata de nevoi.

Astfel, pot fi tractate vehicule usoare sau de greutate medie, iar daca ora intarziata nu permite transportarea masinilor intr-un service acestea vor fi parcate intr-o parcare deschisa non stop, sigura si securizata.

Soferii cu probleme pot primi ajutor in cazul in care bateria este descarcata, sau pot beneficia de inlocuirea acesteia daca este cazul.

Autoatelierul care soseste la locul defectiunii este echipat si cu un banc pentru repararea anvelopelor si dispune de trenuri de anvelope de schimb, in caz ca acestea nu pot fi reparate.

Un serviciu nou introdus pe piata de asistenta rutiera Brasov este acela de livrare de combustibil pentru masinile ramase fara benzina.

Serviciile conexe oferite de catre companiile de asistenta rutiera Brasov sunt numeroase si acopera o gama larga de nevoi.

Astfel, putem beneficia de cazare asigurata de dispecerii firmei, iar masina poate fi returnata in orasul de resedinta in cazul in care reparatia dureaza foarte mult.

In cazul unor accidente departamentul specializat ne poate ajuta cu redactarea dosarului de dauna si cu recuperarea banilor ”in regres” de la societatea de asigurari.

Astfel, nu vom mai plati nici un ban pentru serviciile prestate, iar bugetul nostru nu va fi afectat sub nici o forma.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo