Criteriul National

Tractari auto in Brasov

Tractari auto in Brasov
mai 29
06:01 2017

Atunci cand ai o masina, pe langa beneficiile izvorate din folosirea ei vom avea parte si de lucruri mai putin placute: plata asigurarilor, cheltuieli cu piesele de schimb, sau plata unor servicii de tractari auto in cazuri urgente.

Una dintre cele mai neplacute situatii este atunci cand ramai cu masina in pana, mai ales in zonele din afara orasului de resedinta.

Orasul Brasov este renumit atat datorita peisajelor spectaculoase cat si pentru pantele catre statiunea Poiana Brasov, ce pot insa pune probleme mai masinilor mai vechi.

In cazul in care se intampla o defectiune sau suferim un accident si masina nu mai poate fi transportata singura varianta este sa apelam la o firma de tractari auto Brasov. Aceste companii trebuie sa devina partenerul de drum lung al soferilor, iar numerele lor de telefon trebuie sa fie nelipsite din orice agenda.

Firmele de asistenta rutiera Brasov vor raspunde intotdeauna cu promptitudine la solicitarile soferilor cu probleme, indiferent de anotimp sau de ora la care sunt apelate.

Echipa ce vine in sprijinul nostru va incerca in prima faza sa elimine problema la fata locului, iar daca autoatelierul special echipat, impreuna cu echipa de mecanici nu va reusi acest lucru masina va fi tractata pana la cel mai apropiat service.

Serviciile oferite de o firma de tractari auto Brasov acopera o gama variata de nevoi.

Astfel, pot fi tractate vehicule usoare sau de greutate medie, iar daca ora intarziata nu permite transportarea masinilor intr-un service acestea vor fi parcate intr-o parcare deschisa non stop, sigura si securizata.

Soferii cu probleme pot primi ajutor in cazul in care bateria este descarcata, sau pot beneficia de inlocuirea acesteia daca este cazul.

Autoatelierul care soseste la locul defectiunii este echipat si cu un banc pentru repararea anvelopelor si dispune de trenuri de anvelope de schimb, in caz ca acestea nu pot fi reparate.

Un serviciu nou introdus pe piata de asistenta rutiera Brasov este acela de livrare de combustibil pentru masinile ramase fara benzina.

Serviciile conexe oferite de catre companiile de asistenta rutiera Brasov sunt numeroase si acopera o gama larga de nevoi.

Astfel, putem beneficia de cazare asigurata de dispecerii firmei, iar masina poate fi returnata in orasul de resedinta in cazul in care reparatia dureaza foarte mult.

In cazul unor accidente departamentul specializat ne poate ajuta cu redactarea dosarului de dauna si cu recuperarea banilor ”in regres” de la societatea de asigurari.

Astfel, nu vom mai plati nici un ban pentru serviciile prestate, iar bugetul nostru nu va fi afectat sub nici o forma.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo