Criteriul National

Tractoristul de la Politia Locala Ploiesti o ia pe aratura/„Si tacuisses, philosophus mansisses”

Tractoristul de la Politia Locala Ploiesti o ia pe aratura/„Si tacuisses, philosophus mansisses”
aprilie 17
11:03 2022

ALBU CATALIN este un fost sofer de la firma PEX.
Ajunge ADMINISTRATOR/ACTIONAR la un RESTAURANT/TERASA in zona centrala, HALE/CORECO, unde sportivii de la CSM Ploiesti ERAU OBLIGATI sa manace la acel local, la tarife foarte mari, platite (mesele) din bugetul CSM, din sume alocate din bugetul local, sume ce depaseau cu mult norma zilnica de hrana, unde intermediarul afacerii era nimeni altul decat RACHITA IN COLABORARE CU STAMBOLGIU MIHAELA care ocupa functia de director CSM…prietena cu ALBU SIMONA….


Din sofer a ajuns patron…apoi a ars restaurantul unde se presupune ca a incasat o asigurare inainte sa falimenteze…nu stim… apoi a fost angajat la serviciul iluminat, la SGU…ulterior, iluminatul revine la RASP …si i se creaza post la serviciul/biroul mediu la SGU.
Salariul fiind mic la SGU i se creaza, ulterior, post la POLITIA LOCALA, la Biroul de Mediu .
La Politia Locala a ajus in baza prieteniei cu TOADER Cristinel, fostul director LA POLITIA LOCALA (si ne aducem aminte de scandalul trucarilor la concurs in aceea perioada).
Uite asa ajunge POLITIST LOCAL, APOI SEF BIROU/SERVICIU SI ACUM DIRECTOR, fara pregatirea necesara si, in continuare face tot posibilul sa demonstreze ca NU resuseste sa isi depaseasca conditia de sofer ajungand doar un simplu arogant de tractorist care o ia pe aratura.

Faza pe „si tacuisses, philosophus mansisses” („dacă tăcea, filozof rămânea”)
Cine nu a folosit măcar o dată expresia „Dacă tăceai, filozof rămâneai”? Celebra maximă este veche de sute de ani și are în spate o poveste de-a dreptul interesantă care s-a transmis din generație în generație.
Expresia „Dacă tăceai, filozof rămâneai” provine dintr-o scriere antică, intitulată „Mângâierile filozofiei”, semnată de către filozoful roman Boethius, care a trăit între 477 și 524.
La vremea respectivă, Boethius, care era și senator și ulterior consul, a făcut niște afirmații care nu au fost pe placul conducătorului Romei din acea perioadă. Ca urmare a acestui incident, Boethius a fost întemnițat și astfel și-a încheiat practic cariera de filozof. Lucrarea „Mângâierile filozofiei” a fost scrisă din închisoare.
Povața ar fi că „dacă tăcea, filozof rămânea”, care în forma sa originală sună așa: „si tacuisses, philosophus mansisses”. Așadar, a vorbit și și-a luat la revedere de la cariera de filozof. Pe când, dacă ar fi tăcut, și-ar fi păstrat statutul.
Albule…dacă tăceai, filozof rămâneai
Incisiv de Prahova a dezvaluit interesele absconse din spatele incercarii de a schimba Organigrama Politiei Locale Ploiesti si am sperat in indreptarea „pacatosului” si intrarea intr-un climat de legalitate in aceasta institutie, nu mai repetam in acest articol, aspectele fiind cunoscute de cititori si de consilierii locali.
Pe numele șefului Poliției Locale Ploiești și a altor patru funcționari din cadrul instituției a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești o plângere penală
Reclamant este C. S., angajat al Poliției Locale. În documentul depus la Parchet, S.C.D reclamă o serie de infracțiuni: abuz în serviciu, trafic de influență și nerespectarea hotărârilor judecătorești.


Faza cu tractoristul pe aratura – „Si tacuisses, philosophus mansisses” („dacă tăcea, filozof rămânea”)
Contactat de Actualitatea Prahoveană, conducătorul Poliției Locale a declarat următoarele: „Acuzațiile sunt mincinoase. Decizia de destituire din funcție a lui S. C. are la bază documente emise de către Agenția Națională de Integritate și de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Prin organigrama propusă Consiliului Local spre aprobare nu a fost înființat niciun post similar cu cel ocupat anterior de către S. C. în cadru Poliției Locale Ploiești. Maniera în care a înțeles S. C. să acționeze are o conotație penală, respectiv de inducere în eroare a organelor judiciare, precum și calomnie și defăimare, fapt pentru care mă voi adresa organelor competente cu o plângere în acest sens”, a declarat Cătălin Albu, directorul general al Poliției Locale Ploiești, jurnaliștilor Actualitatea Prahoveană.
Ca si in cazul filozofului roman Boethius, Albu Catalin a vorbit și trebuie sa isi ia la revedere de la cariera de director al Politiei Locale Ploiesti deoarece nu avem nevoie de tractoristi incompetenti la conducerea acestor institutii.
Si, acum sa explicam opiniei publice si consilierilor locali incompetenta crasa a tractoristului care prin deciziile sale prejudiciaza bugetul local si ce OMITE sa spuna opiniei publice acest TRACTORIST care o ia, pe zi ce trece, din ce, in ce, mai adanc, pe brazde/aratura.
Incisiv de Prahova ar fi ultimul ziar care sa ii ia apararea lui S.C.D (din contra, pentru cunoscatori), ceea ce ar fi trebuit sa puna pe ganduri.
S.C.D nu este un „ingeras” dar incompetenta tractoristului a facut ca acesta sa obtina o hotarare judecatoreasca legala.
„Decizia de destituire din funcție a lui S. C. are la bază documente emise de către Agenția Națională de Integritate și de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici”, declara tractoristul jurnaliștilor Actualitatea Prahoveană.
Noi ii transmitem ca daca asta este toata apararea sa pentru refuzul de a pune in aplicare o hotarare a instantei este rau dus…pe aratura.
In fapt, tractoristul are doua adrese emise de Agenția Națională de Integritate și de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu care se poate sterge la partea dorsala dupa ce mai ara un pogon.
Acele adrese erau valabile daca aroganta tractoristului nu era imbracta intr-o mare INCOMPETENTA
Fostul sef Achizitii al Politiei Locale Ploiesti a castigat in instanta procesul care a durat ani de zile pana cand s-a decis ca acesta trebuie sa fie repus in drepturi.
Astfel, la data de 03.08.2021, Albu Catalin emite decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive ale instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, aproximativ 2 miliarde lei vechi.


Dovedind ca a ramas un simplu sofer sau ca a evoluat doar la stadiul de tractorist, Albu Catalin emite in acelasi minut din data de 03.08.2021, o noua decizie (nr 68) printr-o interpretare propie a legii si il destituie, ilegal, pe acelasi S.C.D pe care instanta il obligase sa il reaincadreze.


Unde a gresit incompetentul TRACTORIST Albu Catalin si   l-a transformat pe S.C.D intr-un „ingeras” cu prejudicii mari asupra bugetului local
ANEXA Nr. 7 11/06/2021 –
ANEXA Nr. 7 a fost introdusă prin Ordonanţă de urgenţă 63/2019.
SECȚIUNEA a 2-a
Sesizarea comisiei de disciplină
Art. 26. –
(1) Comisia de disciplină poate fi sesizată:
a) de către orice persoană care se consideră vătămată prin fapta unui funcționar public;
b) de către persoana care, în exercitarea atribuțiilor, consideră că s-a produs încălcarea de către un funcționar public a îndatoririlor corespunzătoare funcției publice pe care o deține sau/și a normelor de conduită profesională și civică prevăzute de lege.
(2) Sesizarea se depune la registratura autorității sau instituției publice în cadrul căreia funcționarul public își desfășoară activitatea, respectiv la registratura autorității ori instituției publice la nivelul căreia este constituită comisia de disciplină competentă potrivit prezentei anexe ori se comunică pe adresa de poștă electronică a acestora. Sesizarea se transmite secretarului comisiei de disciplină în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data înregistrării la registratura autorității sau instituției publice.
(3) Sesizarea se înregistrează de secretarul comisiei de disciplină în registrul de evidență al comisiei de disciplină și se înaintează președintelui comisiei de disciplină în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data înregistrării.
(4) Președintele comisiei de disciplină stabilește, în maximum 3 zile lucrătoare de la data primirii sesizării, data la care se desfășoară prima ședință a comisiei de disciplină și dispune, prin adresă, convocarea membrilor.
Art. 27. –
(1) Sesizarea se formulează în scris și trebuia să cuprindă toate elementele din cele doua adrese clamate de Tractorist (Agenția Națională de Integritate și Agenția Națională a Funcționarilor Publici )
Pe scurt, Politia Locala Ploiesti dupa ce a emis decizia nr 67 prin care S.C.D este reangajat conform deciziei definitive ale instantei cu plata salariilor pe o perioada de peste 5 ani de zile, trebuia să il introduca în comisia de disciplină pe S.C.D in baza adreselor de la Agenția Națională de Integritate și Agenția Națională a Funcționarilor Publici .
Faza pe aroganta si incompetenta ale tractoristului care a plecat de tot la ARAT, in afara legii
Art. 29. –
(1) Sesizarea se clasează în următoarele situații:
a) nu a fost depusă în termenul prevăzut la art. 27 alin. (2) din prezenta anexă;
(2) Sesizarea se depune în termen de 30 de zile de la data luării la cunoștință de fapta reclamată, dar nu mai târziu de un an și 6 luni de la data săvârșirii faptei sesizate ca abatere disciplinară și trebuie însoțită, atunci când este posibil, de înscrisurile care o susțin.
Conform celor de mai sus si ale anexei la codul administrativ, OUG 57/2019, incompetenta TRACTORISTULUI a facut ca S.C.D sa nu fie „analizat” in Comisia de Disciplina, termenul legal fiind depasit (de sesizare a Comisiei de Disciplna), si ca Albu Catalin sa intre in penal pentru nerespectarea unei hotarari definitive ale unei instante.
Doar incompetenta tractoristului l-a trasnformat pe S.C.D intr-o victima care va mai capusa bugetul loal pentru plata salariilor ce vor fi dispuse de instanta (va incasa o caruta de bani din taxele contribuabililor stand cu burta la soare).
O alta brazda, o alta deviere pe aratura a TRACTORISTULUI
„Maniera în care a înțeles S. C. D. să acționeze are o conotație penală, respectiv de inducere în eroare a organelor judiciare, precum și calomnie și defăimare, fapt pentru care mă voi adresa organelor competente cu o plângere în acest sens”, mai declara tractoristul jurnaliștilor Actualitatea Prahoveană.

Oroarea scoasa de tractorist este de „par cret”:
Inducerea in eroare a organelor judiciare ar fi putut fi efectuata de „ingerasul” C.S.D doar in fata organelor de politie si/sau ale procurorilor.
Aici vorbim de o decizie a unui MAGISTRAT, a unui judecator si chiar organele judiciare clamate de tractorist trebuie sa le puna in aplicare deoarece si daca acestea gresesc vor ajunge la o decizie a unui magistrat/judecator.
Dar, asta este „parul cret” al tractoristului si atat a putut fi consiliat!
Pana una alta, tractoristul este in culpa penala doar datorita incompetentei sale iar S.C.D va primi iar o caruta de bani de la bugetul local saracit de atatea decizii tembele.
Problemele penale ale tractoristului de mai sus sunt cele mai mici in clipa asta
Cu toata dragostea si inca mai sperand sa intre in matca legalitatii chiar daca nu poate sa isi depaseasca conditia de TRACTORIST, il sfatuim pe domnnul Albu Catalin sa isi angajeze avocati buni si sa analizeze cu mare atentie (daca este nevoie sa citeasca si sa reciteasca de sute de ori pana intelege) Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti si Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa voteze (HCL 303/2021) – prin care s-a aprobat noul Regulament de functionare si organizare al Politiei Locale Ploiesti, cel aflat in prezent, in vigoare.
Aici este vorba despre un prejudiciu in forma continuata a bugetului local iar aroganta si incompetenta prin care va incerca, probabil, din nou, potcovirea sefului de serviciu Ordine Publica, Anton Catalin, prin transformarea ILEGALA a postului acestuia in sef de birou, ii va exploda in plina fata arsa de soare de la atata brazdat, daca va mai merge mult timp pe aratura.
Atunci va realiza ca problemele penale ale tractoristului cu S.C.D sunt cele mai mici in clipa asta , urmatoarea va fi exploziva. Vom reveni. (Cristina T.).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul