Criteriul National

TRAGEDIE! Compozitorul de muzică de film James Horner a murit într-un accident de avion…

iunie 23
07:16 2015

 

 Compozitorul de muzică de film James Horner, bine cunoscut pentru ilustrația muzicală a filmelor „Titanic”, „Field of Dreams” și „Braveheart”, a murit luni într-un accident de avion.

James_Horner

Potrivit relatarilor media citate de agenția DPA, Horner, în vârstă de 61 de ani, de două ori câștigător al premiului Oscar, pilota un mic avion atunci când s-a prăbușit în apropiere de Santa Barbara, California

Tragedia este una care indoliaza atat familia cat si vasta sa activitate pusa in slujba Artei,a Muzicii si a Frumosului.

Dupa cum declara într-un interviu din 2009 pentru cotidianul Los Angeles Times -„meseria mea … este de a asigura că la fiecare pas al filmului este ceva pe care publicul îl poate simți cu inima”.

Reamintesc faptul ca James Horner a câștigat ambele premii Oscar în 1998 pentru realizările sale din filmul „Titanic”. El și-a adjudecat premiile Oscar la categoriile ‘Best Original Dramatic Score’ și ‘Best Original Song’ pentru „My Heart Will Go On”, care a fost interpretat de Celine Dion.Coloana sonoră a filmului „Titanic” a fost vândută în 27 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Vie sa-i fie pomenirea in neam si-n neam!

 

Sursa foto : www.runmovies.eu

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo