Criteriul National

Trai pe vătrai din banii nostri la Politia Locala Ploiesti! (I)

Trai pe vătrai din banii nostri la Politia Locala Ploiesti! (I)
mai 18
17:50 2022

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile celor de la GRUPUL Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

Clanul/GRUPUL de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti

De la dreapta la stânga:

1. Albu Catalin – director general, seful Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti;
2. _________- polițist local la serviciul control comercial;
3. Teodorescu Florin – șef serviciu control comercial, intors de la (re)educare cu o pofta nebunatica de pupat parti dorsale (nebunatica mica ce esti!);
4. Gheorghe Bogdan – „uns” șef la biroul evidenta persoanelor, un „habarnist” care nu cunoaste cum se completeaza un proces-verbal de contraventie.
Lipsește din poza una bucata paznic de la achiziții: ENITA Alexandru, fiu de „bastan” de la Finante, prospat „uns” ilegal functionar public, cu girul Consiliului Local Ploiesti, ca asa „e” in politica (ca in… tenis).
Incisiv de Prahova a trecut la monitorizarea totala a personalului TESA si a celor care ocupa functie de sef, sefulet, sefut, etc din cadrul acestei unitati, monitorizare totala efectuata in programul legal de munca, intre orele 08.00 – 16.30.
Concluziile noastre sunt devastatoare: haos total la Politia Locala Ploiesti si o mare bataie de joc pe banii nostri!
Nu vom facere referire la destramarea Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

Aceste detalii le vom prezenta intr-un alt articol deoarece „boroboata” s-a intamplat in timpul monitorizarii noastre TOTALE.
Facem doar mentiunea ca, personajele de la punctele 2 si 3 de mai sus au fost prinse cu degetelele in miere de edil si au avut de ales:
a) sa isi prezinte demisia;
b) sa accepte un transfer de 6 luni de zile;
c) sa accepte transferul defintiv din acesta institutie.
Cert este ca, Teodorescu Florin – șeful serviciului control comercial va fi transferat de la data de 06.06.2022 (cu speranta ca aceasta functie sa nu fie disponibila de la data de 01.06.2022, pentru a isi duce la indeplinire planul de bataie de joc fata de un alt sef. Calcule total gresite, in fine, atata poate si actualul juridic!).
Ne vom referi, in acest articol, la personajul de la punctul 4, de mai sus.
Gheorghe Bogdan – a fost „uns” șef la biroul evidenta persoanelor de catre seful  Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba , un „habarnist” care nu cunoaste cum se completeaza un proces-verbal de contraventie.
In toata perioada monitorizata, Gheorghe Bogdan a dovedit ca „isi” merita banii de proaspat sef harbanist, „muncind din greu”.
Astfel, chiar daca pleca sau nu hai hui cu personajele de la punctele 2 si 3 (dupa „miere”), obosit de atata munca si foarte transpirat, Gheorghe Bogdan isi programa o pauza zilnica de minim doua ore (intre 2 si 3), sens in care se deplasa cu masina personala la domiciliu pentru pranz si SOMNUL DE FRUMUSETE, pe banii nostri, in timpul programului.
Poti considera ca ti-ai facut somnul de frumusete daca te-ai odihnit la pranz, in jurul orelor 13-14-15.
Orarul alimentar perfect, pentru cele trei mese principale:
Micul dejun – ideal ar fi sa-l iei imediat dupa ora 7.00
Pranzul – intre 12.30 si 13.00
Cina – intre 18.00 si 18.30.
Ce ne-a distrat la Gheorghe Bogdan este modul meticulos in care isi parcheaza masina la domiciliu, cu tupeu, in timpul programului (o sa revenim cu inregistrari video si poze – pe zile si ore, atat pentru personajul de la punctul 4, cat si pentru tot personalul TESA).

In perioada monitorizata, Gheorghe Bogdan, a avut bunul simt sa isi bata joc de banii nostri cu autoturismul personal, in timp ce directorul Albu Catalin utilizeaza autoutilitara de serviciu pentru interesele personale.
Chiar si ieri, 17.05.2022, nu a putut sa se abtina sa nu consume combustibilul din banii nostri in interes personal, fiind monitorizat la orele 10.45 pe Aleea Arnauti unde detine un apartament luat din locuintele ANL din Ploiesti.
Probabil am fost observati de catre acesta si s-a deplasat cu viteza si incalcand toare regulile de circulatie, spre sediu, dupa ce si-a rezolvat problema, pe banii nostri si in timpul programului de lucru.
Nu am avut timpul necesar sa revenim si cu „prioritatile” acestuia, dar cu ocazia acestui serial ne vom ocupa si de acestea, prin alocarea unui spatiu de minim doua articole.

Vom reveni! (Cristina T.).

Articolul Trai pe vătrai din banii nostri la Politia Locala Ploiesti! (I) apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul