Criteriul National

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!
octombrie 05
11:49 2017

Te intrebi daca bicicletele electrice sunt cea mai buna varianta pentru tine? Cu siguranta ai observat ca sunt din ce in ce mai folosite de catre pasionatii de pedalat, dar probabil inca nu stii care sunt avantajele pe care aceste biciclete le au. Am creat pentru tine o lista care sa iti ofere cateva informatii esentiale despre acestea, astfel incat sa iti dai seama daca ti se potriveste si tie o asemenea achizitie.

Bicicletele electrice sunt foarte distractive!

Ca sa-ti poti da seama cat de distractive sunt, poti merge intr-un showroom unde se pot testa biciclete electrice si sa urmaresti reactia oamenilor. Iti garantam ca aproape fiecare dintre oamenii prezenti acolo vor reactiona la fel in momentul in care vor experimenta pentru prima data senzatia pe care acestea ti-o ofera. Uimirea initiala va fi inlocuita in foarte putin timp de un zambet urias si chiar de strigate de fericire. Reactia ta? Iti vei dori sa testezi si tu una dintre acele biciclete electrice cat mai repede!

Bicicletele electrice sunt benefice pentru sanatate

Majoritatea persoanelor considera ca bicicletele clasice au un impact mult mai pregnant asupra sanatatii decat controversatele biciclete electrice. Afirmatia poate fi adevarata doar in conditiile in care ai petrece un timp egal pe ambele. Cu toate acestea, un ciclist obisnuit nu va petrece niciodata la fel de mult timp pe o bicicleta clasica cum ar petrece pe un model electric. Studiile au aratat ca oamenii sunt mult mai inclinati sa foloseasca bicicletele electrice in activitatile cotidiene, decat sa opteze pentru vechile prietene clasice. Astfel, daca ai nevoie de o sticla de apa de la magazinul din colt sau de un mijloc de transport rapid pana la munca, stii ce sa alegi!

Bicicletele electrice te ajuta sa pierzi din greutate

In general, pedalatul reprezinta o modalitate foarte buna prin care sa arzi un numar mare de calorii. Acest lucru nu este valabil doar in cazul modelelor clasice, ci si in cel al bicicletelor electrice, pentru ca, desi beneficiezi de asistenta, tot trebuie sa manevrezi o bicicleta destul de grea. Nu putem compara numarul de calorii arse, insa poti fii sigur ca pe saua unei biciclete electrice vei consuma cel putin doua treimi din caloriile pe care ar trebui sa le consumi pedaland pe un model clasic.

O modalitate de transport foarte rapida

Paradoxal sau nu, desi masinile moderne sunt realizate sa atinga viteze din ce in ce mai mari, viteza medie in trafic nu a crescut deloc. De aceea, putem sa consideram ca bicicletele electrice sunt mult mai rapide decat masinile si reprezinta o modalitate de transport mult mai rentabila daca vorbim, de exemplu, de drumul pe care trebuie sa il parcurgem catre locul de munca.

Daca te-ai convins de avantajele unei biciclete electrice, este timpul sa descoperi si modelele care sa ti se potriveasca. O gama foarte variata de astfel de biciclete vei gasi in magazinul Veloteca, unul dintre cei mai fideli parteneri ai ciclistilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul