Criteriul National

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!
octombrie 05
11:49 2017

Te intrebi daca bicicletele electrice sunt cea mai buna varianta pentru tine? Cu siguranta ai observat ca sunt din ce in ce mai folosite de catre pasionatii de pedalat, dar probabil inca nu stii care sunt avantajele pe care aceste biciclete le au. Am creat pentru tine o lista care sa iti ofere cateva informatii esentiale despre acestea, astfel incat sa iti dai seama daca ti se potriveste si tie o asemenea achizitie.

Bicicletele electrice sunt foarte distractive!

Ca sa-ti poti da seama cat de distractive sunt, poti merge intr-un showroom unde se pot testa biciclete electrice si sa urmaresti reactia oamenilor. Iti garantam ca aproape fiecare dintre oamenii prezenti acolo vor reactiona la fel in momentul in care vor experimenta pentru prima data senzatia pe care acestea ti-o ofera. Uimirea initiala va fi inlocuita in foarte putin timp de un zambet urias si chiar de strigate de fericire. Reactia ta? Iti vei dori sa testezi si tu una dintre acele biciclete electrice cat mai repede!

Bicicletele electrice sunt benefice pentru sanatate

Majoritatea persoanelor considera ca bicicletele clasice au un impact mult mai pregnant asupra sanatatii decat controversatele biciclete electrice. Afirmatia poate fi adevarata doar in conditiile in care ai petrece un timp egal pe ambele. Cu toate acestea, un ciclist obisnuit nu va petrece niciodata la fel de mult timp pe o bicicleta clasica cum ar petrece pe un model electric. Studiile au aratat ca oamenii sunt mult mai inclinati sa foloseasca bicicletele electrice in activitatile cotidiene, decat sa opteze pentru vechile prietene clasice. Astfel, daca ai nevoie de o sticla de apa de la magazinul din colt sau de un mijloc de transport rapid pana la munca, stii ce sa alegi!

Bicicletele electrice te ajuta sa pierzi din greutate

In general, pedalatul reprezinta o modalitate foarte buna prin care sa arzi un numar mare de calorii. Acest lucru nu este valabil doar in cazul modelelor clasice, ci si in cel al bicicletelor electrice, pentru ca, desi beneficiezi de asistenta, tot trebuie sa manevrezi o bicicleta destul de grea. Nu putem compara numarul de calorii arse, insa poti fii sigur ca pe saua unei biciclete electrice vei consuma cel putin doua treimi din caloriile pe care ar trebui sa le consumi pedaland pe un model clasic.

O modalitate de transport foarte rapida

Paradoxal sau nu, desi masinile moderne sunt realizate sa atinga viteze din ce in ce mai mari, viteza medie in trafic nu a crescut deloc. De aceea, putem sa consideram ca bicicletele electrice sunt mult mai rapide decat masinile si reprezinta o modalitate de transport mult mai rentabila daca vorbim, de exemplu, de drumul pe care trebuie sa il parcurgem catre locul de munca.

Daca te-ai convins de avantajele unei biciclete electrice, este timpul sa descoperi si modelele care sa ti se potriveasca. O gama foarte variata de astfel de biciclete vei gasi in magazinul Veloteca, unul dintre cei mai fideli parteneri ai ciclistilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo