Criteriul National

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!

Traieste o experienta inedita pe saua unei biciclete electrice!
octombrie 05
11:49 2017

Te intrebi daca bicicletele electrice sunt cea mai buna varianta pentru tine? Cu siguranta ai observat ca sunt din ce in ce mai folosite de catre pasionatii de pedalat, dar probabil inca nu stii care sunt avantajele pe care aceste biciclete le au. Am creat pentru tine o lista care sa iti ofere cateva informatii esentiale despre acestea, astfel incat sa iti dai seama daca ti se potriveste si tie o asemenea achizitie.

Bicicletele electrice sunt foarte distractive!

Ca sa-ti poti da seama cat de distractive sunt, poti merge intr-un showroom unde se pot testa biciclete electrice si sa urmaresti reactia oamenilor. Iti garantam ca aproape fiecare dintre oamenii prezenti acolo vor reactiona la fel in momentul in care vor experimenta pentru prima data senzatia pe care acestea ti-o ofera. Uimirea initiala va fi inlocuita in foarte putin timp de un zambet urias si chiar de strigate de fericire. Reactia ta? Iti vei dori sa testezi si tu una dintre acele biciclete electrice cat mai repede!

Bicicletele electrice sunt benefice pentru sanatate

Majoritatea persoanelor considera ca bicicletele clasice au un impact mult mai pregnant asupra sanatatii decat controversatele biciclete electrice. Afirmatia poate fi adevarata doar in conditiile in care ai petrece un timp egal pe ambele. Cu toate acestea, un ciclist obisnuit nu va petrece niciodata la fel de mult timp pe o bicicleta clasica cum ar petrece pe un model electric. Studiile au aratat ca oamenii sunt mult mai inclinati sa foloseasca bicicletele electrice in activitatile cotidiene, decat sa opteze pentru vechile prietene clasice. Astfel, daca ai nevoie de o sticla de apa de la magazinul din colt sau de un mijloc de transport rapid pana la munca, stii ce sa alegi!

Bicicletele electrice te ajuta sa pierzi din greutate

In general, pedalatul reprezinta o modalitate foarte buna prin care sa arzi un numar mare de calorii. Acest lucru nu este valabil doar in cazul modelelor clasice, ci si in cel al bicicletelor electrice, pentru ca, desi beneficiezi de asistenta, tot trebuie sa manevrezi o bicicleta destul de grea. Nu putem compara numarul de calorii arse, insa poti fii sigur ca pe saua unei biciclete electrice vei consuma cel putin doua treimi din caloriile pe care ar trebui sa le consumi pedaland pe un model clasic.

O modalitate de transport foarte rapida

Paradoxal sau nu, desi masinile moderne sunt realizate sa atinga viteze din ce in ce mai mari, viteza medie in trafic nu a crescut deloc. De aceea, putem sa consideram ca bicicletele electrice sunt mult mai rapide decat masinile si reprezinta o modalitate de transport mult mai rentabila daca vorbim, de exemplu, de drumul pe care trebuie sa il parcurgem catre locul de munca.

Daca te-ai convins de avantajele unei biciclete electrice, este timpul sa descoperi si modelele care sa ti se potriveasca. O gama foarte variata de astfel de biciclete vei gasi in magazinul Veloteca, unul dintre cei mai fideli parteneri ai ciclistilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo