Criteriul National

Traieste-ti visul american cu ajutorul programului Work & Travel

Traieste-ti visul american cu ajutorul programului Work & Travel
decembrie 21
14:46 2017

Intotdeauna ai visat sa ajungi pe taramul american? Sa traiesti viata la maxima intensitate, sa te bucuri de experiente unice si sa te intorci in tara si cu bani? Acum totul este posibil, gratie unui program unic in lume – work and travel America.

Programul Work & Travel este unul cultural, reglementat de catre Departamentul de Stat al SUA si creat inca din 1950. Pe durata acestuia, studentii, masteranzii sau doctoranzii inscrisi la zi la cursurile unei facultati acreditate din Romania, au posibilitatea de a munci legal in SUA pe o perioada determinata de maximum 3 luni si jumatate, pe durata vacantei universitare. Mai mult, programul iti permite sa mai ramai o luna pe teritoriul american pentru a vizita locurile pe care le-ai vazut doar in filme.

Mai mult, firmele care organizeaza programele work & travel iti ofera si multe alte beneficii, printre care ajutor in gasirea unui loc de munca, emiterea documentelor necesare pentru viza, asigurari medicala pe toata durata programului si verificarea contractului de munca cu angajatorul din SUA, daca ti-ai gasit un job prin forte proprii.

Poti beneficia de internship in SUA

Un internship USA iti ofera cele mai bune oportunitati de dezvoltare daca esti absolvent al facultatilor de Turism, Vanzari, Marketing, Management, Business, Comert si Finante sau ai minimum 5 ani experienta in aceste domenii. Nivelul de cunostinte al limbii engleze trebuie sa fie de nivel mediu, iar eligibili sunt participantii care au varsta maxim/a implinita de 30 de ani.

Programul de internship USA poate dura intre 3 – 18 luni si iti ofera oportunitati de dezvoltare personala si profesionala incredibile:

  • obtii experienta profesionala in unele dintre cele mai prestigioase companii din SUA

  • esti platit pentru intreaga perioada de internship/training cu un salariu care incepe de la 8,00$/ora si care poate ajunge la 15$/ora

  • prgramele de internship/training nu te tin blocat pe o singura pozitie. Se face training prin rotatie la fiecare department care are legatura cu domeniul ales

  • iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si nivelul de limba engleza

  • aplici cunostintele dobandite in tara ta si in viitoarea ta cariera

  • iti faci prieteni noi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro