Criteriul National

TranscarSRL iti ofera inchirieri transport la standarde europene

TranscarSRL iti ofera inchirieri transport la standarde europene
august 20
15:20 2019

Transcar este o firma de transport persoane care va intampina cu serviciul de inchiriere microbuze Bucuresti la preturi avantajoase. Aceasta va ofera spre inchiriere microbuze moderne destinate calatoriilor turistice sau celor in interes de afaceri. Verficati cu atentie informatiile prezentate pe site si beneficiati de servicii de transport la standard europene. Echipa Transcare este renumita pentru prestarea serviciilor de transport persoane fiind mereu orientati catre clienti. Ei activeaza pe piata transportatorilor din anul 2001 si sunt recomandati de profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul timpului. Acestia se bucura de faptul ca a reusit sa castige increderea si admiratia celor mai pretentiosi clienti. 

transcar flota

Pe piata transporturilor este o concurenta acerba insa echipa Transcar se diferentiaza de celelalte firme similare prin calitatea serviciilor si pregatirea profesionala a angajatilor ceea ce va ofera garantia ca veti fi transportati catre destinatia propusa in timp util si in cele mai bune conditii de siguranta. Pentru mai multe detalii nu exitati sa accesati siteul https://transcarsrl.ro/

Cheia succesului consta in investitia continua in achizitionarea mijloacelor de transport moderne si sigure ce se remarca printr-o eleganta aparte si un confort sporit. Serviciul de inchirieri microbuze si inchirieri autocare Bucuresti se desfasoara in conformitate deplina cu dispozitiile legislatiei in vigoare. Din dorinta de a va oferi doar servicii de calitate, vi se pregatesc ofertele speciale de transport pentru interes larg.

Apelati cu incredere la ei si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a spulbera orice nelamurire. Ei va intampina cu sfaturi practice si utile pentru ca dumneavoastra sa puteti lua cea mai buna decizie in functie de necesitati. Aceasta echipa de profesionisti da dovada de disponibilitate marita si se remarca din dorinta de a fi prompti si utili de fiecare data. Parerea dumneavoastra este care conteaza cel mai mult de aceea oferta primita este in functie de cererea clientilor. Comunicati clar si succinct cu personalul de specialisti pentru ca acestia va stau la dispozitie in orice ora din zi si din noapte si va ofera calatorii de neuitat.

transcar logo

   Vi se ofera spre inchiriere microbuze de diferite capacitate ideale pentru circuite turistice si vizitarea unor obiective importante dar si pentru a se asigura tranportul angajatilor la locul de munca sau pentru a participa la conferinte sau alte evenimente organizate intr-un alt oras.

   Parcul  auto cuprinde microbuze moderne, dotate cu instalatie de aer conditionat, instalatie de caldura, precum si geamuri termopan, scaune reglabile si spatiu suficient pentru bagaje, totul pentru confortul optim al tuturor clientilor. Iar daca este vorba despre transferuri de aeroport, tururi de oras, excursii de o zi sau evenimente de afaceri, puneti-va toata increderea in acest personal specializat, cu o vasta experienta in domeniu. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei