Criteriul National

Alege serviciul de transport moloz pentru a scapa de deseurile din curtea ta

Alege serviciul de transport moloz pentru a scapa de deseurile din curtea ta
martie 15
14:26 2020

Tocmai ce ai terminat de renovat baia? Probabil esti foarte multumit de cum arata si de felul in care ai decorat totul. Inca de inainte de incepe unele lucrari de renovare ne facem planuri de cum ne dorim sa arate totul la final. Insa un lucru care nu este luat in seama de cele mai multe ori este ca, dupa fiecare lucrare de renovare, raman in urma o multime de deseuri fie ele periculoase sau nepericuloase. Bucati de lemn, caramida sparta placi de gresie sau cutii goale de la vopsea, toate acestea iti pot afecta viata de zi cu zi daca nu le duci la un centru de depozitare sau de reciclare. O parte din deseurile nepericuloase care raman in urma renovarilor poarta numele de moloz. Daca vrei sa scapi de molozul ramas in urma renovarii, poti apela la o firma specializata in transport moloz din orasul tau.

Indepartarea molozului de pe santierul de lucru nu ajuta doar la desfasurarea mult mai in siguranta a lucrarilor ci si este o obligatie legala, mai ales atunci cand lucrarea este nu doar o lucrare de modernizare a unei cladiri ci contructia unei case. Pentru a lucra intr-un santier sigur este nevoie de curatarea periodica a santierului de resturi de caramizi si de alte deseuri care pot duce la accidente de munca. Pentru a transporta tot molozul de pe santier cel mai bine ar fi sa optezi pentru o firma specialiata in transportul molozului. Acestia vor ridica molozul de la adresa ta si il vor duce la centrul de depozitare in cel mai scurt timp, astfel poti continua lucrarile fara probleme.

Ai multe motive sa alegi o firma de transport moloz, iata cateva dintre ele.

Daca vrei sa scapi cat mai repede de molozul de pe santier sau din curte, cea mai buna solutie este firma de transport moloz. Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi. Indiferent de cantitatea de moloz pe care o ai in curte, cei care vor veni sa il ridice se vor ocupa de tot ce este necesar. Incarcarea lui in saci si in masina de transport, iar tu te poti ocupa in continuare de ceea ce ai de facut

Preturile pentru acest serviciu sunt foarte avantajoase. Pretul pentru un sac de moloz porneste chiar de la 3-4 lei, deci este mult mai rentabil sa contactezi o firma de transport decat sa faci tu asta. Alege o companie de transport moloz pentru a scapa de molozul din curtea ta si ocupa-te de alte lucruri pe care le ai de facut.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul