Criteriul National

Trattoria Giovane – Pizzerie sector 4, Bucuresti – Restaurant

Trattoria Giovane – Pizzerie sector 4, Bucuresti – Restaurant
august 24
13:00 2019

trattoria giovane

Ce poate fi mai gustos decat o pizza servita intr-un mediu placut, specific Italian, alaturi de o bautura racoritoare pe gustul dumneavoastra?

Cat de bine suna si cat de gustos si delicios pare sa fie. Dar, unde gasim asa ceva?

Ei bine, se pare ca pe piata din Romania, au aparut la ora actuala restaurantele cu specific italian, care pun la dispozitia dumneavoastra o gama larga si accesibila din punct de vedere al raprtului pret-calitate de preparate italiene, gatite dupa gusturile si dorintele dumneavoastra.

Despre Trattoria & Pizza Giovane

O astfel de pizzerie din Bucuresti, sau mai exact un restaurant este Trattoria & Pizza Giovane, un restaurant cu specific italian, situat in inima Bucurestiului, in Oraselul Copiilor. Este un restaurant care a luat nastere pe piata din Romania din dorinta de a aduce un plus de noutate lumii pe care o traim si de asemenea pentru a incanta gusturile clientilor si de a ajunge la inimile lor.

Trattoria & Pizza Giovane sa reusit de-a lungul timpului sa se perfectioneze in domeniul gastronomiei, astfel incat la ora actuala restaurantul dispune de un personal foarte bine pregatit. Vedeta restaurantului Trattoria & Pizza Giovane este bucatarul nostru. Un om pasionat de domeniul gastronomiei care prepara cele mai spectaculoase, savuroase si delicioase preparate din bucataria italiana, acreditat si campion la nivel international in cadrul concursurilor la care a luat parte pana la ora actuala.

Servicii de calitate, oferite de cei mai cunoscuti profesionisti

Noi, ne punem toata increderea in el, intrucat, impreuna am reusit sa va oferim dumneavoastra preparate super delicioase si de inalta calitate, asupra carora ne-am pus amprenta intr-un mod original. Astfel, am reusit sa ajungem la inimile dumneavoastra si sa va convingem sa ne alegeti pe noi dintre miile de restaurant cu specific italian, atat din Bucuresti, cat si din alte localitati.

Ce preparate gasiti la Trattoria & Pizza Giovane?

Ei bine, va asteptm cu preparate inedite, delicioase si absolut impresionante din punct de vedere al design-ului, al gustului, dar si a raportului pret-calitate, intrucat preturile sunt accesibile oricaror persoane.

Astfel, printre acestea se numara:

 • Starters
 • Salate antreu
 • Ciorbe
 • Paste
 • Pizza
 • Preparate din pasare
 • Preparate din vita
 • D-ale romanilor
 • Preparate din peste si fructe de mare
 • Burgeri
 • Salate
 • Diverse
 • Garnituri
 • Deserturi de casa

In ceea ce priveste bauturile Trattoria & Pizza Giovane va ofera:

 • Cidru
 • Bere
 • Bauturi alcoolice
 • Cafea
 • Ceai
 • Vinuri
 • Racoritoare
 • Cocktail-uri

Galerie foto preparate Trattoria & Pizza Giovane

De asemenea, primim comenzi telefonice, insa nu le livram la domiciliu, astfel incat va asteptam pe dumneavoastra sa le ridicati personal, intr-un cadru placut, la terasa pe care am amenajat-o special pentru servirea clientilor nostri.

Misiunea noastra este de a crea cele mai delicioase si mai indite preparate, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin multumiti, intrucat ei sunt cei mai importanti pentru noi.

De asemenea, dispunem de un site oficial pe care il puteti accesa in orice moment pentru a vizualiza meniurile si baturile pe care vi le oferim cu drag.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei