Criteriul National

Trei branduri de încălțăminte copii de calitate pentru segmentul de vârstă 1-3 ani

Trei branduri de încălțăminte copii de calitate pentru segmentul de vârstă 1-3 ani
iulie 21
14:58 2022

Bebelușii cresc foarte repede și, fără să ne dăm seama, încep să facă primii pași, lăsându-ne să ne întrebăm unde a zburat timpul. Odată cu acești primi pași, însă, vine și nevoia primilor pantofiori și a primelor ghetuțe.

 

Atunci începem documentarea și răsfoim internetul. Care sunt cele mai bune branduri de încălțăminte copii? Ce pantofiori li se potrivesc cel mai bine celor mici, cu vârsta între 1 și 3 ani? Cum și de unde cumpărăm cele mai potrivite încălțări?

 

Primul lucru pe care îl facem este să ne documentăm. Ne uităm pe cataloagele online ale magazinelor, ne gândim ce fel de pantofi vrem, din ce material, ce tip de tală să aibă etc. Astfel, considerăm că odată ajunși în magazin vom ști exact ce să cumpărăm. Sau poate preferăm ca, după îndelungi ședințe de documentare, să nu mai ieșim din casă, ci să comandăm papuceii online. Avem, din fericire, extrem de multe variante de cumpărat încălțăminte copii ieftina!

 

Un lucru important pe care trebuie să îl facem este să alegem perechea potrivită de pantofi din punctul de vedere al mărimii. N-ar trebui să cumpărăm un număr mai mare gândindu-ne, așa cum făceau părinții noștri, că îi va purta mai mult pentru că acest lucru va avea efecte negative asupra dezvoltării corecte a coloanei vertebrale și îi va afecta și mersul. În mod normal, între degetul mare și partea din față a pantofului trebuie să fie aproximativ 1 centimetru pentru a putea vorbi de o încălțăminte comodă pentru cel mic.

 

Cu toate acestea în minte, haideți să vedem care sunt cele mai bune branduri de încălțăminte copii. Mai jos, am să vorbesc despre trei astfel de branduri, deși ele sunt mult mai multe. Am ales aceste trei branduri întrucât sunt ușor de găsit pe piața din România, nu au prețuri exorbitante și datorită calității excelente a produselor lor.

 

1. Pediped

 

Avantajele mărcii Pediped, una dintre cele mai populare atunci când vine vorba de încălțăminte copii, este că este un brand care s-a specializat pe încălțăminte pentru copiii care fac primii pași. Vei găsi o largă varietate de modele pentru copiii care încep să pășească pentru prima dat. Motto-ul celor de la Pediped: ”cel mai bun lucru după mersul desculț”. Forma pantofiorilor, materialele și structura tălpii sunt special gândite pentru dezvoltarea piciorului celor mici. Talpa este dintr-un plastic moale și în zona degetelor este lăsat suficient spațiu pentru ca cei mici să calce corect și să permită mișcarea degețelelor.

 

2. Robeez

Un alt brand care s-a dedicat fabricării de încălțăminte copii de calitate. Tălpile antiderapante și elasticul din jurul gleznei, gândit special pentru a nu lăsa piciorul să iasă din încălțări, fără a-l strânge, însă, foarte tare, sunt printre inovațiile celor de la Robeez. Materialul tălpii le permite celor mici să pășească mai ușor și să-și găsească echilibrul natural. Elementele din piele și combinațiile de culori distractive fac din această încălțăminte copii una foarte atractivă.

 

3. Freycoo

 

Majoritatea acestei încălțăminte copii este din piele și cele mai multe perechi de pantofiori Freycoo au arici de prindere care permite o încălțare rapidă a copilului. Branturile din piele naturală oferă piciorușelor o respirație bună, flexibilitate și control în timpul mersului. Talpa flexibilă și moale îi permite copilului să-și miște liber degetele, să se simtă confortabil nu doar la mers, ci și la alergat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul