Criteriul National

TREI obiecte care NU trebuie să lipsească din camera unui copil nou născut

TREI obiecte care NU trebuie să lipsească din camera unui copil nou născut
iunie 21
10:39 2022

Orice părinte, când vine vorba de amenajarea camerei copilului său, dorește să realizeze o muncă excelentă, deoarece este un moment special din viața lui. În același timp însă, are o misiune dificilă din anumite puncte de vedere, cum ar fi perioadă îndelungată de timp pentru realizarea acestei sarcini și dificultatea de a alege elementele de decor. Din acest motiv, lucrările la această încăpere trebuie începute cu câteva luni înainte de venirea pe lume a bebelușului, pentru ca totul să fie pregătit atunci când se va naște.

Dificultățile cu care se pot confrunta părinții, când vine vorba de alegerea elementelor de decor pentru camera copilului nou născut, sunt cauzate, în general, din cauza lipsei de informații sau de inspirație în ceea ce privește acest domeniu. De aceea, dacă dorești să te informezi ce anume nu trebuie să lipsească din camera copilului tău, pentru ca aceasta să fie decorată corespunzător, citește cu atenție articolul în continuare.

Iată ce elemente nu trebuie să omiți atunci când decorezi camera bebelușului tău:

       1. Monitor bebeluș

 

În mod ideal, camera copilului nou născut ar trebuie să se afle în apropiere de dormitorul părinților, pentru ca aceștia să ajungă într-un timp scurt dintr-o încăpere în alta, atunci când va fi nevoie. Însă, indiferent de distanța dintre cele două camere, e esențial ca noul născut să fie monitorizat constant, cu ajutorul unui monitor. Acest dispozitiv este folositor datorită faptului că este imposibil să fii în permanență lângă bebelușul tău, mai ales pe timp de noapte, pentru a vedea ce face și cum este. Astfel, puteți să stați liniștiți și să îl supravegheați în permanență, chiar și atunci când nu este lângă voi.

 

 

       2. Lustră led

 

Sursa de iluminat din camera bebelușului trebuie atent aleasă de către părinți, întrucât aceasta oferă lumina necesară pentru numeroasele activități care sunt desfășurate în mod normal în această încăpere, precum: schimbarea scutecelor, îmbrăcatul copilului și petrecut timp cu acesta.

În calitate de părinte, trebuie să ai în vedere faptul că vederea bebelușului tău este foarte sensibilă și de aceea, e nevoie să optezi pentru o sursă de iluminat care să nu fie prea puternică și deranjantă pentru ochii lui, cum ar fi lustra led de la Led-zone, care oferă o lumină apropiată de cea naturală. De asemenea, aceasta nu are emisii de raze UV și infraroșii. Varianta menționată anterior este alegerea ideală în ceea ce privește sursa de lumină din camera unui bebeluș, atât pentru părinți ca să poată realiza toate sarcinile pentru îngrijirea copilului, cât și pentru sănătatea acestuia.

 

       3. Draperii sau jaluzele

 

Nu doar lumina are un rol important în camera unui copil nou născut, ci și întunericul. Pentru ca bebelușul tău să aibă un somn relaxant și care să dureze cât mai multe ore, e fundamental ca în camera acestuia să fie prezente draperii sau jaluzele. Acestea au rolul de a opri razele de lumină să pătrundă, pentru ca bebelușul să poată dormi liniștit. Fără ele, copilul tău poate avea în timp probleme cu somnul, ceea ce va duce la o stare de agitație.

 

În concluzie, în momentul în care amenajezi viitoarea cameră a copilului tău, e important să iei în calcul elementele care nu trebuie să lipsească din această încăpere, mai precis: monitorul pentru bebeluș, lustra led și draperiile sau jaluzelele, în funcție de preferințele tale și a partenerului tău. Fiecare obiect precizat anterior are o reală importanță atât în viața voastră, ca părinți, cât și în viața bebelușului vostru.

 

Sursă foto: pexels.com

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul