Criteriul National

Trei proceduri care îți repara tenul după soare

Trei proceduri care îți repara tenul după soare
septembrie 10
13:22 2019

Expunerea prelungită la soare, băile în apă sărată de mare și căldură îți pot afecta tenul. Pielea poate deveni foarte uscată, ridurile și imperfecțiunile se vor accentua și cu puțîn ghinion te poți alege și cu câteva pete solare de toată frumusețea.

Partea și mai proastă e că toate aceste efecte adverse se pot agrava dacă nu se acționează la timp.

 

Ce poți face că să-ți ajuți pielea să-și recapete tonusul și strălucirea?

Îți propunem în continuare 3 tratamente bazate pe tehnologii noi, care îți pot reparea pielea în doar câteva ședințe;

 

  1.     Regenerează-ți tenul cu ajutorul microdermoabraziunii cu particule de diamant

Microdermabraziunea cu particule de diamant este cea mai avansată metodă de curățare și exfoliere a tenului.

 Microdermabraziunea este o procedura considerată  “punctul zero” în îngrijirea facială. Mai exact, indiferent de ce tratament facial alegeți să faceți, este recomandat că primul pas să fie microdermabraziunea, deoarece înlătura barieră de celulele moarte de la suprafață pielii și ajută substanțele active și terapiile aplicate ulterior să ajungă în straturi mai profunde ale pielii.

Totodată, prin exfolierea stratului superior al pielii se obține și un efect de regenerare celulară și de stimulare a producției de collagen și elastina, efect ce va ajută în procesul de refacere a țesutului afectat de factorii externi, precum razele UV sau apă sărată.

 

 

  1.     Rehidrateaza-ți tenul cu tratamentul Aqua Genomics

Aqua Genomics de la Bruno Vassari este un tratament facial profesional destinat hidratării pielii, bazat pe principiile cosmetogenomiei. Această nouă ramură a cosmeticii studiază interacțiunile dintre activii cosmetici și genomul uman. Ea analizează modul în care unii activi sunt capabili să stimuleze ADN-ul propriu având că scop sinteză anumitor proteine esențiale.

În acest fel, tratamentul reușește să restabilească nivelul de hidratare natural al pielii sis a consolideze barieră epidermică.

Un ten hidratat înseamnă un ten cu mai puține riduri și mai luminos.

 

  1.     Scapă de petele solare cu ajutorul peeling-ului cu acizi din fructe

Principalii acizi din fructe sunt acizii lactic, malic, glicolic, citric și tartric.

Dintre toți acizii ,,AHA,, acidul glicolic este cel mai activ, datorită greutățîi sale moleculare mai mici, ceea ce ii permite să fie mai bine absorbit, deci să pătrundă mai bine în piele.

Aplicațiile locale cu acid glicolic  elimină celulele stratului cornos al pielii, eliberând spațiile intercelulare, keratinocytele și facilitând exfolierea.  Acest lucru permite pielii să se “reînnoiască” și duce la estomparea graduală a petelor lăsate de soare și chiar și a ridurilor fine.

 

Dacă te-am făcut curioasă să încerci un tratament facial in București, te invităm să vizitezi clinica DermaCare pentru o consultatie gratuită

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul