Criteriul National

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde
octombrie 29
13:52 2018

Trench-ul, o variantă alternativă pentru haina incomodă și groasă, aduce aminte de stilul parizian. În varianta modernă cunoaște influențe diverse, este realizat din materiale de tot felul și păstrează doar forma de trench, căci designul poate fi reinterpretat în fel și chip.

La Mathilde sunt disponibile variante de trench dama ce încântă și provoacă în același timp, în a descoperi ținutele potrivite care să se completeze cu trench-ul. Pe gustul femeilor moderne, ce nu caută un stil comun, aici se dezlănțuie magia. Sunt trenduri mixate, sunt printuri originale și cu o amprentă pe măsură. Mathilde înseamnă și la categoria de trench-uri revelație, stil și bun gust.

Trench-ul în carouri

O notă deosebită este oferită de carouri. În note plăcute de gri și galben potolit, o astfel de apariție se remarcă și în cadrul colecției de la www.mathilde.ro. Este vorba de un trench din tafta, ce se dovedește a fi perfect pentru zilele ploioase de toamnă. Se distinge prin decolteul de tip V și închidere în nasturi, dar completată și de un cordon în talie.

Franjurile nu lipsesc, iar o apariție de tip broderie florală pe spate este subtilă, dar de efect. Are o lungime medie și se potrivește de minune cu ținutele ce pun în evidență feminitatea.

Buline

Sunt nelipsite din lista de opțiuni a celor care doresc să iasă ȋn evidență cu un stil de influență pin up. Pe numele său Hunny în colecția de la Mathilde acest tip de trench încântă cu o combinație de buline albe și o bogăție de print floral, colorat. Un croi evazat de la talie, cu rever larg și confortabil, ce păstrează închiderea clasică a trench-urilor. Un astfel de fâş face furori efectiv.

Texturi lucioase

Pentru cele dornice să adopte un stil mai casual texturile lucioase ale trench-urilor regăsite la Mathilde sunt opțiuni potrivite. Versatile, acestea se pot asocia cu încălțăminte confortabilă, dar de asemenea cu cele elegante cu toc. Șnur în talie, capse, închidere în fermoar și buzunarele mari sunt elemente ce scot din anonimat un astfel de trench.

Se arată a fi ideal pentru zile de toamnă, fiind vorba de un material impermeabil. Un ton de bej, unul de gri sau negru sunt opțiuni cromatice puse la dispoziție.

De la nonconformism la dorința de a găsi calitate în ținute ce sfidează orice trend plictisitor, trench-urile de la Mathilde sunt o definiție a modernului, a creativității fără margini. Acest brand și-a obișnuit deja publicul cu alegerile total aparte de ceea ce piața dispune și este suprasaturată deja. De ce să alegi o haină simplă când un trench îți poate oferi confort, stil plăcut și o notă de originalitate? Mergând pe o astfel de premiză absolut indispensabilele trench-uri sunt recomandate a fi descoperite cu gama de prețuri deopotrivă în cadrul paginii oficiale mathilde.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu