Criteriul National

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde
octombrie 29
13:52 2018

Trench-ul, o variantă alternativă pentru haina incomodă și groasă, aduce aminte de stilul parizian. În varianta modernă cunoaște influențe diverse, este realizat din materiale de tot felul și păstrează doar forma de trench, căci designul poate fi reinterpretat în fel și chip.

La Mathilde sunt disponibile variante de trench dama ce încântă și provoacă în același timp, în a descoperi ținutele potrivite care să se completeze cu trench-ul. Pe gustul femeilor moderne, ce nu caută un stil comun, aici se dezlănțuie magia. Sunt trenduri mixate, sunt printuri originale și cu o amprentă pe măsură. Mathilde înseamnă și la categoria de trench-uri revelație, stil și bun gust.

Trench-ul în carouri

O notă deosebită este oferită de carouri. În note plăcute de gri și galben potolit, o astfel de apariție se remarcă și în cadrul colecției de la www.mathilde.ro. Este vorba de un trench din tafta, ce se dovedește a fi perfect pentru zilele ploioase de toamnă. Se distinge prin decolteul de tip V și închidere în nasturi, dar completată și de un cordon în talie.

Franjurile nu lipsesc, iar o apariție de tip broderie florală pe spate este subtilă, dar de efect. Are o lungime medie și se potrivește de minune cu ținutele ce pun în evidență feminitatea.

Buline

Sunt nelipsite din lista de opțiuni a celor care doresc să iasă ȋn evidență cu un stil de influență pin up. Pe numele său Hunny în colecția de la Mathilde acest tip de trench încântă cu o combinație de buline albe și o bogăție de print floral, colorat. Un croi evazat de la talie, cu rever larg și confortabil, ce păstrează închiderea clasică a trench-urilor. Un astfel de fâş face furori efectiv.

Texturi lucioase

Pentru cele dornice să adopte un stil mai casual texturile lucioase ale trench-urilor regăsite la Mathilde sunt opțiuni potrivite. Versatile, acestea se pot asocia cu încălțăminte confortabilă, dar de asemenea cu cele elegante cu toc. Șnur în talie, capse, închidere în fermoar și buzunarele mari sunt elemente ce scot din anonimat un astfel de trench.

Se arată a fi ideal pentru zile de toamnă, fiind vorba de un material impermeabil. Un ton de bej, unul de gri sau negru sunt opțiuni cromatice puse la dispoziție.

De la nonconformism la dorința de a găsi calitate în ținute ce sfidează orice trend plictisitor, trench-urile de la Mathilde sunt o definiție a modernului, a creativității fără margini. Acest brand și-a obișnuit deja publicul cu alegerile total aparte de ceea ce piața dispune și este suprasaturată deja. De ce să alegi o haină simplă când un trench îți poate oferi confort, stil plăcut și o notă de originalitate? Mergând pe o astfel de premiză absolut indispensabilele trench-uri sunt recomandate a fi descoperite cu gama de prețuri deopotrivă în cadrul paginii oficiale mathilde.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei