Criteriul National

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde

Trench-ul, vedeta oricărei ținute – descoperă ce stiluri sunt propuse la Mathilde
octombrie 29
13:52 2018

Trench-ul, o variantă alternativă pentru haina incomodă și groasă, aduce aminte de stilul parizian. În varianta modernă cunoaște influențe diverse, este realizat din materiale de tot felul și păstrează doar forma de trench, căci designul poate fi reinterpretat în fel și chip.

La Mathilde sunt disponibile variante de trench dama ce încântă și provoacă în același timp, în a descoperi ținutele potrivite care să se completeze cu trench-ul. Pe gustul femeilor moderne, ce nu caută un stil comun, aici se dezlănțuie magia. Sunt trenduri mixate, sunt printuri originale și cu o amprentă pe măsură. Mathilde înseamnă și la categoria de trench-uri revelație, stil și bun gust.

Trench-ul în carouri

O notă deosebită este oferită de carouri. În note plăcute de gri și galben potolit, o astfel de apariție se remarcă și în cadrul colecției de la www.mathilde.ro. Este vorba de un trench din tafta, ce se dovedește a fi perfect pentru zilele ploioase de toamnă. Se distinge prin decolteul de tip V și închidere în nasturi, dar completată și de un cordon în talie.

Franjurile nu lipsesc, iar o apariție de tip broderie florală pe spate este subtilă, dar de efect. Are o lungime medie și se potrivește de minune cu ținutele ce pun în evidență feminitatea.

Buline

Sunt nelipsite din lista de opțiuni a celor care doresc să iasă ȋn evidență cu un stil de influență pin up. Pe numele său Hunny în colecția de la Mathilde acest tip de trench încântă cu o combinație de buline albe și o bogăție de print floral, colorat. Un croi evazat de la talie, cu rever larg și confortabil, ce păstrează închiderea clasică a trench-urilor. Un astfel de fâş face furori efectiv.

Texturi lucioase

Pentru cele dornice să adopte un stil mai casual texturile lucioase ale trench-urilor regăsite la Mathilde sunt opțiuni potrivite. Versatile, acestea se pot asocia cu încălțăminte confortabilă, dar de asemenea cu cele elegante cu toc. Șnur în talie, capse, închidere în fermoar și buzunarele mari sunt elemente ce scot din anonimat un astfel de trench.

Se arată a fi ideal pentru zile de toamnă, fiind vorba de un material impermeabil. Un ton de bej, unul de gri sau negru sunt opțiuni cromatice puse la dispoziție.

De la nonconformism la dorința de a găsi calitate în ținute ce sfidează orice trend plictisitor, trench-urile de la Mathilde sunt o definiție a modernului, a creativității fără margini. Acest brand și-a obișnuit deja publicul cu alegerile total aparte de ceea ce piața dispune și este suprasaturată deja. De ce să alegi o haină simplă când un trench îți poate oferi confort, stil plăcut și o notă de originalitate? Mergând pe o astfel de premiză absolut indispensabilele trench-uri sunt recomandate a fi descoperite cu gama de prețuri deopotrivă în cadrul paginii oficiale mathilde.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei