Criteriul National

Tricouri personalizate – Cele mai inedite cadouri

Tricouri personalizate – Cele mai inedite cadouri
iulie 06
12:53 2021

Se apropie un eveniment și fiecare persoană începe încet pregătirile pentru această sărbătoare, care poate fi ziua de naștere a cuiva drag sau un cadou pentru iubită/iubit. În ciuda situației extraordinare, fiecare persoană abia așteaptă să fie în preajma oamenilor dragi, cărora să le ofere o bucurie. Cu toate acestea, acest lucru creează mai multe sarcini, cum ar fi alegerea unui cadou personalizat. Dacă îți dorești să fie ceva original și cu un mesaj personal, alege tricouri personalizate. Astfel, nu vei duplica ideile celor care oferă tricouri cadou. Nu trebuie să mai faci tururi prin mall, nu trebuie să mai cauți cu disperare un cadou care să fie unic și potrivit pentru un prieten, frate, părinți, iubit/iubită etc. Tricoul personalizat este potrivit pentru oricine, de la copii și până la persoane în vârstă.  De fapt, cadoul perfect este la doar un clic distanță. Printado.ro se ocupă de mulți ani de imprimarea tricourilor personalizate. De data aceasta o poate face și pentru tine, pentru a oferi un cadou amuzant, unic, cu dragoste și căldură pentru cei dragi.

Tricoul este ceva real și poate fi purtat pe tot parcursul anului

Tricourile fac parte din viața ta de zi cu zi și este din ce în ce mai dificil să ieși în evidență cu ceva original și interesant. De fapt, o poți face foarte ușor cu tricouri personalizate. Alege tricouri personalizate pentru cupluri și astfel, vei crește în ochii partenerului. Există idei nesfârșite pentru a crea un tricou personalizat. Orice îți trece prin minte poate fi imprimat pe tricoul personalizat. Din acest motiv, s-a acordat o atenție serioasă colecției de design pentru tricouri personalizate pentru cupluri. Este o soluție perfectă, indiferent dacă dorești să faci un cadou partenerului tău sau doar vrei să cumperi ceva unic pentru tine, pentru a ieși în evidență. Fie că alegi o amprentă preferată de partenerul tău sau partenera ta, fie că vrei să ieși în evidență cu stilul tău unic, tricoul personalizat este ceea ce ai nevoie. Este soluția perfectă dacă dorești să faci un cadou original, dar dorești, de asemenea, să fie în propriul stil al destinatarului.

Cadou special pentru cea mai specială persoană

Aniversările au fost întotdeauna cele mai îndrăgite zile ale anului. De aceea, cu tricouri personalizate într-un stil amuzant, vei crea mai multă dispoziție. Dacă ai nevoie de un cadou pentru partenera ta sau partenerul tău alege tricouri personalizate pentru cupluri și seturi de familie cu căprioare, spiriduși și urări de sărbători care sunt cu adevărat ceva ce ar trebui luat în considerare. Cu ele poți face un cadou original persoanei iubite, dar și în același timp, poți crea și cele mai frumoase momente. Conceptul de tricou personalizat se bazează pe a cunoaște cu exactitate persoana căruia i se oferă acest amuzant cadou. De asemenea, poți alege tricouri personalizate pentru întreaga familie. De ce să nu faci o frumoasă petrecere în familie, îmbrăcând pe toată lumea la fel? Seturile de familie sunt potrivite pentru diferite ocazii – zile de naștere și de nume, sărbători de familie și sărbători creștine sau doar pentru a-i bucura pe copiii tăi.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul