Criteriul National

Tripleta și clanul au fost anihilate! Există oare șanse ca Diva să scape ? Partea Întâi

Tripleta și clanul au fost anihilate! Există oare șanse ca Diva să scape ? Partea Întâi
februarie 17
14:11 2016

Tripleta și clanul au fost anihilate. Există oare șanse ca Diva să scape ?

images
Autoritățile competente au făcut o treabă extraordinară. Însă din cauza faptului că la mare căutare au fost și alții, victoria nu s-a afișat cu tricoul  lui Che Guevara și nici nu ar fi  mărșăluit în mocirla din fosta și actuala Republică cu bocancii lui Fidel Castro.

De asemenea manieră,opinia publică nu a perceput așa cum se cuvine munca susținută a  autorităților competente care au repurtat o mare victorie din punctul nostru de vedere.
Probabil că,numai dacă scoteau vestita tripletă într-o cușcă frumos ornată și chiar încercau să-i fi prezentat într-un car alegoric, mulțimea cu siguranţă îi ținea minte și le putea mulțumi… pentru ceea ce au făcut!
Modul în care autoritățile competente au acționat a fost demn de orice tratat, orice manual.
Pentru o bună bucată de vreme, au lăsat minții cenușii a tripletei să creadă că nu știau despre existența unei formule prin intermediul căreia se transforma câte o șpăguță de câteva milioane de euro într-o procedură economică bine spălată și pe care o considerau perfect legală!
În tot acest timp, unul din membrii ce formează această tripletă ,care juca rolul unui circar halucinant,crezând că putea sfida chiar și pe autorități ,continua să se pozeze precum un urmaş al lui Che Guevara. Iar „capo di tuti capi „punea la calea un plan măreț, despre care s-a tot vorbit din păcate într-un context nefericit, atât pentru ei cât și pentru România-ca țară aparținând U.E și NATO.

Mamaia-Style-22 În paralel cu toate acestea,mintea, eminența cenușie a tripletei, ca să fie sigură că tocmai secretul, formula se putea păstra până la capăt îl pune pe circarul halucinant să facă înregistrările Tv ,în pauza din călătoriile sale din destinațiile exotice.Acest lucru a fost de fapt doar ca sa poată lăsa impresia că se afla la datorie și se ocupa de treburile pentru care a fost ales…
Din nefericire, pentru cei care l-au ales timp de trei mandate, domnia sa pleca mereu în vizită prin alte republici bananiere pentru a putea fi sigur că formula pe care o folosea în fosta și.. actuala Republică era cu adevărat magică.
La întoarcerea în țară, circarul halucinant venea mai încrezător în puterea magică a formulei și dădea undă verde să mai curgă şpăgi prin coridoarele instituției păstorite de el!
Pe partea celelaltă, șeful clanul ,sătul probabil să obțină atât contracte cu dedicație în Republică a decis să demonstreze că formula inventată de ei si aprobată de către tripletă putea să funcționeze și în țara tuturor posibilităților.
Având în vedere că se spune că întotdeauna în spatele unui om de succes se află întotdeauna o femeie puternică, diva clanului a crezut așa de mult într-o astfel de zicală a poporului încât s-a auto intitulat regină și a trecut la fapte promovând doar o stațiune atât de dragă circarului.
De ce am facut referire la aceste lucruri ?
Atunci când autorităţile competente au dorit să anihileze acțiunile tripletei, printr-o mișcare ce s-a dovedit decisivă,câștigătoare au trecut la un alt nivel.Mai precis,având suficiente argumente și probe,l- au încolțit tocmai pe eminența cenușie a acestui grup ce s-a dovedit extrem de lacom,totul plecând de la un banal flagrant în care a picat asemeni unui amator…

catuse-pe-masa
Folosindu-se de aceeași strategie, dacă autoritățile competente se vor întreba retoric-” oare cine era mintea,eminența cenușie a clanului”? acum și aici vor avea parte de o mare surpriză.

Dar,din respect faţă de dumneavoastră cât și de Adevăr,până atunci, revenind la titlul acestui articol ce se doreşte a fi un mic serial, puteți observa că am întrebat dacă tripleta și clanul au fost anihilate și dacă există oare șanse ca Diva să scape..

Ca dumneavoastră suntem și noi

în așteptarea unui răspuns de care să se poate bucura un numar mare de constănțeni.

Tumultoasa și romantica poveste este probată de numeroasele dosare și valul de retineri,plimbări,șederi la Beciul Domnesc sau mai nou punere de controale financiare asupra acestor indivizi ce s-au crezut stăpânii absoluți ai orașului cât şi a tuturor bogăţiilor pe nedrept acumulate!

În altă ordine de idei, redacția ziarului Criteriul Național mulțumește cititorilor săi și totodată le reamintește faptul că la redactarea acestui articol a fost folosit un așa zis „Mamaia style” iar pentru a putea fi în conformitate cu legile copy-write-ului,v-am prezentat poza autorului conceptului Mamaia Style care este și în prezent președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

Sursa foto:google.com,criteriul.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo