Criteriul National

Tripleta și clanul au fost anihilate! Există oare șanse ca Diva să scape ? Partea Întâi

Tripleta și clanul au fost anihilate! Există oare șanse ca Diva să scape ? Partea Întâi
februarie 17
14:11 2016

Tripleta și clanul au fost anihilate. Există oare șanse ca Diva să scape ?

images
Autoritățile competente au făcut o treabă extraordinară. Însă din cauza faptului că la mare căutare au fost și alții, victoria nu s-a afișat cu tricoul  lui Che Guevara și nici nu ar fi  mărșăluit în mocirla din fosta și actuala Republică cu bocancii lui Fidel Castro.

De asemenea manieră,opinia publică nu a perceput așa cum se cuvine munca susținută a  autorităților competente care au repurtat o mare victorie din punctul nostru de vedere.
Probabil că,numai dacă scoteau vestita tripletă într-o cușcă frumos ornată și chiar încercau să-i fi prezentat într-un car alegoric, mulțimea cu siguranţă îi ținea minte și le putea mulțumi… pentru ceea ce au făcut!
Modul în care autoritățile competente au acționat a fost demn de orice tratat, orice manual.
Pentru o bună bucată de vreme, au lăsat minții cenușii a tripletei să creadă că nu știau despre existența unei formule prin intermediul căreia se transforma câte o șpăguță de câteva milioane de euro într-o procedură economică bine spălată și pe care o considerau perfect legală!
În tot acest timp, unul din membrii ce formează această tripletă ,care juca rolul unui circar halucinant,crezând că putea sfida chiar și pe autorități ,continua să se pozeze precum un urmaş al lui Che Guevara. Iar „capo di tuti capi „punea la calea un plan măreț, despre care s-a tot vorbit din păcate într-un context nefericit, atât pentru ei cât și pentru România-ca țară aparținând U.E și NATO.

Mamaia-Style-22 În paralel cu toate acestea,mintea, eminența cenușie a tripletei, ca să fie sigură că tocmai secretul, formula se putea păstra până la capăt îl pune pe circarul halucinant să facă înregistrările Tv ,în pauza din călătoriile sale din destinațiile exotice.Acest lucru a fost de fapt doar ca sa poată lăsa impresia că se afla la datorie și se ocupa de treburile pentru care a fost ales…
Din nefericire, pentru cei care l-au ales timp de trei mandate, domnia sa pleca mereu în vizită prin alte republici bananiere pentru a putea fi sigur că formula pe care o folosea în fosta și.. actuala Republică era cu adevărat magică.
La întoarcerea în țară, circarul halucinant venea mai încrezător în puterea magică a formulei și dădea undă verde să mai curgă şpăgi prin coridoarele instituției păstorite de el!
Pe partea celelaltă, șeful clanul ,sătul probabil să obțină atât contracte cu dedicație în Republică a decis să demonstreze că formula inventată de ei si aprobată de către tripletă putea să funcționeze și în țara tuturor posibilităților.
Având în vedere că se spune că întotdeauna în spatele unui om de succes se află întotdeauna o femeie puternică, diva clanului a crezut așa de mult într-o astfel de zicală a poporului încât s-a auto intitulat regină și a trecut la fapte promovând doar o stațiune atât de dragă circarului.
De ce am facut referire la aceste lucruri ?
Atunci când autorităţile competente au dorit să anihileze acțiunile tripletei, printr-o mișcare ce s-a dovedit decisivă,câștigătoare au trecut la un alt nivel.Mai precis,având suficiente argumente și probe,l- au încolțit tocmai pe eminența cenușie a acestui grup ce s-a dovedit extrem de lacom,totul plecând de la un banal flagrant în care a picat asemeni unui amator…

catuse-pe-masa
Folosindu-se de aceeași strategie, dacă autoritățile competente se vor întreba retoric-” oare cine era mintea,eminența cenușie a clanului”? acum și aici vor avea parte de o mare surpriză.

Dar,din respect faţă de dumneavoastră cât și de Adevăr,până atunci, revenind la titlul acestui articol ce se doreşte a fi un mic serial, puteți observa că am întrebat dacă tripleta și clanul au fost anihilate și dacă există oare șanse ca Diva să scape..

Ca dumneavoastră suntem și noi

în așteptarea unui răspuns de care să se poate bucura un numar mare de constănțeni.

Tumultoasa și romantica poveste este probată de numeroasele dosare și valul de retineri,plimbări,șederi la Beciul Domnesc sau mai nou punere de controale financiare asupra acestor indivizi ce s-au crezut stăpânii absoluți ai orașului cât şi a tuturor bogăţiilor pe nedrept acumulate!

În altă ordine de idei, redacția ziarului Criteriul Național mulțumește cititorilor săi și totodată le reamintește faptul că la redactarea acestui articol a fost folosit un așa zis „Mamaia style” iar pentru a putea fi în conformitate cu legile copy-write-ului,v-am prezentat poza autorului conceptului Mamaia Style care este și în prezent președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

Sursa foto:google.com,criteriul.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro