Criteriul National

TRIST! A trecut la cele vesnice unul dintre cei mai cunoscuti cantareti ai planetei-Ben E. King

mai 01
19:42 2015

 

  Celebrul cantaret american de soul si R&B Ben E. King interpret al unor piese arhicunoscute ca „Stand by Me” a murit la varsta de 76 de ani. Aceasta veste a fost confirmata vineri de catre purtatorul sau de cuvant.

BEN E KING

Ben E. King, pe numele sau real Benjamin Earl Nelson, locuia in New Jersey, unde a decedat joi din cauze naturale, informeaza NBC.

King a avut o serie de hituri cu care a cucerit topurile muzicale in anii 1960 si 1970. Dar niciunul nu a fost la fel de popular ca arhicunoscutul „Stand By Me”.

King s-a nascut in Henderson, Carolina de Nord, pe 28 septembrie 1938, si s-a mutat in Harlem, cand avea noua ani. El s-a alaturat unui grup de doo-wop in 1958, care in cele din urma a ajuns sa fie cunoscut sub numele de The Drifters. Alaturi de ei a cantat piesele „There Goes My Baby” si „Save The Last Dance For Me”.

In 1960, dupa o disputa contractuala, King a parasit grupul si si-a facut un nume de scena demarand cariera solo.

Inafara de „Stand by Me”, Ben E. King a facut celebre si piesele „Spanish Harlem”, „Amor”, „Don’t Play That Song (You Lied) ” sau „Supernatural Thing – Part I”.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Vesnica sa-i fie pomenirea in neam si-n neam! Numele cat si cariera sa or sa ramana marturii pentru generatiile prezente si viitoare  si notorietatea cat si in impactul sau va ramane intiparit in memoria a milioane de persoane!

Sursa foto : https://twitter.com/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Daniel Mihai
    Daniel Mihai Author mai 02, 11:15

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Vesnica sa-i fie pomenirea in neam si-n neam! Numele cat si cariera sa or sa ramana marturii pentru generatiile prezente si viitoare si notorietatea cat si in impactul sau va ramane intiparit in memoria a milioane de persoane!

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro