Criteriul National

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat
noiembrie 19
16:34 2018

Fara nicio indoiala, videochatul este unul dintre cele mai profitabile si infloritoare domenii la ora actuala din Romania, o activitate menita sa iti transforme visurile in realitate, nu doar sa te scuteasca de grija zilei de maine. Pentru ca solicitarile sunt numeroase si mai ales, pentru ca romancele sunt femei renumite pentru frumusete, cat si pentru ambitie, nisa studiourilor de videochat din tara este in plina expansiune.

Mai mult ca sigur ai vazut si tu numeroase anunturi de angajare cu ofertele aferente, intrucat mediul virtual abunda in acestea. Pe de o parte acest lucru inseamna oportunitati multe pentru tinere, insa pe de alta parte, aceasta explozie a dus la infiintarea unor studiouri mai putin serioase.

In randurile de mai jos vei descoperi cateva trucrui sigure, menite sa te ajute sa eviti un studio neprofesional. Intrucat modul in care iti incepi activitatea in acest domeniu iti dicteaza pasii urmatori, implicit obtinerea sau ratarea succesului, este esential sa te afli de la bun inceput in locul potrivit si sa beneficiezi de tot suportul pentru a reusi.

Fa o scurta investigatie online despre studio

Dupa ce ai dat peste un anunt de angajare care sunt tentant, urmeaza sa cercetezi putin mediul online. Vezi ce informatii si opinii gasesti acolo despre studioul in cauza, arunca o privire pe forumuri si site-urile de socializare sau chiar pe site-ul ANAF. Vei procura o baza pretioasa de informatii care te vor ajuta sa faci o alegere in cunostinta de cauza.

Studiaza cu atentie pagina lor

Pentru orice business pagina web reprezinta oglinda, iar studiourile de videochat nu se abat de la aceasta regula. Daca identifici in cadrul paginii lor greseli gramaticale ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Un studio videochat profesional, se preocupa constant de imaginea sa, deci nu va ignora acest aspect.

Da o tura prin zona

Inainte de a programa interviul, da o tura in zona unde este amplasat studioul respectiv. Vezi cat de facil sau greu este accesul pana acolo si daca are o pozitionare strategica, menita sa nu atraga atentia. In cazul in care se ascunde, cel mai probabil exista motive intemeiate pentru a face asta.

Forma de colaborare

Latura legala este un criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand alegi un studio de videochat. Dincolo de faptul ca iti garanteaza confidentialitate, modul de colaborare iti poate dicta castigurile ulterioare.

Prin urmare, adreseaza intrebari suplimentare in cadrul interviului pentru a fi pe deplin clarificata cu privire la forma de colaborare, cine achita taxele la stat, care sunt obligatiile studioului fata de tine si reciproc.

Viziteaza studioul si fa cunostinta cu echipa

Mai mult ca sigur iti vei dori conditii de munca excelente. Un studio care se respecta iti va asigura intimitate, curatenie, paza, alaturi de alte facilitati. Mediul in care lucrezi trebuie sa te ajute sa fii productiv si sa iti stimuleze imaginatia. Camerele nu trebuie sa fie supraincarcate, intrucat exista posibilitatea ca interesul membrilor sa fie atras de decorul din spatele tau si mai putin de show-ul tau.

Mai mult decat atat, un studio profesional iti va pune la dispozitie aparatura performanta, tocmai pentru ca veniturile tale sa fie promitatoare inca din primele luni de activitate.

Daca la capitolul curatenie nu exceleaza sau atitudinea celor din studio este una neprietenoasa si distanta, studioul respectiv nu este potrivit pentru tine.

Pentru a ramane in zona ta de confort este important ca membrii care alcatuiesc echipa studioului sa fie exclusiv de sex feminin, astfel ca urmareste acest aspect atunci cand faci un tur al studioului. Observa de asemenea daca exista o zona de receptie, personal de curatenie si paza si nu in ultimul rand, afla daca se ofera o perioada de training incepatoarelor.

Un punct de plecare poate fi Luxury Studio, un loc unde modelul este respectat si tratat asa cum se cuvine. Pune in aplicare trucurile de mai sus si decide daca acesta este studioul care te-ar putea duce pe culmile succesului.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu