Criteriul National

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat
noiembrie 19
16:34 2018

Fara nicio indoiala, videochatul este unul dintre cele mai profitabile si infloritoare domenii la ora actuala din Romania, o activitate menita sa iti transforme visurile in realitate, nu doar sa te scuteasca de grija zilei de maine. Pentru ca solicitarile sunt numeroase si mai ales, pentru ca romancele sunt femei renumite pentru frumusete, cat si pentru ambitie, nisa studiourilor de videochat din tara este in plina expansiune.

Mai mult ca sigur ai vazut si tu numeroase anunturi de angajare cu ofertele aferente, intrucat mediul virtual abunda in acestea. Pe de o parte acest lucru inseamna oportunitati multe pentru tinere, insa pe de alta parte, aceasta explozie a dus la infiintarea unor studiouri mai putin serioase.

In randurile de mai jos vei descoperi cateva trucrui sigure, menite sa te ajute sa eviti un studio neprofesional. Intrucat modul in care iti incepi activitatea in acest domeniu iti dicteaza pasii urmatori, implicit obtinerea sau ratarea succesului, este esential sa te afli de la bun inceput in locul potrivit si sa beneficiezi de tot suportul pentru a reusi.

Fa o scurta investigatie online despre studio

Dupa ce ai dat peste un anunt de angajare care sunt tentant, urmeaza sa cercetezi putin mediul online. Vezi ce informatii si opinii gasesti acolo despre studioul in cauza, arunca o privire pe forumuri si site-urile de socializare sau chiar pe site-ul ANAF. Vei procura o baza pretioasa de informatii care te vor ajuta sa faci o alegere in cunostinta de cauza.

Studiaza cu atentie pagina lor

Pentru orice business pagina web reprezinta oglinda, iar studiourile de videochat nu se abat de la aceasta regula. Daca identifici in cadrul paginii lor greseli gramaticale ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Un studio videochat profesional, se preocupa constant de imaginea sa, deci nu va ignora acest aspect.

Da o tura prin zona

Inainte de a programa interviul, da o tura in zona unde este amplasat studioul respectiv. Vezi cat de facil sau greu este accesul pana acolo si daca are o pozitionare strategica, menita sa nu atraga atentia. In cazul in care se ascunde, cel mai probabil exista motive intemeiate pentru a face asta.

Forma de colaborare

Latura legala este un criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand alegi un studio de videochat. Dincolo de faptul ca iti garanteaza confidentialitate, modul de colaborare iti poate dicta castigurile ulterioare.

Prin urmare, adreseaza intrebari suplimentare in cadrul interviului pentru a fi pe deplin clarificata cu privire la forma de colaborare, cine achita taxele la stat, care sunt obligatiile studioului fata de tine si reciproc.

Viziteaza studioul si fa cunostinta cu echipa

Mai mult ca sigur iti vei dori conditii de munca excelente. Un studio care se respecta iti va asigura intimitate, curatenie, paza, alaturi de alte facilitati. Mediul in care lucrezi trebuie sa te ajute sa fii productiv si sa iti stimuleze imaginatia. Camerele nu trebuie sa fie supraincarcate, intrucat exista posibilitatea ca interesul membrilor sa fie atras de decorul din spatele tau si mai putin de show-ul tau.

Mai mult decat atat, un studio profesional iti va pune la dispozitie aparatura performanta, tocmai pentru ca veniturile tale sa fie promitatoare inca din primele luni de activitate.

Daca la capitolul curatenie nu exceleaza sau atitudinea celor din studio este una neprietenoasa si distanta, studioul respectiv nu este potrivit pentru tine.

Pentru a ramane in zona ta de confort este important ca membrii care alcatuiesc echipa studioului sa fie exclusiv de sex feminin, astfel ca urmareste acest aspect atunci cand faci un tur al studioului. Observa de asemenea daca exista o zona de receptie, personal de curatenie si paza si nu in ultimul rand, afla daca se ofera o perioada de training incepatoarelor.

Un punct de plecare poate fi Luxury Studio, un loc unde modelul este respectat si tratat asa cum se cuvine. Pune in aplicare trucurile de mai sus si decide daca acesta este studioul care te-ar putea duce pe culmile succesului.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei