Criteriul National

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat

Trucuri care te ajuta sa eviti un studio neserios de videochat
noiembrie 19
16:34 2018

Fara nicio indoiala, videochatul este unul dintre cele mai profitabile si infloritoare domenii la ora actuala din Romania, o activitate menita sa iti transforme visurile in realitate, nu doar sa te scuteasca de grija zilei de maine. Pentru ca solicitarile sunt numeroase si mai ales, pentru ca romancele sunt femei renumite pentru frumusete, cat si pentru ambitie, nisa studiourilor de videochat din tara este in plina expansiune.

Mai mult ca sigur ai vazut si tu numeroase anunturi de angajare cu ofertele aferente, intrucat mediul virtual abunda in acestea. Pe de o parte acest lucru inseamna oportunitati multe pentru tinere, insa pe de alta parte, aceasta explozie a dus la infiintarea unor studiouri mai putin serioase.

In randurile de mai jos vei descoperi cateva trucrui sigure, menite sa te ajute sa eviti un studio neprofesional. Intrucat modul in care iti incepi activitatea in acest domeniu iti dicteaza pasii urmatori, implicit obtinerea sau ratarea succesului, este esential sa te afli de la bun inceput in locul potrivit si sa beneficiezi de tot suportul pentru a reusi.

Fa o scurta investigatie online despre studio

Dupa ce ai dat peste un anunt de angajare care sunt tentant, urmeaza sa cercetezi putin mediul online. Vezi ce informatii si opinii gasesti acolo despre studioul in cauza, arunca o privire pe forumuri si site-urile de socializare sau chiar pe site-ul ANAF. Vei procura o baza pretioasa de informatii care te vor ajuta sa faci o alegere in cunostinta de cauza.

Studiaza cu atentie pagina lor

Pentru orice business pagina web reprezinta oglinda, iar studiourile de videochat nu se abat de la aceasta regula. Daca identifici in cadrul paginii lor greseli gramaticale ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Un studio videochat profesional, se preocupa constant de imaginea sa, deci nu va ignora acest aspect.

Da o tura prin zona

Inainte de a programa interviul, da o tura in zona unde este amplasat studioul respectiv. Vezi cat de facil sau greu este accesul pana acolo si daca are o pozitionare strategica, menita sa nu atraga atentia. In cazul in care se ascunde, cel mai probabil exista motive intemeiate pentru a face asta.

Forma de colaborare

Latura legala este un criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand alegi un studio de videochat. Dincolo de faptul ca iti garanteaza confidentialitate, modul de colaborare iti poate dicta castigurile ulterioare.

Prin urmare, adreseaza intrebari suplimentare in cadrul interviului pentru a fi pe deplin clarificata cu privire la forma de colaborare, cine achita taxele la stat, care sunt obligatiile studioului fata de tine si reciproc.

Viziteaza studioul si fa cunostinta cu echipa

Mai mult ca sigur iti vei dori conditii de munca excelente. Un studio care se respecta iti va asigura intimitate, curatenie, paza, alaturi de alte facilitati. Mediul in care lucrezi trebuie sa te ajute sa fii productiv si sa iti stimuleze imaginatia. Camerele nu trebuie sa fie supraincarcate, intrucat exista posibilitatea ca interesul membrilor sa fie atras de decorul din spatele tau si mai putin de show-ul tau.

Mai mult decat atat, un studio profesional iti va pune la dispozitie aparatura performanta, tocmai pentru ca veniturile tale sa fie promitatoare inca din primele luni de activitate.

Daca la capitolul curatenie nu exceleaza sau atitudinea celor din studio este una neprietenoasa si distanta, studioul respectiv nu este potrivit pentru tine.

Pentru a ramane in zona ta de confort este important ca membrii care alcatuiesc echipa studioului sa fie exclusiv de sex feminin, astfel ca urmareste acest aspect atunci cand faci un tur al studioului. Observa de asemenea daca exista o zona de receptie, personal de curatenie si paza si nu in ultimul rand, afla daca se ofera o perioada de training incepatoarelor.

Un punct de plecare poate fi Luxury Studio, un loc unde modelul este respectat si tratat asa cum se cuvine. Pune in aplicare trucurile de mai sus si decide daca acesta este studioul care te-ar putea duce pe culmile succesului.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu