Criteriul National

Trucuri si sfaturi pentru mentenanta unei baterii sanitare

Trucuri si sfaturi pentru mentenanta unei baterii sanitare
mai 05
15:49 2021

E o adevarata placere dupa ani sau luni de munca sa te poti bucura in sfarsit de confortul casei tale care a luat aparentele fizice si dispune in acelasi timp de functionalitatea la care ai visat.

Ultimele touch-uri pot oferi un plus de valoare, iar alegerea pieselor sanitare si montajul acestora poate fi unul dintre cei mai importanti pasi. Iti recomandam sa alegi baterie chiuveta de calitate, de la producatori specializati, si sa le acorzi o atentie deosebita atunci cand le alegi, la fel ca si atunci cand alegi alte piese functionale pentru bucatarie si baie. Daca nu ai idee unde ai putea gasi baterii sanitare dedicate, poti apela la maket365.ro, unde poti gasi numeroase tipuri de baterii la preturi accesibile. Ulterior achiziției nu ramane decat sa le montezi corespunzator si sa le mentii cu atentie. Cum sa faci asta in mod simplu si eficient, iti vom spune astazi.

Trucuri si sfaturi pentru mentenanta unei baterii sanitare

Un prim sfat este legat de igiena bateriilor. Chiar daca la inceput ele se prezinta absolut grozav, sunt stralucitoare si pe deplin functionale, apa mult prea dura, contactul cu o serie de detergenti etc. poate afecta atat aspectul, cat si functionalitatea. De aceea iti recomandam ca, regulat, sa igienizezi bateriile corespunzator. Evita sa folosesti solutii mult prea acide sau bureti care pot zgaria accesoriile. De exemplu, poti curata bateria cel putin o data pe saptamana, cu produse specializate de curatare si/sau anticalcar. Lasa solutia sa actioneze timp de cateva minute pentru a te asigura ca va actiona vast asupra murdariei si a bacteriilor, care poate nu sunt pe deplin vizibile cu ochiul liber. In acest mod, vei preveni deteriorarea mecanismului si a pieselor.

De asemenea, nu uita ca periodic este necesar nu doar sa cureti bateria la exterior, ci si la interior, caci si din acest motiv functionalitatea bateriei poate fi afectata. Utilizeaza o perie ingusta speciala pentru curatarea tevilor si a articolelor de acest tip, pe care s-o introduci in interiorul robinetului de evacuare al apei. Va trebui sa desfiletezi valva exterioara a robinetului prevazuta cu o sita, pe care inclusiv o poti inlocui la nevoie, in cazul in care gasesti piese de schimb pentru tipul bateriei tale.

Daca ai o baterie prevazuta cu mecanism pentru dus, nu uita ca si para poate intampina in timp o serie de depuneri. O poti schimba cu usurinta atunci cand aceasta nu mai functioneaza corespunzător, dar te poti folosi anticipat de aceeasi solutie pentru curatarea robinetului, drept preventie.

Si analiza apei ti-ar putea fi de folos pentru a determina impactul pe care apa il poate avea asupra obiectelor sanitare, dar si asupra sanatatii tale. Desi aceasta trece prin numeroase procese de filtrare, unele ape sunt mai mult sau mai putin pure. Cu cat apa este mai dura, cu atat sansele unor depuneri pot fi mai mari, cu atat mai mult daca reteaua principala de transport a apei este veche. Insa, in cazul apei foarte dure, poti asocia bateriei si un sistem filtrant auxiliar la intrarea apei in instalatie care-ti va permite sa te bucuri de o calitate mai buna a apei, dar si de un risc mai redus de deteriorare al accesoriilor sanitare.

Pe siteul nostru market365.ro ai peste 3000 produse in stoc de unde poti alege.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul