Criteriul National

Trucuri si sfaturi pentru reduceri de black friday

Trucuri si sfaturi pentru reduceri de black friday
septembrie 26
15:21 2020

1 Fii Mos Craciun si alege cadourile de Craciun

Black Friday este momentul ideal pentru a face cumparaturi de Craciun. Inainte ca cele mai bune reduceri de black friday sa dea buzna in magazinele online, tu ar trebui sa fii deja pregatit cu o lista de cadouri pentru toti cei dragi. Imparte bugetul echitabil, ca sa poti cumpara cadouri semnificative pentru toata lumea.

  1. Comparatiile de preturi s-ar putea asa nu te ajute prea mult

Daca vei incerca sa compari preturile de Black Friday, s-ar putea sa pierzi foarte mult timp si cand te vei hotari sa plasezi comanda s-ar putea sa descoperi ca altcineva ti-a suflat prada. E Black Friday, omule! Este momentul cand magazinele isi prezinte cele mai mici preturi, iar daca tu ti-ai facut bine temele si esti deja in acele magazine ce alearga in cursa Black Friday, atunci e de bine. Ai toate sansele sa faci si tu niste achizitii grozave, sa economisesti si sa-ti ramana bani chiar si pentru niste cadouri extra pentru tine.

  1. Aliaza-te cu un partener

Nu e de gluma. Unde sunt doi puterea creste. Daca te asociezi cu o persoana pentru a bifa cele mai bune reduceri de black friday, s-ar putea ca la final sa iesi mai in castig. Nu e un secret ca cele mai bune oferte se duc primele, ca painea calda. S-ar putea ca in agitatia cea mare sa pierzi ceva din vedere, dar daca imparti sarcinile cu cineva, veti putea acoperi toate magazinele si categoriile pe care nu vreti sa le ratati.

4.Afla unde se ascund ofertele

Nu in ziua de Black Friday, ci cu mult timp inainte.

Daca ai ceva experienta de cumparaturi online pentru reduceri de Black Friday, cel mai probabil stii deja in ce magazine poti gasi oferte foarte bune. Ideea este sa te informezi dinainte si sa vezi unde gasesti cele mai bune promotii. Asta pentru ca nu are rost sa pierzi timpul de Black Friday cutreierand mai multe magazine online si descoperind promotiile dupa ce stocurile s-au epuizat. In aceasta situatie te poti multumi cu ce a ramas sau in cel mai rau caz poti cumpara ceea ce nu iti este atat de necesar sau atat de placut.

Black Friday nu trebuie sa fie asa. Din contra. Este o zi plina de entuziasm si reduceri Black Friday cand si tu ar trebui sa poti face economii importante cand cumperi ceea ce iti doresti sau ceea ce vrei sa oferi cadou celor dragi de Craciun

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul