Criteriul National

Trump, conferință de la Casa Alba: Voturile legale indică că am câștigat, dacă nu ne fraudează/ Nu a existat niciun mare val albastru – Alegeri SUA 2020

Trump, conferință de la Casa Alba: Voturile legale indică că am câștigat, dacă nu ne fraudează/ Nu a existat niciun mare val albastru – Alegeri SUA 2020
noiembrie 06
03:31 2020

Președintele Donald Trump susține în aceste momente o conferință de presă de la Casa Alba. Acesta susține că a câștigat alegerile, dar că este fraudat și cere stoparea numărări voturilor.

Trump susține că numărul voturilor ”legale” (n.r. Trump consideră voturile prin poștă ilegale) i-ar arăta că a câștigat alegerile prezidențiale, susținând că este privat de președinție prin fraudă.

„Dacă numărați voturile legale, câștig cu ușurință”, a spus Trump, neoferind nici o dovadă pentru revendicarea sa. „Dacă numărați voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure alegerile”.

Trump a spus că pledează pentru oprirea numărării „voturilor care au venit târziu” și a continuat să promoveze rezultatele din statele care au fost deja adjudecate pentru el.

„Am câștigat deja decisiv multe state critice, inclusiv victorii masive. Adversarii se uită cu binoclul după mine ca să mă poată vedea, așa de clar am câștigat”, a susținut el.

Trump insistă că ceea ce se înâmplă acum cu numărarea voturilor e ceva fără precedent în istoria SUA și este o rușine care nu trebuie permisă.

Președintele a atacat și mass-media pe care o consideră vinovată prin proiecțiile făcute pentru anumite state pe care i le-au acordat ”grăbit și erpnat” lui Biden.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul