Criteriul National

Trump: „Lui George Washington i-ar fi fost greu să mă bată înainte de a intra ciuma, înainte de ciuma chineză” – International

Trump: „Lui George Washington i-ar fi fost greu să mă bată înainte de a intra ciuma, înainte de ciuma chineză” – International
august 12
16:06 2020
Președintele american Donald Trump a declarat marți că „naviga” înspre realegere înainte ca pandemia de COVID-19 să izbucnească în Statele Unite și că ar fi putut câștiga un nou mandat și dacă ar fi candidat împotriva lui George Washington, relatează Yahoo News.

„Lui George Washington i-ar fi fost greu să mă bată înainte de a intra ciuma, înainte de ciuma chineză”, a declarat Trump în cadrul unui interviu acordat unui canal radio conservator.

„Iar apoi, știți, la fel ca orice altă nație, ca alte țări, când ești lovit, te afectează, și am scăzut puțin. Și apoi am scăzut puțin mai mult dar acum ne ridicăm înapoi la un nivel pe care nu l-am mai văzut”, a declarat Trump.

„Adică mergeam, mergeam foarte bine. Arăta bine și apoi am fost loviți de ciumă. Iar acum oamenii respectă modul în care am gestionat-o”, a adăugat președintele american, afirmând că „naviga” înspre victorie.

Trump este în spatele contracandidatului democrat, Joe Biden, în state-cheie pentru alegerile din luna noiembrie, potrivit ultimelor două sondaje realizate la nivel național, votanții exprimându-și nemulțumirea față de gestionarea pandemiei de COVID-19 care a ucis peste 160.000 de americani și infectat mai mult de 5 milioane.

Președintele Trump a sugerat de asemenea că dacă Biden va câștiga alegerile, cetățenii americani vor trebui să învețe să vorbească mandarină.

„Uite, China va deține Statele Unite dacă aceste alegeri sunt pierdute de Donald Trump”, a afirmat acesta, subliniind că „dacă nu câștig alegerile, China va deține Statele Unite. Va trebui să înveți chineză dacă vrei să știi adevărul”.

Citește și:

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul