Criteriul National

Trupa Cover Bucuresti, condimentul perfect pentru o petrecere reusita

Trupa Cover Bucuresti, condimentul perfect pentru o petrecere reusita
martie 14
10:49 2017

Evenimentele importante trebuie tratate cu atentia cuvenita, pentru ca raman in memorie pentru mult timp. Deci fiecare detaliu care transforma o petrecere obisnuita intr-una exceptionala trebuie atent gandit.

Fie ca este vorba de o petrecere aniversara, fie ca este vorba de un moment special in viata precum nunta sau botez, fie ca este o petrecere studenteasca, important este, sa fie reusita si invitatii sa se petreaca clipe deosebite alatrui de voi.

Cele mai importante detalii ce trebuie urmarite pentru a asigura o petrecere de anvergura sunt locatia, meniul si trupa care se ocupa cu destinderea oaspetilor. Locatia trebuie aleasa in functie de importanta sau marimea evenimentului, insa oricare ar fi trebuie sa pezinte o acustica buna pentru ca band-ul ales sa va poata incanta oaspetii pe durata petrecerii.

Meniul este si el important, pentru ca aromele desavarsite din farfurie se vor reflecta in starea oaspetilor, deci cu cat sunt mai imbietoare cu atat sunt mai bine-dispusi invitatii. Muzica este pana la urma principalul condiment al oricarei petreceri, de aceea trebuie sa i se acorde atentia cuvenita, iar Trupa Cover Bucuresti, creaza atmosfera perfecta pentru orice tip de petrecere.

Trupa Cover Bucuresti, buna dispozitie, profesionalism, divertisment de inalta calitate

Band-ul format din tineri talentati are stranse colaborari cu artisti consacrati din show-bizz-ul romanesc. Membrii trupei Cover au reusit sa isi transforme pasiunea in arta… in arta de a darui bucurie, fericire si clipe de neuitat. Melodiile cantate live, acompaniate de sunetele senzuale ale saxofonului si a instrumentelor de percutie sunt energizate de basii impresionanti ai chitarei.

Deci Trupa Cover transmite suflet petrecerilor pe care le anima, transforma orice melodie in pura placere. Colaborarile tinerilor artisti cu nume celebre, le-a insuflat un plus de profesionalism si seriozitate, fapt pentru care angajamentele sunt extrem de importante.

Melodiile interpretate de tinerii din trupa Cover se potrivesc oricarui tip de petrecere. Repertoriul bogat si variat asigura, ca la orice eveniment, invitatii se vor simti vedete! Deci petrecerea dumneavoastra sigur  va fi memorabila si va fi un eltalon al bunului gust.

Daca esti in cautarea unei formatii nunta Bucuresti atunci trupa Cover este cea mai bun solutie, nu ezita sa-i contactezi!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro