Criteriul National

Trupa Cover Bucuresti, condimentul perfect pentru o petrecere reusita

Trupa Cover Bucuresti, condimentul perfect pentru o petrecere reusita
martie 14
10:49 2017

Evenimentele importante trebuie tratate cu atentia cuvenita, pentru ca raman in memorie pentru mult timp. Deci fiecare detaliu care transforma o petrecere obisnuita intr-una exceptionala trebuie atent gandit.

Fie ca este vorba de o petrecere aniversara, fie ca este vorba de un moment special in viata precum nunta sau botez, fie ca este o petrecere studenteasca, important este, sa fie reusita si invitatii sa se petreaca clipe deosebite alatrui de voi.

Cele mai importante detalii ce trebuie urmarite pentru a asigura o petrecere de anvergura sunt locatia, meniul si trupa care se ocupa cu destinderea oaspetilor. Locatia trebuie aleasa in functie de importanta sau marimea evenimentului, insa oricare ar fi trebuie sa pezinte o acustica buna pentru ca band-ul ales sa va poata incanta oaspetii pe durata petrecerii.

Meniul este si el important, pentru ca aromele desavarsite din farfurie se vor reflecta in starea oaspetilor, deci cu cat sunt mai imbietoare cu atat sunt mai bine-dispusi invitatii. Muzica este pana la urma principalul condiment al oricarei petreceri, de aceea trebuie sa i se acorde atentia cuvenita, iar Trupa Cover Bucuresti, creaza atmosfera perfecta pentru orice tip de petrecere.

Trupa Cover Bucuresti, buna dispozitie, profesionalism, divertisment de inalta calitate

Band-ul format din tineri talentati are stranse colaborari cu artisti consacrati din show-bizz-ul romanesc. Membrii trupei Cover au reusit sa isi transforme pasiunea in arta… in arta de a darui bucurie, fericire si clipe de neuitat. Melodiile cantate live, acompaniate de sunetele senzuale ale saxofonului si a instrumentelor de percutie sunt energizate de basii impresionanti ai chitarei.

Deci Trupa Cover transmite suflet petrecerilor pe care le anima, transforma orice melodie in pura placere. Colaborarile tinerilor artisti cu nume celebre, le-a insuflat un plus de profesionalism si seriozitate, fapt pentru care angajamentele sunt extrem de importante.

Melodiile interpretate de tinerii din trupa Cover se potrivesc oricarui tip de petrecere. Repertoriul bogat si variat asigura, ca la orice eveniment, invitatii se vor simti vedete! Deci petrecerea dumneavoastra sigur  va fi memorabila si va fi un eltalon al bunului gust.

Daca esti in cautarea unei formatii nunta Bucuresti atunci trupa Cover este cea mai bun solutie, nu ezita sa-i contactezi!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo