Criteriul National

Tu ce spui de sapa elicopterizata din beton?

Tu ce spui de sapa elicopterizata din beton?
aprilie 19
10:02 2019

Rolul principal al unei sape este de a egaliza o suprafata , o structura, sau sa aduca o suprafata la un anumit nivel. Sapa se poate folosi atat ca strat final, cat si ca strat suport pentru alta pardoseala

Fie ca este vorba de un garaj, atelier, spati comerciale, spatii interioare precum o hala, depozit, ori drumuri pentru acces auto de mic sau mare tonaj, cea mai buna solutie pentru a turna o pardoseala solida si rezistenta in timp, este sapa elicopterizata din beton.

Fara doar si poate, principalul avantaj oferit de turnarea sapei elicopterizate din beton, este rezistenta in timp chiar si in cele mai dure conditii de trafic industrial, iar in plus este si extrem de usor de intretinut.

sapa-elicopterizata

Un al avantaj, este dat de faptul ca din punct de vedere estetic dupa terminarea unei astfel de lucrari, suprafata va avea porii inchisi datorita unei pelicule de cuartz care dupa cum sugereaza si denumirea, se elicopterizeaza. Pe langa faptul ca suprafata va avea porii inchisi si va ramane foarte neteda si planeitatea va fi absolut impecabila deoarece totul este “imprastiat” perfect uniform.

De preferat ar fi ca nivelarea sa se realizeze nu manual, ci mecanizat cu ajutorul unui utilaj special, astfel incat betonul sa poata fi intins in cel mai uniform mod posibil.

Daca va doriti sa apelati la aceasta metoda in detrimentul celei clasice care este si mult mai greoaie, cel mai indicat ar fi ca daca va doriti un rezultat cu adevarat spectaculos, sa apelati la o firma de constructie de incredere.

Firma Alfa Beton va poate ajuta in acest sens, oferindu-va cele mai bune servicii in materie de turnari sape elicopterizate din beton dar si cele mai bune servicii pentru beton decorativ, beton neactivat si beton polimer.

Mai multe detalii veti putea gasi accesand unul din cuvintele cheie de mai sus, ori accesand site-ul Alfabeton.info, unde veti gasi extrem de multe informatii precum cele despre sapa elicopterizata din beton, dar si informatii despre timpul de intarire al betonului, ori despre modul prin care putem obtine cele mai aratoase alei din beton, avantaje ale unei terase din beton amprentat cat si infomatii despre matrite betin amprentat si modul cum sunt acestea utilizate in timpul lucrarilor.

Pentru detalii suplimentare sau orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia fie prin intermediul numarului de telefon afisat pe site, cat si prin intermediul unui scurt formular disponibil si acesta in sectiunea “Contact”. Veti putea cere oferta in mod gratuit, existand si posibilitatea ca o echipa sa se deplaseze la fata locului complet gratuit fara a exista vreun angajament din partea clientilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei