Criteriul National

Tu ce spui de sapa elicopterizata din beton?

Tu ce spui de sapa elicopterizata din beton?
aprilie 19
10:02 2019

Rolul principal al unei sape este de a egaliza o suprafata , o structura, sau sa aduca o suprafata la un anumit nivel. Sapa se poate folosi atat ca strat final, cat si ca strat suport pentru alta pardoseala

Fie ca este vorba de un garaj, atelier, spati comerciale, spatii interioare precum o hala, depozit, ori drumuri pentru acces auto de mic sau mare tonaj, cea mai buna solutie pentru a turna o pardoseala solida si rezistenta in timp, este sapa elicopterizata din beton.

Fara doar si poate, principalul avantaj oferit de turnarea sapei elicopterizate din beton, este rezistenta in timp chiar si in cele mai dure conditii de trafic industrial, iar in plus este si extrem de usor de intretinut.

sapa-elicopterizata

Un al avantaj, este dat de faptul ca din punct de vedere estetic dupa terminarea unei astfel de lucrari, suprafata va avea porii inchisi datorita unei pelicule de cuartz care dupa cum sugereaza si denumirea, se elicopterizeaza. Pe langa faptul ca suprafata va avea porii inchisi si va ramane foarte neteda si planeitatea va fi absolut impecabila deoarece totul este “imprastiat” perfect uniform.

De preferat ar fi ca nivelarea sa se realizeze nu manual, ci mecanizat cu ajutorul unui utilaj special, astfel incat betonul sa poata fi intins in cel mai uniform mod posibil.

Daca va doriti sa apelati la aceasta metoda in detrimentul celei clasice care este si mult mai greoaie, cel mai indicat ar fi ca daca va doriti un rezultat cu adevarat spectaculos, sa apelati la o firma de constructie de incredere.

Firma Alfa Beton va poate ajuta in acest sens, oferindu-va cele mai bune servicii in materie de turnari sape elicopterizate din beton dar si cele mai bune servicii pentru beton decorativ, beton neactivat si beton polimer.

Mai multe detalii veti putea gasi accesand unul din cuvintele cheie de mai sus, ori accesand site-ul Alfabeton.info, unde veti gasi extrem de multe informatii precum cele despre sapa elicopterizata din beton, dar si informatii despre timpul de intarire al betonului, ori despre modul prin care putem obtine cele mai aratoase alei din beton, avantaje ale unei terase din beton amprentat cat si infomatii despre matrite betin amprentat si modul cum sunt acestea utilizate in timpul lucrarilor.

Pentru detalii suplimentare sau orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia fie prin intermediul numarului de telefon afisat pe site, cat si prin intermediul unui scurt formular disponibil si acesta in sectiunea “Contact”. Veti putea cere oferta in mod gratuit, existand si posibilitatea ca o echipa sa se deplaseze la fata locului complet gratuit fara a exista vreun angajament din partea clientilor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul