Criteriul National

Tu de unde îți cumperi echipament pentru jocul de airsoft?


Tu de unde îți cumperi echipament pentru jocul de airsoft?

iunie 25
13:03 2021

Tipurile de arme airsoft diferă după:

  • producător;
  • materialul caroseriei;
  • tipul de unitate.

Arma din jocul airsoft se numește replică, dar numele mai frecvent în rândul fanilor este acela de unitate.

Se numește replică deoarece ea copiază cu exactitate armele militare reale. Se bazează pe principiul transmiterii mișcării folosind aer sau gaz.

Informații de care ai nevoie pentru a alege o armă airsoft

Armele de airsoft diferă în ceea ce privește tipul (pușcă de asalt, pușcă simplă, pistol), țările de producție, modul de acționare și chiar materialele din care sunt confecționate componentele lor.

  1. După materialul de fabricație

Confortul și comportamentul unei arme soft  în luptă depinde de materialul de fabricație. Metalul și plasticul sunt principalele componente pentru producția de arme airsoft.

Siluminiul, aluminiul, lemnul și plasticul sunt folosite pentru elemente tehnice externe: stoc, forend, mâner pistol, magazie, sistem de țintire. Puterea și greutatea materialului afectează vizibil costul armei.

Arme din plastic airsoft

Există replici care au o asemănare completă cu originalul. Cele mai multe arme moderne au un receptor de plastic cu forend. Pentru confecționarea lor se folosește plastic ABS, care se distinge printr-un raport bun de siguranță și rezistență la temperaturi extreme.

În plus, carcasa din plastic este mai ușoară decât una din lemn sau metal.

Un alt motiv pentru producerea de arme din plastic airsoft este prețul scăzut al acestora.

Principalele dezavantaje ale acestui material:

  • își pierde rapid caracteristicile estetice, zgâriind cu ușurință fără posibilitatea de a elimina defectele;
  • unele unități airsoft se rup ușor, de obicei în punctele în care șuruburile de fixare sunt strânse.

Armele airsoft de metal

Sunt mai grele, mai impresionante și, evident, mai scumpe.

Un dezavantaj semnificativ al acestor arme este greutatea, în special la cele din oțel inoxidabil. În medie, masa unei astfel de arme va fi de aproximativ 3 – 4 kilograme, ceea ce într-o partidă cu o durată medie sau lungă va fi un impediment major pentru utilizator.

În același timp, piesele metalice necesită o manipulare atentă, care nu diferă în acest sens de cele confecționate din plastic.

Arme airsoft din lemn

Un grup rar de arme airsoft sunt replicile cu mai multe elemente din lemn. Există un singur motiv pentru utilizarea acestui material: acuratețea istorică. Pușca AK-47, M14, au piese din lemn, iar armele folosite pentru a juca airsoft respectă acest lucru.

Armele airsoft cu piese din lemn nu tolerează excesul de umiditate: mai întâi se umflă, apoi se usucă și se crapă.

După tipul de armă

În airsoft, majoritatea trăgătorilor moderni folosesc arme primare și secundare. Arma principală este de obicei o mitralieră sau o pușcă automată. Mai puțin frecvent, ei folosesc o pușcă cu lunetă sau o mitralieră.

O replică a unui pistol acționează ca o armă auxiliară, mai rar se folosește o mitralieră cu țeavă scurtă sau o mitralieră. Pentru a face partida mai realistă, uneori se folosește și o a treia armă, care este o replică a unui cuțit de luptă.

Mitraliere sau puști automate

Cu excepția reconstituirii unor scene de luptă, a jocurilor de rol, arma principală a jucătorului de airsoft este o pușcă de asalt din seria AK sau M.

Seria AK

Seria AK este reprezentată de replici ale diferitelor modificări ale puștii de asalt Kalashnikov.

Seria M

Este inutil să vorbești mult despre seria M, datorită faptului că gama acestei puști de asalt automate fabricate în America este imensă.

Pistole

Se poate alege fie un pistol cu ​​gaz, un electro-pneumatic sau doar un pistol pneumatic. Totul va depinde doar de preferințele personale.

Dacă vrei un echipament airsoft de calitate, intră pe dakka.ro!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul