Criteriul National

Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?

Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?
noiembrie 02
15:39 2018

Apa de trandafiri este un antioxidant natural, cu o multime de beneficii pentru a oferi o mai buna sanatate pielii. In afara de aroma fermecatoare, ajuta la hidratarea eficienta si este un agent anti-inflamator naturala. Apa de trandafiri detine, de asemenea, proprietati antibacteriene care fiind o alegere perfecta pentru pielea sensibila si predispusa la acnee. Cel mai bun lucru despre utilizarea apei de trandafiri in ingrijirea pielii este ca acesta poate fi folosita in mai multe moduri, fiind un produs natural ce nu are efecte nocive asupra pielii, chiar daca este folosita in exces. Deci, include acest produs natural extrem de benefic pentru pielii, pentru a te bucura de o piele sanatoasa si stralucitoare. Citeste mai departe cum poti include apa de trandafiri in ingrijirea regulata a pielii.

Apa de trandafiri pentru piele ca un toner

Tonifierea pielii este o parte vitala pentru a avea o piele sanatoasa si fara probleme. Poti utiliza apa de trandafiri direct pe piele ca un toner sau ca ingredient cu alte produse naturale pentru piele cu capacitate de tonifiere. Reteta pentru a face o toner natural si eficient pentru piele cu apa de trandafiri este urmatoarea.

Ingrediente

Apa de trandafiri
Aloe vera
Frunze tulsi

Zdrobeste 8-10 frunze tulsi si adauga jumatate lingura suc de aloe vera peste. Adauga 50 ml apa de trandafiri si amesteca ingredientele bine. Se pastreaza in frigider intr-un vas inchis etans si se foloseste in mod regulat.

Dupa ce ai curatat fata in mod corespunzator, scoate recipientul si cu ajutorul unei mingi de bumbac aplica pe ten si gat. Apa de trandafiri fiind un produs foarte usor poate fi utilizat chiar si pentru zonele sensibile de sub ochi. Cu toate acestea, in timpul aplicarii apei de trandafiri pe piele nu freca, ci intinde usor pe suprafata pielii, de unde ea va fi absorbita in mod natural. Dupa ce ai aplicat lasa timp de cateva minute pana cand este absobita si apoi dati cu o crema hidratanta.

Masti cu apa de trandafiri pentru piele

Apa de trandafiri poate fi utilizata pentru a face mai multe masti pentru piele si a obtine cele mai bune rezultate.

Masca cu apa de trandafiri si Multani Mitti. Cu Multani Mitti poti face o masca naturala pentru a infrumuseta pielea. Acest tip special de argila este incarcat cu minerale care asigura in mod natural o mai buna sanatate pielii. Adauga apa de trandafiri suficienta pentru a pentru a face o pasta moale. Aplica masca pe uniform pe piele si lasa timp de 10-15 minute inainte de a spala cu apa rece.

Apa de trandafiri cu miere si castravete: Piseaza o jumatate de castravete dupa ce il cureti de coaja in prealabil. Adauga jumatate lingura de miere si 8-10 picaturi de apa de trandafiri si amesteca bine. Aplica masca pe fata ori de cate ori doresti pentru a da pielii tale un impuls instantaneu de prospetime. Dupa ce se usuca foloseste apa rece pentru a spala fata.

Continuare articol: Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?charmy.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu