Criteriul National

Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?

Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?
noiembrie 02
15:39 2018

Apa de trandafiri este un antioxidant natural, cu o multime de beneficii pentru a oferi o mai buna sanatate pielii. In afara de aroma fermecatoare, ajuta la hidratarea eficienta si este un agent anti-inflamator naturala. Apa de trandafiri detine, de asemenea, proprietati antibacteriene care fiind o alegere perfecta pentru pielea sensibila si predispusa la acnee. Cel mai bun lucru despre utilizarea apei de trandafiri in ingrijirea pielii este ca acesta poate fi folosita in mai multe moduri, fiind un produs natural ce nu are efecte nocive asupra pielii, chiar daca este folosita in exces. Deci, include acest produs natural extrem de benefic pentru pielii, pentru a te bucura de o piele sanatoasa si stralucitoare. Citeste mai departe cum poti include apa de trandafiri in ingrijirea regulata a pielii.

Apa de trandafiri pentru piele ca un toner

Tonifierea pielii este o parte vitala pentru a avea o piele sanatoasa si fara probleme. Poti utiliza apa de trandafiri direct pe piele ca un toner sau ca ingredient cu alte produse naturale pentru piele cu capacitate de tonifiere. Reteta pentru a face o toner natural si eficient pentru piele cu apa de trandafiri este urmatoarea.

Ingrediente

Apa de trandafiri
Aloe vera
Frunze tulsi

Zdrobeste 8-10 frunze tulsi si adauga jumatate lingura suc de aloe vera peste. Adauga 50 ml apa de trandafiri si amesteca ingredientele bine. Se pastreaza in frigider intr-un vas inchis etans si se foloseste in mod regulat.

Dupa ce ai curatat fata in mod corespunzator, scoate recipientul si cu ajutorul unei mingi de bumbac aplica pe ten si gat. Apa de trandafiri fiind un produs foarte usor poate fi utilizat chiar si pentru zonele sensibile de sub ochi. Cu toate acestea, in timpul aplicarii apei de trandafiri pe piele nu freca, ci intinde usor pe suprafata pielii, de unde ea va fi absorbita in mod natural. Dupa ce ai aplicat lasa timp de cateva minute pana cand este absobita si apoi dati cu o crema hidratanta.

Masti cu apa de trandafiri pentru piele

Apa de trandafiri poate fi utilizata pentru a face mai multe masti pentru piele si a obtine cele mai bune rezultate.

Masca cu apa de trandafiri si Multani Mitti. Cu Multani Mitti poti face o masca naturala pentru a infrumuseta pielea. Acest tip special de argila este incarcat cu minerale care asigura in mod natural o mai buna sanatate pielii. Adauga apa de trandafiri suficienta pentru a pentru a face o pasta moale. Aplica masca pe uniform pe piele si lasa timp de 10-15 minute inainte de a spala cu apa rece.

Apa de trandafiri cu miere si castravete: Piseaza o jumatate de castravete dupa ce il cureti de coaja in prealabil. Adauga jumatate lingura de miere si 8-10 picaturi de apa de trandafiri si amesteca bine. Aplica masca pe fata ori de cate ori doresti pentru a da pielii tale un impuls instantaneu de prospetime. Dupa ce se usuca foloseste apa rece pentru a spala fata.

Continuare articol: Tu stiai care sunt beneficiile pentru piele ale apei de trandafir ?charmy.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei