Criteriul National

Tuburi de țigări ieftine pentru plăcerea de a fuma o țigară realizată manual

Tuburi de țigări ieftine pentru plăcerea de a fuma o țigară realizată manual
octombrie 31
18:18 2016

Prețurile la țigări au crescut foarte mult în ultimii ani și deci portofelul oricărui fumător este amenințat. Cei care vor un tutun de calitate sunt dispuși să dea mai mulți bani și să se bucure de aroma acestuia. Un lucru este cert, la orice produs calitatea costă bani, deci nu trebuie să te zgârcești dacă vrei un tutun cu miros plăcut și gust rafinat. Și totuși poți face ceva să plătești mai puțin.

Tuburile de acest fel sunt folosite pentru realizarea unei țigări și sunt mai iefine decât ai putea crede. Prin folosirea lor poți face economie la bani, deoarece vei cheltui mai puțin pentru a-ți satisface nevoia de a fuma și te vei bucura de o țigară cam de aceeași calitate ca cea din magazine, produsă de un anumit brand.

Desigur și acestea sunt de mai multe tipuri, calitatea lor variază in funcție de tipul de hârtie din care au fost făcute. Dacă luam în calcul și filtrul, cu cât acesta este mai lung, îngust și dens, are proprietăți filtrante mai ridicate și capacitate de protecție a sănătății mai bună împotriva gudronului și a nicotinei ce poate fi înhalată (dacă ajunge în organism prin fumul de țigară în formă gazoasă). Pentru a vedea astfel de produse și a le cumpăra poți citi despre ele online, pe site-ul cu produse pentru fumat: https://www.tuburipentrutigari.ro/.

Pentru a fuma nu este obligatoriu să cumperi țigări de brand, gata fabricate. Poți opta pe varianta de a-ți alege singur tutunul preferat și de a-ți realiza manual propria țigară. Nu trebuie să cheltui prea mult, dar ai nevoie și de o mașină de injectat tutun în tubul de țigară, care recomandat este să fie din metal, fiind mai eficientă ca cea din aluminiu sau material plastic.

Tuburile de țigări au două componente – foița de țigară și filtrul – care pot fi asamblate deja sau nu. Pot fi produse variate: tuburi țigări cu filtru de 15 mm, 20 mm, 25 mm, cu multifiltru carbon, mentolate, slim și ultra slim.

Tutunul pentru țigări este și el de mai multe feluri, natural sau cu arome, poți încerca diferite variante și în timp să decizi care este cel preferat sau care amestecuri de tutun îți plac. Tuburile pentru țigări trebuie să fie din hârtie subțire în care să se ruleze ușor tutunul mărunțit, cu mașina de injectat tutun în țigară.

Faptul că ai plăcerea de a-ți face singur o țigară este un motiv în plus pentru a fuma și deci de a nu renunța la acest viciu atât de rău și nesănătos pentru organism. Cu un pic de ingeniozitate poți face ca țigările tale să fie foarte bine realizate, mai ales dacă alegi tuburi de țigări interesante, cu filtre colorate. Deși nocivitatea fumatului a fost demonstrată în atâția ani, oamenii continuă să cumpere tutun, iar din modul de a-și umple singuri țigara au făcut un adevărat hobby și o plăcere să fumeze mai mult.

tuburipentrutigari-ro-criteriul-1

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo