Criteriul National

Tuburi de țigări ieftine pentru plăcerea de a fuma o țigară realizată manual

Tuburi de țigări ieftine pentru plăcerea de a fuma o țigară realizată manual
octombrie 31
18:18 2016

Prețurile la țigări au crescut foarte mult în ultimii ani și deci portofelul oricărui fumător este amenințat. Cei care vor un tutun de calitate sunt dispuși să dea mai mulți bani și să se bucure de aroma acestuia. Un lucru este cert, la orice produs calitatea costă bani, deci nu trebuie să te zgârcești dacă vrei un tutun cu miros plăcut și gust rafinat. Și totuși poți face ceva să plătești mai puțin.

Tuburile de acest fel sunt folosite pentru realizarea unei țigări și sunt mai iefine decât ai putea crede. Prin folosirea lor poți face economie la bani, deoarece vei cheltui mai puțin pentru a-ți satisface nevoia de a fuma și te vei bucura de o țigară cam de aceeași calitate ca cea din magazine, produsă de un anumit brand.

Desigur și acestea sunt de mai multe tipuri, calitatea lor variază in funcție de tipul de hârtie din care au fost făcute. Dacă luam în calcul și filtrul, cu cât acesta este mai lung, îngust și dens, are proprietăți filtrante mai ridicate și capacitate de protecție a sănătății mai bună împotriva gudronului și a nicotinei ce poate fi înhalată (dacă ajunge în organism prin fumul de țigară în formă gazoasă). Pentru a vedea astfel de produse și a le cumpăra poți citi despre ele online, pe site-ul cu produse pentru fumat: https://www.tuburipentrutigari.ro/.

Pentru a fuma nu este obligatoriu să cumperi țigări de brand, gata fabricate. Poți opta pe varianta de a-ți alege singur tutunul preferat și de a-ți realiza manual propria țigară. Nu trebuie să cheltui prea mult, dar ai nevoie și de o mașină de injectat tutun în tubul de țigară, care recomandat este să fie din metal, fiind mai eficientă ca cea din aluminiu sau material plastic.

Tuburile de țigări au două componente – foița de țigară și filtrul – care pot fi asamblate deja sau nu. Pot fi produse variate: tuburi țigări cu filtru de 15 mm, 20 mm, 25 mm, cu multifiltru carbon, mentolate, slim și ultra slim.

Tutunul pentru țigări este și el de mai multe feluri, natural sau cu arome, poți încerca diferite variante și în timp să decizi care este cel preferat sau care amestecuri de tutun îți plac. Tuburile pentru țigări trebuie să fie din hârtie subțire în care să se ruleze ușor tutunul mărunțit, cu mașina de injectat tutun în țigară.

Faptul că ai plăcerea de a-ți face singur o țigară este un motiv în plus pentru a fuma și deci de a nu renunța la acest viciu atât de rău și nesănătos pentru organism. Cu un pic de ingeniozitate poți face ca țigările tale să fie foarte bine realizate, mai ales dacă alegi tuburi de țigări interesante, cu filtre colorate. Deși nocivitatea fumatului a fost demonstrată în atâția ani, oamenii continuă să cumpere tutun, iar din modul de a-și umple singuri țigara au făcut un adevărat hobby și o plăcere să fumeze mai mult.

tuburipentrutigari-ro-criteriul-1

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro