Criteriul National

Turistii au incredere in firmele de inchirieri masini

Turistii au incredere in firmele de inchirieri masini
februarie 12
13:02 2017

inchirieri auto bucurestiIn sezonul estival si nu numai, multi turisti din toate colturile Europei viziteaza capitala Romaniei, fiind foarte impatimiti de provocarile ce se afla in aceasta. Viata de noapte, centrul vechi, diversele obiective culturale, dar si mallurile sunt la mare cautare in randul acestora. De la mic la mare, familii de nemti, englezi, francezi, turci sau chiar asiatici ne viziteaza an de an, fiind foarte impresionati de felul in care se distreaza romanii.

Firmele de inchirieri auto Bucuresti – la mare cautare in randul strainilor

Intr-un sondaj facut recent, au reiesit cateva lucruri interesante despre alternativele strainilor de a calatori prin Bucuresti, majoritatea afirmand ca prefera sa nu astepte diverse mijloace de transport sau sa dea bani multi pe taxiuri si prefera sa inchirieze o masina pe o perioada de timp pentru a se transporta. Si oamenii de afaceri straini opteaza pentru acelasi lucru si spun ca aceasta este varianta mai practica si mai profitabila cand vine vorba de termen lung.

De exemplu, daca ai de facut peste 5-6 drumuri pe zi, stiind traficul din Bucuresti este cam greu sa ajungi la destinatie in timp util, iar daca optezi pentru taxi sau alt mijloc de transport fie iesi in paguba, fie intarzi, lucru ce iti va cauza neplaceri.

De aceea, majoritatea aleg alternativa inchirierii auto, care porneste chiar si de la 16 euro/ zi in functie de alegeri!

Una din cele mai bune firme de inchirieri auto din Bucuresti cunoscuta pentru servicii de inchirieri masini este Kamo Auto, care iti pune la dispozitie 4 categorii diferite de autovehicule, cu posibilitatea returnarii chiar si in aeroportul terminal Otopeni daca nu dispui de suficient timp de a ajunge in alta parte! Aceasta firma este recunoscuta si pentru inchirierile pe termen lung ce se fac cu persoane fizice sau cu firme, iar daca faci un calcul estimativ cu siguranta vei iesi mai bine decat daca folosesti orice alta alternativa daca te raportezi la criteriul timp-bani. Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia masinii dorite este sa intri pe site-ul www.kamoauto.ro , acolo unde vei vedea o gama variata de modele cu diverse accesorizari.

De exemplu, daca este o familie mare, optarea pentru Dacia Lodgy reprezinta o alegere foate buna, o masina cu spatiu mare si un porbagaj incapator pentru cumparaturi sau diverse bagaje. Cu un consum de 6,5% aceasta masina are dotari foarte bune, iar pretul ei de inchiriere porneste de la 16 euro/zi.

Daca esti intr-o intalnire de afaceri si preferi o masina mai soft, solutia este fara doar si poate Ford Focus, o masina moderna care ofera un confort de inalta clasa.

Tot ce ai de facut este sa completezi un formular online pe site-ul de mai sus, iar dupa ce ti-a fost preluata oferta de un agent mai ai de facut doar 3 pasi, anume : sa semnezi contractul si sa achiti garantia, respectiv inchirierea masinii.

Ai posibilitatea sa citesti clauzele contractuale chiar de pe site, astfel vei fi privat de a intampina surprize dupa ce ai semnat! Asa ca nu mai astepta, activitatile tale au prioritate si nu lasa sa te supere aglomeratia, caldura sau vremea urata!

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo