Criteriul National

Turistii au incredere in firmele de inchirieri masini

Turistii au incredere in firmele de inchirieri masini
februarie 12
13:02 2017

inchirieri auto bucurestiIn sezonul estival si nu numai, multi turisti din toate colturile Europei viziteaza capitala Romaniei, fiind foarte impatimiti de provocarile ce se afla in aceasta. Viata de noapte, centrul vechi, diversele obiective culturale, dar si mallurile sunt la mare cautare in randul acestora. De la mic la mare, familii de nemti, englezi, francezi, turci sau chiar asiatici ne viziteaza an de an, fiind foarte impresionati de felul in care se distreaza romanii.

Firmele de inchirieri auto Bucuresti – la mare cautare in randul strainilor

Intr-un sondaj facut recent, au reiesit cateva lucruri interesante despre alternativele strainilor de a calatori prin Bucuresti, majoritatea afirmand ca prefera sa nu astepte diverse mijloace de transport sau sa dea bani multi pe taxiuri si prefera sa inchirieze o masina pe o perioada de timp pentru a se transporta. Si oamenii de afaceri straini opteaza pentru acelasi lucru si spun ca aceasta este varianta mai practica si mai profitabila cand vine vorba de termen lung.

De exemplu, daca ai de facut peste 5-6 drumuri pe zi, stiind traficul din Bucuresti este cam greu sa ajungi la destinatie in timp util, iar daca optezi pentru taxi sau alt mijloc de transport fie iesi in paguba, fie intarzi, lucru ce iti va cauza neplaceri.

De aceea, majoritatea aleg alternativa inchirierii auto, care porneste chiar si de la 16 euro/ zi in functie de alegeri!

Una din cele mai bune firme de inchirieri auto din Bucuresti cunoscuta pentru servicii de inchirieri masini este Kamo Auto, care iti pune la dispozitie 4 categorii diferite de autovehicule, cu posibilitatea returnarii chiar si in aeroportul terminal Otopeni daca nu dispui de suficient timp de a ajunge in alta parte! Aceasta firma este recunoscuta si pentru inchirierile pe termen lung ce se fac cu persoane fizice sau cu firme, iar daca faci un calcul estimativ cu siguranta vei iesi mai bine decat daca folosesti orice alta alternativa daca te raportezi la criteriul timp-bani. Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia masinii dorite este sa intri pe site-ul www.kamoauto.ro , acolo unde vei vedea o gama variata de modele cu diverse accesorizari.

De exemplu, daca este o familie mare, optarea pentru Dacia Lodgy reprezinta o alegere foate buna, o masina cu spatiu mare si un porbagaj incapator pentru cumparaturi sau diverse bagaje. Cu un consum de 6,5% aceasta masina are dotari foarte bune, iar pretul ei de inchiriere porneste de la 16 euro/zi.

Daca esti intr-o intalnire de afaceri si preferi o masina mai soft, solutia este fara doar si poate Ford Focus, o masina moderna care ofera un confort de inalta clasa.

Tot ce ai de facut este sa completezi un formular online pe site-ul de mai sus, iar dupa ce ti-a fost preluata oferta de un agent mai ai de facut doar 3 pasi, anume : sa semnezi contractul si sa achiti garantia, respectiv inchirierea masinii.

Ai posibilitatea sa citesti clauzele contractuale chiar de pe site, astfel vei fi privat de a intampina surprize dupa ce ai semnat! Asa ca nu mai astepta, activitatile tale au prioritate si nu lasa sa te supere aglomeratia, caldura sau vremea urata!

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro