Criteriul National

Turneul de la Shenzhen are o nouă campioană din România-Monica Niculescu!

Turneul de la Shenzhen are o nouă campioană din România-Monica Niculescu!
ianuarie 09
20:50 2016

 

Ediţia din 2016 a probei de dublu a fost câştigată sâmbătă de Monica Niculescu şi Vania King (SUA), la fix un an după ce Simona Halep triumfa la simplu şi la doi ani distanţă de performanţa obţinută în 2014 tot de Monica Niculescu, campioană la dublu alături de Klara Zakopalova (Cehia).

Niculescu Monica

Monica Niculescu şi Vania King au mai făcut echipă în circuitul feminin în anii 2009, 2012 şi 2013. Ele s-au reunit din nou la începutul anului 2016, iar decizia lor s-a dovedit extrem de inspirată! Monica a câştigat sâmbătă, împreună cu Vania titlul de dublu de la Shenzhen (China), impunându-se clar în faţa favoritelor principale ale competiţiei, chinezoaicele Saisai Zheng şi Fan-Yi Xu. Perechea Niculescu/King, care nu a fost nici măcar pe lista capilor de serie, din cauza clasamentului slab al americancei (258 WTA), a tranşa finala contra echipei Zheng/Xu într-o oră şi 10 minute, cu scorul de 6-1, 6-4! Niculescu şi King nu au avut nici cea mai mică emoţie pentru victorie, fiind conduse în doar două momente ale setului secund, la 0-1 şi 1-2.

Pentru Monica Niculescu, ocupanta locului 28 WTA la dublu şi 39 WTA la simplu, este al cincilea titlu de dublu câştigat în carieră, după a 17-a finală jucată. Sportiva în vârstă de 28 de ani mai are în palmares trofeele de la Budapesta 2009 (alături de Alisa Kleybanova), Hobart 2012 (alături de Irina Begu), Shenzhen 2014 (alături de Klara Zakopalova) şi Hobart 2014 (alături de Klara Zakopalova). Graţie succesului din Shenzhen, Monica Niculescu şi Vania King vor primi 280 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 17.724 de dolari.

Sursa foto : www.click.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro