Criteriul National

Udrea a scăpat…Oare acum va veni rândul divei Martin?

februarie 12
20:42 2016
7
   După zâmbetul primei dive din poza de mai jos,de parcă ştia dinainte că în cazul în care făcea pactul cu diavolul…. telenovela se încheia în modul cel mai fericit.
 Aceasta poate să fie una din laturile unei probleme la care Dumneavoastră vă gândiţi.
Însă noi aici la Redacţie, de mai multă vreme suntem atenţi la un aspect şi care ţine de următorul fapt.
Atunci când Elena Udrea urma să păţească ce anume a păţit, cu puţin timp în urmă a început să fie părăsită.
Ţinând cont că cealaltă divă a turismului, care a fost atâta amar de vreme un fel de regină în dezmăţul lui Momo din fosta şi actuala Republică,a început şi ea să fie abandonată, ne întrebăm „îngrijoraţi şi plini de speranţă”–oare ce va urma?
Având în vedere că protagonista , auto intitulata aşa zisului brand Mamaia Style s-a lăudat că are un talent deosebit pentru scris, credem că în acest moment, deja s-a gândit la vreo trei titluri de cărţi pe care să le scrie în mai puţin de treizeci de zile, şi în felul acesta să doboare recordul pe care Gheorghe Becali şi colegii de suferinţă îl dețin până în prezent!
Udrea
 Ştiind că cititorii noştri sunt mult mai inspiraţi decât noi, îi rugăm pe cei care au sugestii şi doresc să contribuie cu opiniile lor la elaborarea acestor materiale, să ni le trimită pe adresa redactorului şef al acestui ziar independent de opinie şi atitudine: daniel.mihai@criteriul.ro.
Până atunci ca să puteţi înţelege legătura dintre pozele celor două personaje din acest conţinut, o să vă invit să faceţi o explorare pe motorul de căutare Google, folosind expresia „Corina Martin a fost părăsită oare ce va urma”.
Până atunci,ca să putem interacţiona un pic mai bine cu cititorii noştri, avem două recomandări:
1) Să urmăriţi conţinutul a două articole care a creat panică…şi în acelaşi timp au atras atenţia autorităţilor competente asupra unor lucruri, probleme care au fost prezentate în detaliu, ca de exemplu:
corina-martin
„În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor şi a firmelor?” Partea a Doua

 http://www.criteriul.ro/in-ce-fel-autoritatile-competente-pot-stopa-jaful-care-se-face-asupra-buzunarelor-cetatenilor-si-a-firmelor-partea-a-doua/

Dar şi „Se crează cumva premisele că alegerile să fie “cu dedicaţie” şi …”primite în plic “?”

 http://www.criteriul.ro/se-creaza-cumva-premisele-ca-alegerile-sa-fie-cu-dedicatie-si-primite-in-plic/

2) Cealalată propunere ar fi să vă invităm să găsiţi răspunsul la câteva întrebări pe care vi le adresăm:
a) Credeţi că este normal ca într-un moment în care campaniile pre-electorale care deja sunt în desfăşurare,  candidaţii să nu se ştie dacă alegerile vor avea loc într-un singur tur sau în două?
b) În altă ordine de idei,este oare corect ca omul care trebuie să raspundă de un buget al unui intreg judeţ să fie ales la “masa verde” după ce se aşează ” baieţii ” la “Marea Ciolaniada” ?
Vă mulţumim şi să trăiţi!
Sursa foto : www.criteriul.ro
Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro