Criteriul National

Udrea a scăpat…Oare acum va veni rândul divei Martin?

februarie 12
20:42 2016
7
   După zâmbetul primei dive din poza de mai jos,de parcă ştia dinainte că în cazul în care făcea pactul cu diavolul…. telenovela se încheia în modul cel mai fericit.
 Aceasta poate să fie una din laturile unei probleme la care Dumneavoastră vă gândiţi.
Însă noi aici la Redacţie, de mai multă vreme suntem atenţi la un aspect şi care ţine de următorul fapt.
Atunci când Elena Udrea urma să păţească ce anume a păţit, cu puţin timp în urmă a început să fie părăsită.
Ţinând cont că cealaltă divă a turismului, care a fost atâta amar de vreme un fel de regină în dezmăţul lui Momo din fosta şi actuala Republică,a început şi ea să fie abandonată, ne întrebăm „îngrijoraţi şi plini de speranţă”–oare ce va urma?
Având în vedere că protagonista , auto intitulata aşa zisului brand Mamaia Style s-a lăudat că are un talent deosebit pentru scris, credem că în acest moment, deja s-a gândit la vreo trei titluri de cărţi pe care să le scrie în mai puţin de treizeci de zile, şi în felul acesta să doboare recordul pe care Gheorghe Becali şi colegii de suferinţă îl dețin până în prezent!
Udrea
 Ştiind că cititorii noştri sunt mult mai inspiraţi decât noi, îi rugăm pe cei care au sugestii şi doresc să contribuie cu opiniile lor la elaborarea acestor materiale, să ni le trimită pe adresa redactorului şef al acestui ziar independent de opinie şi atitudine: daniel.mihai@criteriul.ro.
Până atunci ca să puteţi înţelege legătura dintre pozele celor două personaje din acest conţinut, o să vă invit să faceţi o explorare pe motorul de căutare Google, folosind expresia „Corina Martin a fost părăsită oare ce va urma”.
Până atunci,ca să putem interacţiona un pic mai bine cu cititorii noştri, avem două recomandări:
1) Să urmăriţi conţinutul a două articole care a creat panică…şi în acelaşi timp au atras atenţia autorităţilor competente asupra unor lucruri, probleme care au fost prezentate în detaliu, ca de exemplu:
corina-martin
„În ce fel autorităţile competente pot stopa jaful care se face asupra buzunarelor cetăţenilor şi a firmelor?” Partea a Doua

 http://www.criteriul.ro/in-ce-fel-autoritatile-competente-pot-stopa-jaful-care-se-face-asupra-buzunarelor-cetatenilor-si-a-firmelor-partea-a-doua/

Dar şi „Se crează cumva premisele că alegerile să fie “cu dedicaţie” şi …”primite în plic “?”

 http://www.criteriul.ro/se-creaza-cumva-premisele-ca-alegerile-sa-fie-cu-dedicatie-si-primite-in-plic/

2) Cealalată propunere ar fi să vă invităm să găsiţi răspunsul la câteva întrebări pe care vi le adresăm:
a) Credeţi că este normal ca într-un moment în care campaniile pre-electorale care deja sunt în desfăşurare,  candidaţii să nu se ştie dacă alegerile vor avea loc într-un singur tur sau în două?
b) În altă ordine de idei,este oare corect ca omul care trebuie să raspundă de un buget al unui intreg judeţ să fie ales la “masa verde” după ce se aşează ” baieţii ” la “Marea Ciolaniada” ?
Vă mulţumim şi să trăiţi!
Sursa foto : www.criteriul.ro
Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo