Criteriul National

UEFA a dat publicităţii lista pentru trofeul ”Jucătorul Anului 2016”

UEFA a dat publicităţii lista pentru trofeul ”Jucătorul Anului 2016”
august 16
16:44 2017

UEFA a anunţat pe site-ul oficial, lista cu fotbaliştii care candidează pentru titlul de jucătorul anului. Acesta cuprinde nume sonore precum Gianluigi Buffon (Juventus Torino), Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Dintre aceste staruri, se vor putea alege prin vot secret, la data de 24 august, la Monaco, în ziua tragerii la sorți a grupelor UEFA Champions League.

2493045_w1

Clasamentul este stabilit de 80 de antrenori care au participat în faza grupelor Ligii Campionilor și UEFA Europa League în sezonul trecut, precum și din 55 de ziariști proveniți din cele 55 de federații membre ale UEFA. Jucătorii sunt evaluați în funcție de performanțele lor în toate competițiile la care au evoluat, a precizat UEFA într-un comunicat.

Clasamentul locurile 4-10 se prezintă astfel:

4. Luka Modric (Real Madrid)

5. Toni Kroos (Real Madrid)

6. Paulo Dybala (Juventus Torino)

7. Sergio Ramos (Real Madrid)

8. Kylian Mbappe (AS Monaco)

9. Lewandowski (Bayern Munchen)

10. Zlatan Ibrahimovici (Manchester United)

Messi și Ronaldo au câștigat ambele premii de două ori înainte . Lionel Messi l-a luat în sezoanele 2010/11 și 2014/15, iar Ronaldo în sezoanele  2013/14, dar și sezonul trecut. Alți jucători care au câștigat această distincție sunt Andrés Iniesta (Spania, Barcelona) în 2011/12 și Franck Ribéry (Franța, Bayern München) în 2012/13.

Premiul UEFA Men’s Player of the Year va fi acordat alături de patru premii noi ale UEFA Champions League, care vor încorona cel mai bun portar, apărător, mijlocaș, fix înainte de sezonul Ligii Campionilor 2017/18. Aceste premii vor fi, de asemenea, prezentate în timpul etapei de tragere la sorți  din data de 24 august.

În ziua următoare, premiul  UEFA Europa League pe sezonul 2016/17 va fi prezentat la etapa de concurs  din Monaco in 2017. Trei jucători, toți din câștigătoarea sezonului trecut- Manchester United, au fost selectați – Zlatan Ibrahimović, Henrikh Mkhitaryan și Paul Pogba.

UEFA logo

Sursa foto : http://www.uefa.com

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo