Criteriul National

UEFA a dat publicităţii lista pentru trofeul ”Jucătorul Anului 2016”

UEFA a dat publicităţii lista pentru trofeul ”Jucătorul Anului 2016”
august 16
16:44 2017

UEFA a anunţat pe site-ul oficial, lista cu fotbaliştii care candidează pentru titlul de jucătorul anului. Acesta cuprinde nume sonore precum Gianluigi Buffon (Juventus Torino), Lionel Messi (FC Barcelona) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Dintre aceste staruri, se vor putea alege prin vot secret, la data de 24 august, la Monaco, în ziua tragerii la sorți a grupelor UEFA Champions League.

2493045_w1

Clasamentul este stabilit de 80 de antrenori care au participat în faza grupelor Ligii Campionilor și UEFA Europa League în sezonul trecut, precum și din 55 de ziariști proveniți din cele 55 de federații membre ale UEFA. Jucătorii sunt evaluați în funcție de performanțele lor în toate competițiile la care au evoluat, a precizat UEFA într-un comunicat.

Clasamentul locurile 4-10 se prezintă astfel:

4. Luka Modric (Real Madrid)

5. Toni Kroos (Real Madrid)

6. Paulo Dybala (Juventus Torino)

7. Sergio Ramos (Real Madrid)

8. Kylian Mbappe (AS Monaco)

9. Lewandowski (Bayern Munchen)

10. Zlatan Ibrahimovici (Manchester United)

Messi și Ronaldo au câștigat ambele premii de două ori înainte . Lionel Messi l-a luat în sezoanele 2010/11 și 2014/15, iar Ronaldo în sezoanele  2013/14, dar și sezonul trecut. Alți jucători care au câștigat această distincție sunt Andrés Iniesta (Spania, Barcelona) în 2011/12 și Franck Ribéry (Franța, Bayern München) în 2012/13.

Premiul UEFA Men’s Player of the Year va fi acordat alături de patru premii noi ale UEFA Champions League, care vor încorona cel mai bun portar, apărător, mijlocaș, fix înainte de sezonul Ligii Campionilor 2017/18. Aceste premii vor fi, de asemenea, prezentate în timpul etapei de tragere la sorți  din data de 24 august.

În ziua următoare, premiul  UEFA Europa League pe sezonul 2016/17 va fi prezentat la etapa de concurs  din Monaco in 2017. Trei jucători, toți din câștigătoarea sezonului trecut- Manchester United, au fost selectați – Zlatan Ibrahimović, Henrikh Mkhitaryan și Paul Pogba.

UEFA logo

Sursa foto : http://www.uefa.com

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro