Criteriul National

Uita de problemele cauzate de impuritatile din instalatia termica cu ajutorul filtrului antimagnetita de la Fernox

Uita de problemele cauzate de impuritatile din instalatia termica cu ajutorul filtrului antimagnetita de la Fernox
martie 20
17:50 2020

Indiferent de suma pe care alegi sa o investesti in centrala termica pentru a asigura confortul in locuinta ta, cu timpul centrala termica poate sa prezinte diferite probleme si sa nu functioneze in parametrii optimi. Principala cauza ce poate duce la aparitia problemelor atunci cand vine vorba despre centrala termica este de cele mai multe ori apa din instalatia termica.

Insa in acelasi timp apa este esentiala pentru functionarea centralei termice. Daca vrei sa oferi o viata lunga centralei tale termice si o functionare optima pentru multi ani de zile, cea mai la indemana solutie o reprezinta filtrele pentru centrala termica. Poti gasi o mare diversitate de astfel de filtre pe piata de astfel de produse. Intre toate aceste filtre se remarca modelul de filtru antimagnetita Fernox.

Cu Fernox prelungesti viata instalatiilor termice

Fernox este marca numarul 1 in lume atunci cand vine vorba despre produse si echipamente de intretinere si protejare a instalatiilor termice. Acest lucru se datoreaza faptului ca de mai bine de 50 de ani acest brand vine sa ofere tuturor clientilor cele mai noi tehnologii si inovatii in acest domeniu.

Din acest punct de vedere tehnicienii de la Fernox au venit intotdeauna cu produse fiabile si de o calitate superioara chiar si pentru cele mai noi modele de centrale termice. Unul dintre aceste produse si echipamente este modelul de filtru antimagnetita Fernox. Cu ajutorul acestor inovatii in materie de filtre impuritatile din apa din instalatia termica nu vor mai afecta centrala termica.

Drept consecinta aceasta va functiona optim timp indelungat si investitia intr-un filtru antimagnetita Fernox se va dovedi cea mai buna investitie pentru protejarea centralei tale termice. Mai mult, acest filtru va contribui si la eficienta energetica sporita pentru instalatia termica unde a fost montat filtrul respectiv.

Detalii despre modelul de filtru antimagnetita Fernox

Modelul de filtru antimagnetita Fernox este unul dintre cele mai eficiente atunci cand vine vorba despre gasirea unui produs care sa impiedice impuritatile din apa sa ajunga sa afecteze centrala termica.Sistemul pe care este fundamentat filtrul antimagnetita Fernox se bazeaza pe un sistem de filtrare complex pe baza magnetica si hidrociclonica.

Acest sistem complex de filtrare a apei din cadrul sistemului de incalzire contribuie la impiedicarea impuritatilor magnetice si non-magnetice de a ajunge in centrala termica. In acest mod ai certitudinea faptului ca nici cea mai mica impuritate nu va patrunde in sistemul de incalzire centrala unde un astfel de filtru a fost montat.

Pentru ca de foarte multe ori centrala termica este montata in diferite spatii inguste, filtrul antimagnetita Fernox este conceput astfel incat sa poata fi montat in cele mai inguste spatii. Usurinta cu care un astfel de fitru poate fi montat este o alta caracteristica de care te poti bucura optand sa iti protejezi centrala cu ajutorul modelului de filtru antimagnetita Fernox.

Mai mult, montarea acestuia se poate face si pentru o capacitate de orientare multipla.Daca toate aceste caracteristici ale filtrului antimagnetita Fernox te-au convins, atunci poti gasi acest model de filtru in oferta magazinului G&M Store accesand g-m-store.ro.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul