Criteriul National

ULTIMA ORA! Au aparut primele imagini cu Leonardo DiCaprio în drama ,, The Revenant”!

iulie 21
07:08 2015

 

revenant

Inspirat de romanul scriitorului Michael Punke – ,,The Revenant” a atras deja atenția criticilor pentru o eventuală nominalizare la Oscar, Leonardo DiCaprio având astfel șansa ,alături de regizorul Alejandro Inarritu, al cărui film „Birdman” a fost recompensat cu patru premii Oscar la ediția din 2015, să lupte pentru râvnita statuetă.

 

,,The Revenant” a fost filmat integral în lumină naturală de mexicanul Emmanuel Lubezki, de două ori câștigător al Oscarului pentru cea mai bună imagine pentru peliculele ,,Birdman”, la ediția din 2015, și ,,Gravity”, la ediția din 2014. A mai avut alte cinci nominalizări la Oscar tot pentru cea mai bună imagine.

,,The Revenant” are premiera de Crăciun, iar la nivel mondial la 8 ianuarie 2016

leonardo_dicaprio

revenant-01_612x381

„Nu îmi este frică să mor ”, declară în debutul trailerului Hugh Glass, personajul interpretat de DiCaprio, care se luptă pentru supraviețuire cu fostul său camarad John Fitzgerald, interpretat de Tom Hardy, cel care l-a trădat, l-a jefuit și l-a abandonat în ținuturile sălbatice ale Americii, fiind nevoit să lupte pentru supraviețuire cu un urs și cu iarna potrivnică în încercarea sa de a străbate peste 320 de km pentru a-și căuta dreptatea.

Surse foto: filmesubtitratehd.rowww.cinemablend.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo