Criteriul National

ULTIMA ORĂ! Simona Halep va juca pentru România în meciul cu Cehia din FedCup!

ianuarie 27
15:16 2016

Cu doar câteva zile în urmă, Simona Halep a anunțat că nu va participa la meciul României cu Cehia.Acesta contează pentru sferturile FedCup, ce se vor disputa pe 6 și 7 februarie, la Cluj-Napoca.Conform celor declarate în urmă cu doar câteva zile ,sportiva ar fi trebuit să se opereze în urmatoarea perioadă pentru o deviație de sept. Numărul doi mondial a revenit asupra deciziei, urmând să fie pe lista României împotriva Cehiei, campioana en-titre a competiției.

Simona_halep_sydney

Informația a fost prezentată în exclusivitate de televiziunea Dolcesport.

Cehia se va prezenta la Cluj-Napoca cu următoarea echipă:

Petra Kvitova (locul 7 WTA), dublă câștigătoare la Wimbledon, Karolina Pliskova (locul 12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).

Lipsește Lucie Safarova (locul 9 WTA), din cauza unui virus (nu a participat nici la Australian Open).

Cehia a câștigat de nouă ori competiția pe echipe a tenisului feminin, în 1975, 1983, 1984, 1985, 1988, 2011, 2012, 2014 și 2015.

România va întâlni Cehia în sferturile de finala ale FedCup, disputa urmând să aibă loc pe 6 și 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Se va juca dupa sistemul cel mai bun din cinci partide.

Program sferturi:

Romania – Cehia
Germania – Elveția
Franţa – Italia
Rusia – Olanda.

* Echipele trecute primele sunt gazdă.

Daca va trece de Cehia, România se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Germania și Elveția.

Sursa foto: google.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro