Criteriul National

ULTIMA ORĂ! Simona Halep va juca pentru România în meciul cu Cehia din FedCup!

ianuarie 27
15:16 2016

Cu doar câteva zile în urmă, Simona Halep a anunțat că nu va participa la meciul României cu Cehia.Acesta contează pentru sferturile FedCup, ce se vor disputa pe 6 și 7 februarie, la Cluj-Napoca.Conform celor declarate în urmă cu doar câteva zile ,sportiva ar fi trebuit să se opereze în urmatoarea perioadă pentru o deviație de sept. Numărul doi mondial a revenit asupra deciziei, urmând să fie pe lista României împotriva Cehiei, campioana en-titre a competiției.

Simona_halep_sydney

Informația a fost prezentată în exclusivitate de televiziunea Dolcesport.

Cehia se va prezenta la Cluj-Napoca cu următoarea echipă:

Petra Kvitova (locul 7 WTA), dublă câștigătoare la Wimbledon, Karolina Pliskova (locul 12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).

Lipsește Lucie Safarova (locul 9 WTA), din cauza unui virus (nu a participat nici la Australian Open).

Cehia a câștigat de nouă ori competiția pe echipe a tenisului feminin, în 1975, 1983, 1984, 1985, 1988, 2011, 2012, 2014 și 2015.

România va întâlni Cehia în sferturile de finala ale FedCup, disputa urmând să aibă loc pe 6 și 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Se va juca dupa sistemul cel mai bun din cinci partide.

Program sferturi:

Romania – Cehia
Germania – Elveția
Franţa – Italia
Rusia – Olanda.

* Echipele trecute primele sunt gazdă.

Daca va trece de Cehia, România se va duela în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Germania și Elveția.

Sursa foto: google.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo